Galaxy S4 Mini mi iPhone 5 mi? Hangisi daha iyi?

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet arkadaşlar telefon alıcam (SAMSuNG galaxy s4 mini) ve (iphone 5) arasında kaldım. hangisi daha hızlı ve telefonda birtek gta vice city yi oynayacam hangisinde daha iyi verim alabilirim ?

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 şu andaki en iyi oyun çalıştıran telefondur.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 sini niye karşılaştırıyorsun anlamadım ? s4 mini nin dengi ıphone 5 değilki 2 si arasında zaten deliye sorsan ıphone 5 der

s4 mü ıphone 5mi dersende s4 drim

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de iphone 5, s4 miniyle karşılaştırılmaz bile, ios da oyunlar akıcıdır biraz daha bekle 5s alırsın

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabiki de iphone 5, s4 miniyle karşılaştırılmaz bile, ios da oyunlar akıcıdır biraz daha bekle 5s alırsın
aynen daha akıcı bende yanılıyorum diye düşündüm ama doğruymuş 5s nekadar olurki fiyatı ? bide 4.3 inç olurmu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben telefonlardan çok anlamamda s4 mininin özellikleri daha iyi değilmi ?

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s de büyük ihtimal boyut aynı kalacak 4 inç, fiyat yine 2.100 tl civarı olur diye düşünüyorum

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk çıktığında zaten 3.000 tl filan oluyo bir iki ay beklersen 2.100 tl civarına düşer

CemBerkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk çıktığında zaten 3.000 tl filan oluyo bir iki ay beklersen 2.100 tl civarına düşer
TAMAM usTA sana şunu diyim ona göre telefon alıcam..
(en çok internete girmek için ve müzik dinlemek) (oyun olarak bitek gta vice city) (onun dışında son olarak kamera en önemlilerden)
radyo falan yok ama o faso fiso önemli değil. bide telefon hızlı olucak
bunları düşünürsek hangi telefonu almam gerekir ikisinede param yetiyo ama 1 tane alıcam hangisi ?

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun olarak sadece gta vice city oynacaksan bu kadar üst seviye telefon almana gerek yok orta seviye daha uygun fiyatlarda telefonlara bakabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 s arkadaşlar 2600 ama ona 2600 veresiye kadar 5 almak daha iyi aynı tlf sadece kasa ve işlemcisi farkılı.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iPhone 5 S4 ten bile daha üstün telefon oyun performansı olarak tabikide iPhone 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s4 mini kullanıyorum gayet memnunum oyun olarak gerçekten çok akıcı internet hızı vs süper ama yine tercih senin iphone 5 de okadar para verilmez bence s4 mini beni idare edermi dersen oyun için felan süper hemde çok iyi idare eder