passkeys
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Bir Zamanlar çılgınlar gibi oynardım bu oyunu....:laugh::laugh::laugh:

Bu oyuna eklenti yüklenebiliniyor. Bu oyunu seviyorum. Re-Volt kadar olmasa da.
Resimleri görünce "What is the doing ?" sesleri kulağıma geldi
P2 bilgisayar vardı o zamanlar bende win98 işletim sistemi hey gidi günler be![]()
İçindeki araçların değiştirilebildiğini bilmiyordum.
İlk bilgisayarımla çok oynamıştım.
Hocam ne diyosun sen. Re Volt oynadığım ilk oyun .Ve yeri bende çok ayrıyemişim Crysis'i, Assasin Creedi
Efsane oynardım ben bu oyunu![]()
Bir bu bir motocros Madness bir de re-volt![]()
Hey gidi günler hey![]()
Bunda panoz gtr mi ne vardı, onla bir tane binaya tırmanıyordum
Polis araçlarına arkadan yaklaşıp onlar beni görmeden araçları denize felan atıyordum![]()
Arkadaş bir türlü bitirmek nasip olmamışti bu oyunu en son silmiştim oyunu belirli bir zamana kadar o tür oyunlardan soğutmustu beni.
Türkçe kullanıyordum ve sanırım hatırladığım kadarıyla denize düştüğünde balıklarla iyi uykular diyordu![]()
harikasın hocam , bu oyunu hep aramışımdır , benim de küçüklüğümün oyunu![]()
nostalji iyidir ...
Fotoğrafların hepsine bakmamışım, meğer panoz roadster modelmiş![]()
Bu Oyunu Nerden İndirebilirim.
Köprüden atlarsanız polisler genelde çok hızlı oluyor.bende bunun 1ini oynardım 2 yi hiç bi zaman indirmeme izin yok tu cunku 2. oyun hakkım aoe2 ile kullanmıştım
ne gunlerdi be en zevkliside polisi koprude sıkıştırmaktı
Altın kapmaca oynardık neydi bea
Re-Volt için sağlam bi link var mı indirebileceğim, ben de çok severdim, nostalji yapayım![]()
Zamanın internet cafesinin vazgeçilmez oyunuydu. Her bilgisayarda vardı. Eve bilgisayar aldım oynamak istemedim bu sefer. Demek para verince daha çok oynama isteği duyuyor insan.
bu oyun için ortaokulda , doktordan uzun süreli rapor alma becerisi göstererek , evden okula gidiyorum gibi çıkar , internet kafede tüm gün bu oyunu oynar(sıkılırsam delta force) eğitim öğretim hayatımın içine ederdim.
çocukluğum aklıma geldi yoksa gençliğim mi yaşlandık be aga
Linkleri Buldum İnternet Gelince İndiririm
İsteyen Olursa PM Atsın.
Arkadaşlar 2.cisini ve full ünü bulan buraya koyabilir mi acaba. Yani satılsa orijinlai alırım da , satılmıyor malesef![]()