Galaxy Ace S5830 & S5830İ

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav bu galaxy ace S5830 i in ios romunu bulamadım adamlar sadece S5830 a gore yapmıslar ace i için ios rom bula varsa lutfen sitesinin linkini versin lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galaxy ace 5830i la fleaur aldım ve memnunum tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galaxy ace gt5830i avantage var süber hiç bi oyunda daha takılmadı ben telefonumu çok beyeniyorum androit 4,0,4 işlemcili 1,2ghz herkese tavasıye edyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnde aldım glaxy ace 5830i bi sorunum oldu ilk açtım 4 5 saat kullandım menüye girdiğimde geri tuşu basmadı ama diğer dosyalardan geri çıkıo ama sadece menüden geri çıkıp ana sayfaya dönmüyordu cebi açtım düzeldi bundan bişi çıkar mı ? netten aldım iade edip ürün beğenmedm diyerekten wonder mi alsam görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Ben Dün Aldım Ace i Li Olarak 3d Oyunları Felan Hepsini Acıyor SIkıntı Yok Ama Mb Olarak Yüksek Ve 3D Li Olan Oyunlarda Beyaz Ekran Sorunu Var Oda 3d Pro İle Düzliyor Fakat Ne Gereği Var Telefonun Özelliğinde Olan Bir Oyunu Ben Programlara Neden Çalıştırayım Anlam Veremedim Oyun Dışında Görünüm Olarak İphone 4 e Benzerliği Hızı Ve Şık Görünümü Olarak Alabilirsiniz Bence Hic Bir Sıkıntı Yok Bunun Dısında Galaxy Mini S5570İ 'De Tavsi Ye Ederim Canavar Gibi Tlf...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle Ace Daha İyi Bende s3850 Kullanıcısıyım Gio Da Kullandım Ace Daha Güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galaxy ace aldım kullanılışı Çok güzel telefonda güzel görünüşlü felan fiyatına göre çok iyi herkeze tavsiye ederim zaten türkiyede tutuldu.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Galaxy ace Kullanışlı bir telefon. İ si hakkında hiçbir sıkıntı duymadım. Yakınlarımda kullanan kişiler var. Sadece android sürümü ve işlemci hızı yüzünden bazı oyunları açmıyor. Yüklemiyor. Bunlardan birtaneside temple run ve onun tarzında oyunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler chainfire ile 5830i de NOVA , Dead Space , Nfs Shift gibi oyunların hepsi açılıyor bilginize abartılıcak kadar kötü bi telefon olduğunu sanmıyorum ama fiyatı bu telefon için biraz pahalı .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5830 da 800 mhz işlemci s5830i de ise 832 mhz işlemci var s5830 un ise grafik işlemcisi daha gelişmiş.
32 mhz fazlaya rağmen s5830 alınır derim grafik işlemciyle oynama şansınız olmaz ama cpu'yu overclock edebilirsiniz.
istediğim oyunları açabiliyorum diyen arkadaş telinde root ve custom rom kullanıyor musun bunları belirtmelisin
performansa dayalı bir custom(resmi olmayan) android sürümü ile açmayan oyunları çalıştırabilirsin ayrıca root
yetkisi verdikten sonra tel işlemcisini 900 mhz değerlerinde stabil olarak çalıştırıp daha fazla verim alınabileceğini
unutmamak gerek.100 120 tl fazla verip ace 2 almanızı tavsiye ederim işlemcinin 800x2 ekran çözünürlüğünün 800x480
android son sürüme güncelleme olanağı ve ekranın 3.8 '' olması acelerde sorun olan dahili hafızanın 4 gb ye çıkarılması
yönüyle çok iyi bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1: ya ben bu 5830 ve 5830i olayına çok takıldım da fikri olan var mı acabaa ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar gittigidiyor da dolia stare mi ne var orda i siz modeli var ben aldım 370tl kargo dahil fiyatı ustelık 8 gb hafıza kartıda hedıye bılmıyorum artık iyimi cıkacak kotumu nasıp neyse o olur bılıyorsunuz kolay gelsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum açık olduğu halde arayana kapalı diyor çekim çizgilerinin olduğu yerde ortası çizik bir daire çıkıyor 3 defa servise gönderdim en sonunda değiştirdiler ama yeni telefonda da aynı sorun var telefon açık çekim sinyalide var fakat arayana kapalı diyor aldığıma bin pişman oldum ve pazartesi mahkemeye vereceğim aklı olan almasın bi boka yaramaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar galaxy ace S5830İ modelinde şarj gösteren simge mavimi? yeşilmi? bazıları mavi bazıları yeşil gösteriyo? Bi sorum daha var şarj gösteren simge widgete atılabiliyomu? S5830 ile ilgili birçok sorum daha var mesela bazılarında 2 widget sayfası var bazılarında 7 sayfa var bimekste çalışan adam yazılımsal olduğunu ve düzeltilebileceğini söyledi yarımcı olursanız sevinirim :confused1::cursing:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Başka fikrini söylemek isteyen yokmu?

var kardeş ben geçen sene bu zamanlar ace aldım i li olan modelden bence bu saatten sonra ace alınmaz kamera 5 mp ama bir wawe 2 ile kıyaslayınca oda 5 mp ace kötü çekiyor bide ace nin android sürümü düşük başka tercihlere yönel yada 600 tl ver gm discovery al....

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
var kardeş ben geçen sene bu zamanlar ace aldım i li olan modelden bence bu saatten sonra ace alınmaz kamera 5 mp ama bir wawe 2 ile kıyaslayınca oda 5 mp ace kötü çekiyor bide ace nin android sürümü düşük başka tercihlere yönel yada 600 tl ver gm discovery al....
Hacı abi sağolasında bu geçen senenin konusu bende telefonumu geçen sene aldım zaten :D

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arasında kaldığınız modeller bu devirde pek önemi olmayan modeller. Tavsiyem butcenizi yukseltene kadar bekleyin. Orta ölçekli bir model alın uzun süre kullanın.

Bu ace ayarindaki modelleri aldıktan bir süre sonra pişman olma ihtimali niz var.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Biii da tarihe bakmadan yorum Yazmayacagim.

Kim hortlatti bunu arkadaş :banghead:

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bizde zamanında 5830i aldık meğersem rom çıkmıyormuş onun için var romlar ama hep buggy :D

İlk android cepim galaxy ace idi o zamanlar 650 ye almıştım 3 ay sonra kardeşime verip kurtuldum sonrada verdiğim paraya acidim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbdown:ben ace aldım 5 aydır kullanıyorum bi tek oyunlarda (aşırı derecede subway surfers temple run vb oyunları açmıyor) sorun yaratıyor gidin alın alcağınız telefonu aceden sakının lanetli o telefon noki 3310 bile yeter yani