Lumia 920 facebook sorunu

brcgldn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni lumia 920 aldım ama facebook paketim olduğu halde girince paradan yiyor turkcell müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olamadılar ne yapmam gerekiyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mobil facebook icin gecerli olabilir mi yani uygulamadan giriyorsan diye

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayarlar > erişim noktaları > Turkcell Wap üzerine basılı tut etkinleştir. Şebekede veri bağlantısı açık olsun. internet explorerden sadece m.facebook.com dan gir.

brcgldn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlar > erişim noktaları > Turkcell Wap üzerine basılı tut etkinleştir. Şebekede veri bağlantısı açık olsun. internet explorerden sadece m.facebook.com dan gir.

benim erişim noktarında sadece turkcell internet ve KKTCELL var veri bağlantım açık m.facebook yada uygulama fark etmiyor her türlü paradan gidiyor

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim erişim noktarında sadece turkcell internet ve KKTCELL var veri bağlantım açık m.facebook yada uygulama fark etmiyor her türlü paradan gidiyor

sosyal ağ paketi kullandığın için Turkcell wap ile bağlanman gerek. Müşteri hizmetlerinden wap ayarı göndersinler.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tarayıcı üzerinden m.facebook.com üzerinden girersen paketten gider ama facebook uygulamasını kullanırsan paketinden degil lirandan gider. tarayıcıdan devam edeceksin hocam.