yasn11
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaslar telefon alıcamda galaxsy duos mu alayım yoksa galaxy wonder mi hangisini tercih edeyim sizce??.
arkadaslar telefon alıcamda galaxsy duos mu alayım yoksa galaxy wonder mi hangisini tercih edeyim sizce??.
sana katılıyorum bu dönemde alınmazİkiside birbirne yakın cihazlar . İşlemci olarak Wonder biraz daha iyi . Wonder tercih edilebilir duos'a göre .
Ama iki cihazda biraz vasat kaldı bu dönemde alınmaz bence.
500-700 arasıysa bir general mobile discovery al çok iy telefon 4 çekirdekliöneri telefonda alabilirim fiyat 500-700 arası...
Nokia lumia 520 ya da 620
kafası çalışan adamın hali başka oluyor bence lumia620.Nokia lumia 520 ya da 620
s3 mini 900 lira bütçeye göre alıyorum...700 ü aşarsa sıkıntı olur..alabileceğin en düşük samsung modeli s3 mini olsun. Bunun altında alma sakın
general mobile tercih etmiorum diğer markalardan 500-700 arası güzel telefon öneren varsa lutfen yazsınnn...
Ne 900 yahu. S3 mini 700 lira şu an.s3 mini 900 lira bütçeye göre alıyorum...700 ü aşarsa sıkıntı olur..![]()
mağazaya göre değişiyor,kdv dahıl vatan 800 ü bulrkan teknosada 900...Ne 900 yahu. S3 mini 700 lira şu an.
tercih etmememdeki amaçda o zaten bulunmuyor...ama discovery nin özlliklerıne baktım çözn. felan gayet iyi parasıda 649 aklımda bulunsun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
mağazaya göre değişiyor,kdv dahıl vatan 800 ü bulrkan teknosada 900...
Kardeşim bütçen 700 TL anlıyorum fakat asla Duos ya da Wonder alma. Şuan Wonder sahibiyim 700TL'ye almıştım. Aldığım güne lanet olsun ! Facebook'tan çıkıp Whatsapp'a girene kadar abartısız 3-4 dakika geçiyor. Wonder'ın 1.4Ghz işlemcisine kanma. O kadar kasıyor ki . Şuan S3 Mini 800 - 1000 TL arası. Bazen kampanyalar oluyor "S3" bile 1000TL ye inebiliyor. Kampanya beklemeni öneririm. 700TL'ni çöpe atacağına biriktir derimarkadaslar telefon alıcamda galaxsy duos mu alayım yoksa galaxy wonder mi hangisini tercih edeyim sizce??.