Joker12
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
asphalt 8 neden telefondaki google playe gelmedi gelse indircem indiremiyorum
Discovery sanırım.ne kullanıyorsun?
Bende de discovery var normalde görünmüyordu dhdeki romlardan birini kurdum şuanda oynuyorum hemde son grafik seviyesinde herhangi bir takılmada olmadı.discovery 4.3mü lazım yeni çıkan oyunları görmek için
Rom atman için telefonu rootlaman gerekiyor.rom ne bilmiyorumda öle bişi varsa root gibi garantiyi sıfırlamıyorsa yapabilirim sevket sen s3 gibi yapmıstın menünü falan onların linkini verirmisin
Vala sen ve şansın rom yüklemek için root gerekiyor rootluyken garanti dışıdır cihaz.Ancak telefon kapanıp açılmazsa root geri alınmaz yoksa telefon açıkken root geri alabilirsin orjinal roma dönebilirsin.Düşük ihtimal yani cihazına bişey olması ama genede bir ihtimal ona göre karar ver kesin karar vermeden de bu işlere girme.rom ne bilmiyorumda öle bişi varsa root gibi garantiyi sıfırlamıyorsa yapabilirim sevket sen s3 gibi yapmıstın menünü falan onların linkini verirmisin
Bende de discovery var normalde görünmüyordu dhdeki romlardan birini kurdum şuanda oynuyorum hemde son grafik seviyesinde herhangi bir takılmada olmadı.