Max 800 TL'ye telefon tavsiyesi

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıkma canını güzel kardeşim ben sana karşılık olsun diye söylemedim orda demek istediğim vatandaşın bütçesi doğrultusunda uygun modeller hakkında bilgi ve tavsiyede bulunmak.Adam internetten alış verişe ne kadar güveniyor birde her önüne gelen siteden alış veriş yapılabilinir mi taksitlemi alcak peşinmi kartı varmı ykmu bilemeyiz verdiğin 2 siteye baktım 850 diyordun 950 ye bulmuşsun diğerinde taksitle 901 peşin 859 şimdi bu 2 site ne kadar güvenli bilemeyiz ürünler sağlammı bilemeyiz belki depoda kalan ürünleri yada sorunlu ürünleri göndericekler garantisi kağıt üstündemi kalır yani birde arkadaş internet üzerinden satın almayı düşünüyor mu :S Bu telefon teknoloji mağazaları ve operatör mağazalarında mevcut kendisi için neresi uygun ve güvenli ise ordan alması daha iyi olacaktır.Özellikle telefon alacak arkadaşlar almadan önce incelemede bulunurlarsa daha sağlıklı karar verebilirler.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu ara dolar fırladı telefon almak mantıklı değil bence.Ayrıca her zaman söylemişimdir bütçe 1000 lira altıysa alacağın en iyi cihaz general mobile discovery 1000 lirayı geçtin atıyorum 1050 liraya nexus 4 biraz daha çıktın mı xperia z butterfly çok üste çıktın mı htc one tavsiye ederim ben her zaman.

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ara dolar fırladı telefon almak mantıklı değil bence.Ayrıca her zaman söylemişimdir bütçe 1000 lira altıysa alacağın en iyi cihaz general mobile discovery 1000 lirayı geçtin atıyorum 1050 liraya nexus 4 biraz daha çıktın mı xperia z butterfly çok üste çıktın mı htc one tavsiye ederim ben her zaman.
1000 lira altı android olarak gm discovery iyi bir seçim olabilir wp8 olarakda 520 fiyat ve performans olarak uygundur.Bu discoverynin 2.si yada üst modeli çıkar mı sence sevket ne dersin.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1000 lira altı android olarak gm discovery iyi bir seçim olabilir wp8 olarakda 520 fiyat ve performans olarak uygundur.Bu discoverynin 2.si yada üst modeli çıkar mı sence sevket ne dersin.
Bir yerde incelemesini izledim amerikadaymış bunu üreten kadro 2011de başlamışlar telefon satmaya ilk yıl binlerce satabilmişler geçen yılda 4 milyon.Yani küçük bir grup samsung gibi yada sony gibi dev bir firma değiller yaklaşık 30-40 kişilermiş.O yüzden de sanırım tedarik sorunu oluyor.Bu yüzden ben onlardan fazla bişey beklemiyorum güncelleme olsun yeni telefon olsun çıkarsa bile ancak seneye çıkar diye tahmin ediyorum.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya çok kararsızım. Xperia P alcam ama Güncelleme yapmayı bilmıyorum en az 4.1.2 olsun istyorum

o yüzden vazgeçtim
xperia L alcaktım oda parçalı hafıza varmıs 1 gn kalıyorms root yapma bilmıyorum ilk akıllı telefonum çok kararsızım. :(

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya çok kararsızım. Xperia P alcam ama Güncelleme yapmayı bilmıyorum en az 4.1.2 olsun istyorum

o yüzden vazgeçtim
xperia L alcaktım oda parçalı hafıza varmıs 1 gn kalıyorms root yapma bilmıyorum ilk akıllı telefonum çok kararsızım. :(

Xperia S e bak istersen ayrıca güncelleme zor bir şey değil çok basit root yapmaktan daha kolay hatta çok kolay ayrıca GM Discovery iyede bak sürümü 4.2.1 öneririm

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g.m.d istemıyorum xperia l alsam pişman olururmym hafızda nasıl sorun yaşarım ?

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yalnız 4xhd tegra 3 den dolayı ısınma ve sarj problemi yaşatıyor artı performansı iyi olmadığı görülüyor kağıt üstünde lg optimus 4x hd daha iyi gözüksede tegra 3 şüpheli.

Yok yok sorun yok güncelleme ile çoğu problem aşıldı aynı sorunlar htc one x de vardı onlarda güncelleme ile aşıldı rahatlıkla alınacak bir telefondur 4X HD

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia l almayı planlıyorum root yapmayı bilmıyorum hafıza 1 gb kalıyor dio tolga cem küçükyılmaz.

ne yapsam alsam çok problem olurmuu ?

onurertas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak hafıza problemi olan telefonu sakın alma ve sıfır telefon alacaksın root garantiyi öldürür kesinlikle tavsıye etmem telefon ne kadar kalite olursa olsun bi süreden sonra o hafıza yüzünden sıkıyor insanı bence 800 e al bi iPhone 4 kafan rahat olsun. Bakma sen tek cekirdek 1 Ghz işlemciye sonuçta 125 lik mondial ile 125 lik honda yamaha bir değil ne demek istedğimi anlamıssındır :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
g.m.d istemıyorum xperia l alsam pişman olururmym hafızda nasıl sorun yaşarım ?
G.m.d dışında alacağın hiçbir telefondan memnun kalmazsın 1000 lira altı ya bütçeni arttır nexus 4 al yada g.m.d al.Ayrıca dolar arttığı için hızlı al.comdaki 600 liralık g.m.d şuanda 650 lira olmuş.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
optius l9 nasıl bir cihaz peki

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperia s eski bir cihaz diyorlar bide adreno 220 gpu eski bir cpu imiş bide güncelleme bilgisayar üzeriden yapılıyorms bilmıyorum yapmayı ben.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
xperia s eski bir cihaz diyorlar bide adreno 220 gpu eski bir cpu imiş bide güncelleme bilgisayar üzeriden yapılıyorms bilmıyorum yapmayı ben.

Sen bilirsin o zaman bi bak bu modele eğer bütçen yetiyorsa 4X HD ye de bak ama benim sana önerim General Mobile Discovery ismine aldanma muhteşem bir şey

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben lg nin tasarımını çok sevıyorum büyük ihtimal lg :)

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
L9 alirim büyük ihtimal ya onu nasil 4.1.2 yapariz :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2 yol var
1:güncelleyerek
2:rom yükleyerek
bir sorum olucak hangi telefonu kullanıyorsunuz

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben daha ilk defa akıllı telefona geçicem bilmıyorum bişiler

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
merak etme aldıktan sonra öğrenirsiniz şimdi size zor geliyor ama aldıktan sonra basit olur hem de çok basit hatta aldıktan sonra böyle şeyler eğlenceli gelir

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
L9 alirim büyük ihtimal ya onu nasil 4.1.2 yapariz :)

Adamım 4.1.2 yapmak çok basit. Lg nin güncelleme servisini indireceksin daha sonra telefonun şarjı %100 iken bağlaycaksın sonra zaten program sana, güncelleme olduğuna dair uyarı verir veya sen bakarsın sonra otomatik güncellenir.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki lg nin kendi sitesinde varmı o program başka sitelerele güven olmaz virüs felan olur