Sizce hangi modem?

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TP-LINK TD-W8968

TP-LINK TD-W8961ND

TP-LINK TD-W8960N

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bunlardan birini kullanan var mı? Ev kullanıcısıyım.

Reaksiyon puanı
16,128
onları boş ver buna bak zyxel daha iyi modem yapar.http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...t-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=36226
v2-36226.jpg
v2-P-660HN-F1Z-2.jpg
v2-P-660HN-F1Z-1.jpg
Genel DeğerlendirmeOrtalama Puan 4,7Bu ürüne toplam 19 yorum yapıldıYorum yapan 19 kişiden 18 kişi sevdiklerine bu ürünü önerdi. Ürün Yorumları Puan 1Eklenme Tarihi 08.05.2013ETHEM E. KUNDAK ANTALYABeklentimi hiç karşılamadıModem bağlandığında pek kopma olmuyor ama bilgisayarı açmadan internet kesinlikle gelmiyor. Sadece laptop için kablosuz interneti açmak istesem bilgisayarı da birlikte açmak zorunda kalıyorum. Bu da bilgisayarın gereksiz yorulmasına ve elektrik israfına neden oluyor. Açtığımda bile bazen "tanımlanamayan ağ" hatası alıyorum anca reset atınca düzeliyor. Ethernet kaynaklı kopmalar da yaşıyorum. Diğer modemimde böyle bir sorun yoktu modemi açtın mı direk gelirdi. Net gitti gibi olduysa direk modemin arayüzüne giriyorum ve modemden dolayı gittiğini anlıyorum. Başka bir modem de işe yarayan MTU ayarı da işe yaramıyor. Değeri kaç yaparsam yapayım hız da değişim olmuyor. N destekli, daha iyi çeker diye gittim aldım önceki modeme kıyasla 1 diş arttı. Eski modemime kıyasla tek artısı 4 port olması. En azından laptopum için yeni ethernet kablosu aldım da diğer portlarından birine takıp doğru hız alabiliyorum. Tabii bunu 20 TL'lık port çoğaltıcı ile de yapabilirdim ama o kadar para vermişim kullanayım bari diyorum. Bu kadar pişmanım.Artıları: 4 port olmasıEksileri : PC açmadan netin gelmemesi, yükte bazen netin gitmesi, vasat çekim gücü, MTU ayarı işe yaramıyorSevdiklerinize önerir misiniz ? : HayırBu yoruma katılıyor musunuz ? (1kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 09.11.2012UGUR ÇAKIR İSTANBULMÜKEMMELürün inanılmaz performanslı gayet hızlı ve serin çalışıyor.25-30 metre uzaklıkta denedim laptopla 5 çekiyo bu fiyata bu performans.Artıları: çekim gücü,kapanabilir wırelles,kurulum kolaylığıEksileri : kesinlikle yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 1 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 26.08.2012AHMET BENZER İSTANBULPerfectEverest modemim vardı çok memnundum aslında ama teknoloji merakı çekti beni.Keyfi olarak aldım modemi.Eski modemim zaten iyi çekiyordu bunun çok daha iyi çektiğini gördüm.İki katlı evde bulunduğu odanın altındaki oda ve bir yanındakine kadar çekiyor.Profesyonel kurulum için geniş ve yeterli bir yazılıma sahip.Basit kurulumu da adı gibi gayet basit zaten cd'si aracılığıyla.Modem alacaksanız kablolu veya kablosuz bunu alın.Öneririm.Artıları: +++Eksileri : ()Sevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 2 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 14.03.2012BEHZAT CE ANKARAharika bir ürün bence...Zyxelin bu kablosuz modeli mükemmel. Modemi 3 gün önce aldım. İlk izlenimlerim evin her tarafında, sinyal gücünde bir azalma olmadı. Çekim alanı gayet iyi sinyal gücü mükemmel evin her tarafında çekiyor Gerçekten sorunsuz bir ürün, kurulumu çok kolay ayrıca sürekli açık ve herhangi ısınma problemi yok, kısaca herkese tavsiye ederim.Henüz bir sorun yaşamadım ve bu kadar özelliğe fiyatı çok uygun. Bana kalırsa zyxel, bu üründen şaşmayın…Artıları: antenlerinin değiştirilebilir olması - ısınma sorunu yok -Eksileri : duvara monte yuvaları garip (ters gibi?)Sevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (2kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 23.12.2011CIHAN YARAŞ İZMİRmükemmelarkadaşlar 1,5 aydır kullanıyorum gerçekten sorunsuz bir ürün, kurulumu çok kolay ayrıca sürekli açık ve herhangi ısınma problemi yok, sinyal gücü on numara herkese tavsiye ederim. bana kalırsa zyxel, airties bu iki üründen şaşmayın derim:)Artıları: kolay kurulum, değiştirilebilir anten, şık tasarımSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 12.09.2011TAHSIN ÖZDEN MERSİNKaliteBaşlangıçta küçük bir problem yaşamıştım ama müşteri hizmetleri ve servisi çok ilgili bence bir ürünü alırken satış sonrası teknik desteği de çok önemli ZyXEL bu anlamda benim için gayet başarılı...Artıları: sinyal gücü yüksek bağlantı kopması olmuyor ve çok iyi bir müşteri hizmetleri - servisiEksileri : 2 aydır kullanıyorum şimdilik görmedimSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 20.08.2011TAHSIN ÖZDEN MERSİNÇok BaşarılıYaklaşık iki aydır kullanmaktayım.Wireless la ilgili küçük bir ssorun yaşamıştım ama teknik servis konuya çok hakimdi ve hızlı bir şekilde sorunu çözmeme yardımcı oldular.Evin en uç noktasından bile kablolu bağlantı hızında internete erişimim var kısacası çok iyi...Artıları: başarılı ve ilgili müşteri hiz. ve teknik servis, çekim gücüEksileri : şimdilik göremedimSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 13.07.2011ELIF UZUN ANKARAModem Her eve lazımaldım ve hiç bir problem yaşamadım. Kuruluş aşamasında da üretici firma sonuna kadar telefon ile