Samsung galaxy s3 Cmw root

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqx104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqx104

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaşlar ben telefona cmw root attım fakat kaldırmak istiyorum telefonu samsung'a göndericem bir sorun için garanti kapsamina yine alınması için root'u kaldırmam lağzım fazla bilgi bulamadım bulduklarımdada pek anlayamadım kısaca nasıl yapıcağımı bilen varsa anlatabilirmi lütfen :blink:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sayaç artmadıysa eğer menüden superuser/superSU programını aç Ayarlar kısmında Root Kaldırma var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
silmiştim superuser prgoramını yüklediğimdede Şu anda bir yetkili kullanıcı uygulama politikası yok. diyor

Jagler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayaç kontrolü ve silme için bu programı deneyebilirsiniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway

Sanırım ayrıca cwm recovery' de silinmesi gerekiyor. Eğer süper su root kaldırma olayı bunu yapmıyorsa tekrar biyerden stock recovery bulup flaşlayabillirsiniz.

Hatta mümkünse stock romuda flaşlayın. Bence ancak böyle bütün (root) izleri silinir.

Sanırım Samsung bu root olayına birkereliğine mahsus göz yumuyordu. Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hmm yorumlarınız için teşekkür ederim fakat ben telefonu samsung kies ile güncelleyerek eski haline getirebildim yinede teşekkür ederim ;)