Dosya erişimi engellendi!

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kaç yıllık w7 kullanıcısıyım ilk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sorunum şöyle oyun dosyalarımın içine crack atmak istediğimde crack dosyalarını kopyalayıp yapıştırdığımda resimde görülen hatayı alıyorum.Çözümü nedir nasıl çözebilirim? acil yardım istiyorum teşekkür ederim.
sj2z5.png

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Everyone kim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

craklı dosyanın yerini değiştirmen için sınırlı bir kullanıcıysanız administratör izni gerekir... o kişi de everyone olarak görünüyor

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu cracki nasıl tamamlayabilirim? Evet everyone(admin) olarak gerekiyor izni olması gerekiyor diyor çözümü yokmudur?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Peki bu cracki nasıl tamamlayabilirim? Evet everyone(admin) olarak gerekiyor izni olması gerekiyor diyor çözümü yokmudur?

anladığım kadarı ile bilgisayarı kullanan tek kişi değil... bu durumda admin olan kullanıcı sizide admin yapacak ya da sistem dosyalarında değişiklik yapmanıza izin verecek

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok abi saçmalama daha yeni attırdım formatı bilgisayarıma bugün yetki meselesi var ortada pcmi kullanan birisi yok :D

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler konu güncel 20GB oyunu 1 dosya yüzünden oynayamıyorum acil çözüm lazım

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
aynı sorun bendede var acil yardım lazım banada

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynı sorun ben de vardı. Fakat silmek için deniyordum ben gerekli programlarla tek tek silince oldu.Senin mevzuya gelince,

izin ayarlarından yapmak lazım.

Sağ tıkla , Özellikler , Güvenlik , Gelişmiş , İzin Girdilerini yönetme oradan izin ver herşeye everyone ye ..

Ayrıca firewall falan varsa antivirüs le beraber kapat

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun ben de vardı. Fakat silmek için deniyordum ben gerekli programlarla tek tek silince oldu.Senin mevzuya gelince,

izin ayarlarından yapmak lazım.

Sağ tıkla , Özellikler , Güvenlik , Gelişmiş , İzin Girdilerini yönetme oradan izin ver herşeye everyone ye ..

Ayrıca firewall falan varsa antivirüs le beraber kapat
Gerçekten kafayı yiyebilirim. Dediklerinide uygulamıştım abi everyone bütün yetkileri verdim firewall hepsini kapatıyorum sadece 1 dosyayı atmıyor. Başka oyun indirdim crackini atabildim yalnız yeni indirdigim dosyanın crackini atamıyorum format atamıcam valla :D
Edit: Microsoft Security Essentials korumasını devre dışı bıraktım ama onunla alakalı olabilir mi tam olarak nasıl kapatabilirim?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Devre dışı bıraktıysan tamamdır.. Tüm güvenlik sistemlerini devre dışı bırak..Denetim masasındaki güvenlik duvarını da antivirüsün Firewall özelliğinide ,, Anti virüs olarak AVG mi kullanıyorsun ? Ben AVG kullanıyorum ben de de böyle birşey oluyor bazen.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
atmak istediğin programın ismini değiştir... olmadı uzantısını da değiştir öle at... daha sonra atar ise yeni yere eski ismini ve uzantısnı yeniden verebilirsin...

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Devre dışı bıraktıysan tamamdır.. Tüm güvenlik sistemlerini devre dışı bırak..Denetim masasındaki güvenlik duvarını da antivirüsün Firewall özelliğinide ,, Anti virüs olarak AVG mi kullanıyorsun ? Ben AVG kullanıyorum ben de de böyle birşey oluyor bazen.
AVG kullanıyordum ondan kaynaklıdır diye kaldırdım bilgisayarımdan yalnız yinede sorun devam ediyor hadi hayırlısı

atmak istediğin programın ismini değiştir... olmadı uzantısını da değiştir öle at... daha sonra atar ise yeni yere eski ismini ve uzantısnı yeniden verebilirsin...
Deniyicem inşallah olur teşekkür ederim

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Yanlız arkadaşlar benim dosyaların ismi yeşil renkte

Ayrıca ben bildiğiniz dosya atocam içinde müzik video setup fln bir sürü şey var.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yanlız arkadaşlar benim dosyaların ismi yeşil renkte

Bu o dosyanın şifrelenmiş olduğu anlamına gelir... Şifrelenmeyi kaldırman lazım bunun için: Dosaya sağ tıka>özellikler>ileri (advenced)>buradan "Encrypt contents to secure data" yanındaki tik işaretin kaldır... Türkçesi nedir bilmiyorum :) bunu yaptıktan sonra büyük ihtimal dosyayı kopyalayıp yapıştırabileceksin...

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğini yaptım arkadaşım akıllıca bir fikirdi yalnız yine atmıyor. Sadece bu dll'yi atmıyor ona şaşırıyorum aynı dosyada 1 başka dll var onları sorunsuzca kopyalıyor bu dllyi kopyalamıyor onu anlayamadım çok sinir bozucu vala

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dediğini yaptım arkadaşım akıllıca bir fikirdi yalnız yine atmıyor. Sadece bu dll'yi atmıyor ona şaşırıyorum aynı dosyada 1 başka dll var onları sorunsuzca kopyalıyor bu dllyi kopyalamıyor onu anlayamadım çok sinir bozucu vala

hocam uzantıyı değiştirdin mi? bir de istedğin yer haricinde başka bir yere yapıştırabilir musun?

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam uzantıyı değiştirdin mi? bir de istedğin yer haricinde başka bir yere yapıştırabilir musun?
Evet denedim usta ne yaparsam yapayım atmıyor yani delirmek üzereyim başka crackleri atıyor sadece o dll dosyasını atmıyor erişim izni diyor nasıl halledicem mutlaka bir çözümü olmalı?

-Lille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sonunda sorunumu çözdüm herşey şu lanet olası Microsoft Security Essentials yazılımından kaynaklanıyormuş devre dışı bırakmıştım ama bilgisayardan kaldırdım sorunumu öyle çözdüm herşey için teşekkür ederim konu kilit pls

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar sonunda sorunumu çözdüm herşey şu lanet olası Microsoft Security Essentials yazılımından kaynaklanıyormuş devre dışı bırakmıştım ama bilgisayardan kaldırdım sorunumu öyle çözdüm herşey için teşekkür ederim konu kilit pls
O ne işe yarıyodu ?

Belkiönende denerim.