destek verdi ve beraber kurduk.Artıları: çekmeme gibi bir sorunu yok . tasarımı fena değilEksileri : yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (2kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 27.11.2010DOĞUKAN MEGUS İZMİRmodemurun harıka mukemml cekıyor. evın ıcınde rahatlıklar ıntetnete gırebılıyorum artıkArtıları: cok ıyı cekıyorEksileri : yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (2kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 23.11.2010YUSUF BATMAZER İSTANBULEn iyi performans için120 m2 evimde kullanıyorum. En arka odadan bile ön odadaki modemin sinyali çok iyi çekiyor. Bu ürün için bahsedilen daha fazla kapsama alanından faydalanmak için haliyle 300 Mbps destekli alıcı kullanmak gerekiyor veya notebook'unuzun 300 Mbps desteklemesi gerekiyor. Ayrıca depolama cihazı kullanıyorsanız dosya kopyalamak çok hızlı oluyor. 300 Mbps'in avantajını burda görüyorsunuz. Vatan'daki bundle ürünü almanızı öneririm.Artıları: Kapsama alanı, hız, WLAN on/off tuşuSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 1 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 20.11.2010MUSTAFA ASLAN BURSAgüvenilir markainternetten kopma sorunu yok 2 bilgisayar internet bağlantılı receiver'ı rahatlıkla kopma olmadan sorunsuz çalıştırabiliyorArtıları: ısınma problemi yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (2kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 02.11.2010YIĞIT EMIR AHİ ADANAEn iyisi buZyxelin bu kablosuz modemi harika. Çekim menzili çok iyi. Antenleri değiştirip, çok daha iyi dbi gücü olan anten hatta çanak anten bile bağlayabilirsiniz. Bu sayede baz istasyonu gibi yayın yaparsınız (:Artıları: Uygun fiyat, Yüksek kablosuz menzili, en önemliside değiştirilebilir anten !!!Sevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (2kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 4Eklenme Tarihi 24.10.2010SERDAR BULAK İSTANBULMEMNUN KALIRSINev içinde manyak çekim... cam kenarına koydum 7 kat yukardan laptop 2 diş çekim gücüyle aldı aparatla ise full çekiyor ama 7. katta iç odalarda çekmiyorArtıları: çekim gücüEksileri : yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 21.10.2010BURAK KILCI ANKARAModem arıyorsanız kaçırmayınZyxel P660HN-F1Z içinde Usb adaptörü ile birlikte aldım adaptörden de cihazdan da çok memnunum indirimde iken Vatan bilgisayardan aldım kurulum kitapçığını iyi inceleyin kurarken sorun yaşamamanız için bu gerekli özellikle ilk bilgileri cihaza girerken şifre bölümüne dikkat edin evin her yerinde sorunsuz çekiyor dışarıdan denemedim fakat oradan da çektiğinden eminim kapsama alını muazzam geniş özellikle wps tuşuyla wirelesi açıp kapatabilmek çok büyük bir keyif ve rahatlık bence düşünüyorsanız hemen alınArtıları: Wireless çekim alanı çok başarılı alırken tereddütteydim fakat çok memnumEksileri : duvara asma yerinin cihazı ters konumlandırmasıSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 1 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 16.10.2010MUSTAFA DENİZ MERSİNMARKA YETERKABLOLUDAN BERI EN IYISI...EGER DUSUNUYO YA DA IHTIYAC DUYUYOSANIZ EN IYISIDIR...Artıları: KULLANIMDA SIKAYET SIFIREksileri : KURULUMU ZORSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 21.09.2010AKIN BAŞÖZEN İZMİRsorunsuzÜrünü bilen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yıllarca modem den yana çok şanssızlık yaşamıştım ancak bu sefer doğrusunu buldum sanırım kurduğum günden beri 7/24 açık henüz bir sorunla karşılaşmadım ve bukadar özelliğe çok uygun fiyatlıArtıları: stabil_ucuz_bol teknik özellik_anlaşılır türkçe web arayüz_tek tuşla wlan kapalı modEksileri : görüntüsü kaba_çok yer kaplıyorSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (3kişiden 0 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 03.09.2010CANER ÇALIŞKAN İSTANBULiyi modemçekim alanı gayet iyi sinyal gücü mükemmel 140 metrekarelik evin her tarafında full çekiyorArtıları: çekim alanı ve sinyal gücüEksileri : nadirde olsa kopmalarSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 1 kişi yoruma katıldı )Puan 4Eklenme Tarihi 12.08.2010ISMAIL TATLI ANKARAIsınmaModemi alalı 3 gün oldu. İlk izlenimlerim evin her tarafını dolaştım sayılır ,sinyal gücünde bir azalma olmadı.Fakat modem havaların çok sıcak olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyoruım ama çabuk ve çok ısınıyor.Artıları: Çekim Gücü,Kesinti OlmamasoEksileri : Çok ve Çabuk IsınmasıSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 1 kişi yoruma katıldı )Puan 5Eklenme Tarihi 02.07.2010TARKAN İZMİREn Güzel Modem - performans ve Estetik güzeliBügün gittim Vatan Bilgisayar'dan aldım ve çok Mutluyum .Zyxel uzun vahdelik en iyi yatırım .Wireless düğmesi var yane aç - kapat.Türkçe yazılım .Kolay kurulum .Hızlı İnternet .Stabil çalışma .Ben eksik göremedim vallah çok çok güzel bir Zyxel .Birdaha modem alıcaksam genede ZYXEL alırım.Artıları: Fiyatı düşmüş - Wireless 300MPS - splitter var - RJ45 Kablo var (sarı)Eksileri : eksik yokSevdiklerinize önerir misiniz ? : EvetBu yoruma katılıyor musunuz ? (4kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...odem/productdetails.aspx?I_ID=36226#allImages

