Galaxy Note Hakkında Yardıma İhtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 gün önce general mobiel discovery yi sattıktan sonra kalan paraya ekleme yaparak Galaxy Note 1 aldım. Galaxy S2 deki gibi rom/root işlemleri kolay gerçekten. Telefon iyi güzel de büyük bir problem yaşıyorum. Android 4.1.2 Türkiye kurdum ( tüm wipe ları yaparak ), ve bu son sürüm. Ama ne hikmetse gameloft oyunları açılmıyor. Lisans ekranında atıyor, bir tek order&chaos heroes çalıştırabildim. Asphalt 8, MC4 , Nova 3 gibi oyunlar açılış ekranında atıyor. Oyunları marketten satın almıştım, hepsi aynısını yaptı. Crackli versiyonları da denedim, değişen bir şey yok. Sakın bana internet açık mıydı, ram boş muydu, hafızada yer var mıydı diye sormayın, zira üst düzey bir kullanıcıyım :) Galaxy Note Kullananlardan yardım bekliyorum. Bu arada cihaz rootlu.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlginç , düşündüm 30 dk. Boyunca ama bulamadım nedenini. Çözümü bulursanız yazın buradan bende merak ettim şimdi.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir fikrim yok ama cihazı tamamen sıfırlama ihtimaliniz var mı? Fabrika ayarlarına dönüp SD kartı temizleme. Birçok sorunu çözüyor biliyorsunuzdur.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ne telefondu bu note ya hayallerim depreşti :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bir fikrim yok ama cihazı tamamen sıfırlama ihtimaliniz var mı? Fabrika ayarlarına dönüp SD kartı temizleme. Birçok sorunu çözüyor biliyorsunuzdur.

3 kere wipe yaptım + sd kart ve telefon hafızasını da sıfırlayıp tekrar kurdum. Sonuç aynı. Şimdi yeni 4.3 rom yükeldim, sonuç yine aynı.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Tamamen benim problemim miş. Geliştirici seçeneklerinden GPU 2D hızlandırıcı ve Etkinlikleri saklama komutu aktif olunca bu problemler çıkıyormuş. Benim anlamadığım bu durum neden SII cihazımda olmadığı. İlgilenenlere teşekkürler, konu kilitlenebilir.