Samsung tel. kararsızlık..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasn11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar telefon alıcamda galaxsy duos mu alayım yoksa galaxy wonder mi hangisini tercih edeyim sizce??.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar telefon alıcamda galaxsy duos mu alayım yoksa galaxy wonder mi hangisini tercih edeyim sizce??.

İkiside birbirne yakın cihazlar . İşlemci olarak Wonder biraz daha iyi . Wonder tercih edilebilir duos'a göre .

Ama iki cihazda biraz vasat kaldı bu dönemde alınmaz bence.

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öneri telefonda alabilirim fiyat 500-700 arası...

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
General Mobile Discovery alsana ne yapcan dandik wonder duos falan .

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile tercih etmiorum diğer markalardan 500-700 arası güzel telefon öneren varsa lutfen yazsınnn...

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia lumia 520 ya da 620

nokia devri kapndı bnce mıcrosfta aldı ya artık mıcrosoft cıkartınca bakrız die dusunuorum ayrıca nokıa lumıa önermiyorlar.
sony xperia u st25i fiyatı uygun olarak özellik bakıından da iyi geldi siz ne dersiniz.???????

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
alabileceğin en düşük samsung modeli s3 mini olsun. Bunun altında alma sakın

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
general mobile tercih etmiorum diğer markalardan 500-700 arası güzel telefon öneren varsa lutfen yazsınnn...

General Mobile Discovery al diyecemde alamassın aslında öyle kolay kolay. bulabilene aşk olsun. tercih etmemen de garip dostum.

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tercih etmememdeki amaçda o zaten bulunmuyor...ama discovery nin özlliklerıne baktım çözn. felan gayet iyi parasıda 649 aklımda bulunsun.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne 900 yahu. S3 mini 700 lira şu an.
mağazaya göre değişiyor,kdv dahıl vatan 800 ü bulrkan teknosada 900...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
General mobile discoveryi kralı tercih et mutlu ol yanlis karar verme bu telefonun yaninda alacaklarin çöp benden soylemesi ama yok dersen de lumia 520 veya 620 android e bulasma o aralıkta

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yav kardeş sen bu nokia cılara inanma aslında. android oturmuş bir işletim sistemi.
windows mobile da uygulama sayısı az. araştırırsan sıkıntıları daha net görürsün.
aman bulaşma sakın.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tercih etmememdeki amaçda o zaten bulunmuyor...ama discovery nin özlliklerıne baktım çözn. felan gayet iyi parasıda 649 aklımda bulunsun.:)

mağazaya göre değişiyor,kdv dahıl vatan 800 ü bulrkan teknosada 900...

http://www.incehesap.com/i8190-beyaz-fiyati-21619/
24 Ay Resmi Distribütör firması tarafından garantilidir. Fiyatı 734 lira. Site güvenilir. Alışveriş yaptım.

Tek çekim alırsan 715 liraya da var:
http://www.bizdehesapli.com/I8190-BYZ-C5
AYNI ŞEKİLDE 24 Ay Resmi Distribütör firması tarafından garantilidir. Site güvenilir.

Ama sen
Distribütör garanti olması şart değil diyorsan 687 liraya da var.
http://www.bizdehesapli.com/samsung...-b-urun-I8190-CERAMIC-WHT?ref=akakce&v=1.30.4
Yahu mağazadan alınmaz ki telefon. Çok pahalı oluyor. Ben artık internet üzerinden alıyorum. 10dan fazla telefon aldım.

Bak tekrar diyorum. Alacağın en düşük android telefon s3 mini olmalı. Ram en düşük 1 gb olmalı. İnan bana 1 gb altı ram olan telefon alırsan pişman olursun. Takılmalar yavaş olması vs... Benim düştüğüm hataya düşme. İlk aldığım telefon Galaxy w idi. 512 mb ram vardı. O zamanlar bilmiyordum almıştım işte. Eğer yok s3 mini alamam yine de diyorsan bari Ace 2 al. 768 mb ram var. Ama ısrarla söylüyorum s3 mini altında telefon alma. Bu telefonun tek eksiği ise piksel yoğunluğu. O da sorun olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tartışmasız lumia android berbat virüslü ve yavaş wp8 çok hızlı

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
General Mobile Discovery,Lumia 520 veya 620,Xperia L veya HTC Desire X sizin için daha iyi seçimler olacaktır.

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bütçen 700 TL anlıyorum fakat asla Duos ya da Wonder alma. Şuan Wonder sahibiyim 700TL'ye almıştım. Aldığım güne lanet olsun ! Facebook'tan çıkıp Whatsapp'a girene kadar abartısız 3-4 dakika geçiyor. Wonder'ın 1.4Ghz işlemcisine kanma. O kadar kasıyor ki . Şuan S3 Mini 800 - 1000 TL arası. Bazen kampanyalar oluyor "S3" bile 1000TL ye inebiliyor. Kampanya beklemeni öneririm. 700TL'ni çöpe atacağına biriktir derim :)

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle general mobile discovery almalısın eğer o ismini saydığın dandik telefonları alırsan çok pişman olursun

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bana sorarsan 35 lira daha biriktir. Distribütör garantili S3 Mini Al. 735 lira

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
S3 mini alacağına S2 al ikince el temiz bulabilirsin

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gm discovery al kesinlikle o fiyatla s3'e kafa tutuyor.:yes:

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5c çıkmış plastık ucuz fiyat hangı aralıkta olur veya turkiyeye ne kadarda gelir??özellik bakımından Iphone 5s den altta kalır yanı pek de fazla değil buna ne dersiniz..

yasn11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell bayısıne yarın geliyormus gm dıscovery alıyorum onu...önerdiğiniz için teşekkür ederm hepinize. :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O kadar çok general mobile discover tavsiye yorumları görüyorum ki forumda sayısı bile belirsiz.
Bu tavsiye eden arkaslar acaba kullanıyor mu ?
Yani sorun merkezi olan bir modeli tavsiye etmek ne kadar akıl karı ?
Sonuçta sadece sitelerdeki tanıtımlara bakıp ooo tamam iyi telefon bunu tavsiye edem demekle bu iş olmaz.
Söz konusu telefonda değil güven meselesi.
300 TL ye 4 gb ram 2 gb işlemci full hd ekran... olsun adida hiç bilinmeyen marka olsun herkes tavsiye eder herhalde.

Markadan kastım adının büyük olması değil güven meselesi. Bi vesteli Casper tavsiye et sözüm yok. Ama şu general mobile tavsiye etme. O markayı görünce 100 Tl ye satılan çakma cihazlar aklıma geliyor.

Dipnot: şahsi görüşüm.