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.zyxel.com/tr/tr/products..._660hn_fxz_series.shtml?t=p&tabOrder=2realtek plabilir yazmıyor ama herşeyin içinde realtek var cep'ten notebook'a.

Peki teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.zyxel.com/tr/tr/products..._660hn_fxz_series.shtml?t=p&tabOrder=2realtek plabilir yazmıyor ama herşeyin içinde realtek var cep'ten notebook'a.

yalnız şimdi farkettim 2 dBi antenleri varmış çok az değil mi?

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir şey değil güle güle kullan hayırlı olsun modem dedinmi zyxel,linksys ve asus bakacan linksys daha pahalı olur asus'da.

o zaman asus'a bak.http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616
v2-61616.jpg
v2-DSL-N12E.jpg

bende tam size bunu soracaktım :) bu güzel değil mi? 5 dBi anten falan ama bunun chipseti kötü diyorlar ne etkiler bilmiyorum ama

bir şey değil güle güle kullan hayırlı olsun modem dedinmi zyxel,linksys ve asus bakacan linksys daha pahalı olur asus'da.

o zaman asus'a bak.http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=61616

vatanda bir adam böyle yazmış acaba doğru mudur?

Ürünü 28.04.2013te Gaziosmanpaşa Vatan'dan ASUS kalitesine güvenerek satın aldım. Çok fazla modem değiştiren birisi değilim fakat kurulumu basitti. Arayüzü Türkçe. İnternet sağlayıcım olan TTnet'e rağmen netin çok yavaş olduğunu hissettirmedi. Bunların dışında bir amaçla aleti kullanmadım. Bence tek eksik yani sinyal gücünün çok zayif kalması. Ürünü almadan önce internette araştirdiğimda 2 adet 5 dbi anten olduğu yazıyordu ki öyle fakat 25 m2 gibi 2 odayi kapsayan bir alanda bir odadan diğer odaya geçtiğinizde sinyalde dalgalanmalar ve kopmalar meydana geliyor. Benim gibi sinyal sorunu yüzünden modem değiştirdiyseniz bu modeme dikkat ederek seçiminizi yapın.
Artıları: İnternet dağıtımı hızlı
Eksileri : sinyal gücü zayıf
Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır

laxi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ConfickerBelasi arkadaşın önerdiği ZyXEL modemi kullanıyorum hem kablosuz çekim alanı gayet başarılı sorunsuz bir modem tavsiye ederim.