Samsung Dijital kamera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
http://www.hepsiburada.com/liste/sa...t_pl&fh_secondid=ftkompsamst66&categoryid=248

bu cihazı önerirmisiniz,hoşuma gitti baya,varsa bu civarlarda önereceğiniz kameralar öğrenmek isterim,ama yorumlar bu kamera üzerine olursa sevinirim.

hepsiburada da aynı fiyattan satılan aşağıdaki modellere göre teknik olarak daha iyi durumda. Pentax Optio LS1000 modeli her ne kadar iso olarak 6400 değerine çıksa da diyafram açıklığı samsunga göre geniş açıda daha dar olduğundan pekte sorun olmayacaktır ama tele zoom'da daha geniş bir diyafram sunuyor olması da artı bir değer katıyor Pentax modeline. ama maksimum tele değeri olarak samsung'un gerisinde kalması yine samsung'dan yana daha olumlu düşünmemi sağladı. ayrıca bu tarz makinalarda iso başarımından o kadar da bir şey beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum. bence Samsung modeli aşağıdaki modellere göre teknik olarak daha alınası bir cihaz ama kullanım kolaylığı ve sunduğu yazılım desteği yönünden diğerleri belki daha iyidir o kısmı bilemiyorum.

Nikon Coolpix S2600
Casio Ex-N10
Pentax Optio LS1000
Panasonic Lumix DMC-FS40

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepsiburada da aynı fiyattan satılan aşağıdaki modellere göre teknik olarak daha iyi durumda. Pentax Optio LS1000 modeli her ne kadar iso olarak 6400 değerine çıksa da diyafram açıklığı samsunga göre geniş açıda daha dar olduğundan pekte sorun olmayacaktır ama tele zoom'da daha geniş bir diyafram sunuyor olması da artı bir değer katıyor Pentax modeline. ama maksimum tele değeri olarak samsung'un gerisinde kalması yine samsung'dan yana daha olumlu düşünmemi sağladı. ayrıca bu tarz makinalarda iso başarımından o kadar da bir şey beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum. bence Samsung modeli aşağıdaki modellere göre teknik olarak daha alınası bir cihaz ama kullanım kolaylığı ve sunduğu yazılım desteği yönünden diğerleri belki daha iyidir o kısmı bilemiyorum.

Nikon Coolpix S2600
Casio Ex-N10
Pentax Optio LS1000
Panasonic Lumix DMC-FS40

Tesekkur ederim,benim kameradan beklentilerim pek yukseklerde degil ornegin golun kenarindaki bir cay bahcesine oturdugumuzda gol'un olsun bizim olsun net bi fotografimizi ceksin bunu istiyorum.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Baska ilgilenen yokmu ?

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş pilli diyor pilli ise alma bataryalı olanlarından al bizimde samsung fotoğraf makinesi var bataryalı şarjı canavar gibi gidiyor.

Pil Sorun Olmaz İNş. ya , kameranın çözünürlüğü hakkındaki düşünceniz nedir,ben pek anlamam bu fotoğraf makinesi işinden.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Pil Sorun Olmaz İNş. ya , kameranın çözünürlüğü hakkındaki düşünceniz nedir,ben pek anlamam bu fotoğraf makinesi işinden.
çözünürlük hikaye fotoğrafı çıkarttırırken hep aynı boyutta oluyor zaten fotoğrafçıdan

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
net cekisinden bahsediyorum kardes megapixelinden degilki

net çeksin derken fotoğraflarda kumlanma olmaması ve odaklanan yerin keskin olmasını kastediyorsan bunu kağıt üzerindeki değerleri bakıp söylemek imkansız. mutlaka birebir denemek ya da bu makine ile çekilmiş fotoğrafları internetten bulup incelemek gerekir. mesela burada bazı fotoğraflar var. http://500px.com/search?q=Samsung+ST66

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
net çeksin derken fotoğraflarda kumlanma olmaması ve odaklanan yerin keskin olmasını kastediyorsan bunu kağıt üzerindeki değerleri bakıp söylemek imkansız. mutlaka birebir denemek ya da bu makine ile çekilmiş fotoğrafları internetten bulup incelemek gerekir. mesela burada bazı fotoğraflar var. http://500px.com/search?q=Samsung+ST66

aynen öyle çekeceğim fotoğraflarda keskinlik payından kastediyormki net çıkabilsin. ayrıca kumlanma olayı çoğu kameralarda kalktı sanırım.Teknosa gibi bir yerde inceleyecek imkanımda yok internetten baktım.