PES 2013 rdl.dll sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 312196
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Merhaba SDN halki

Bugün kardesimle PES 2013 oynayalim dedik. Oyuna tikladigimda AVG antivirüs programi rdl.dll dosyasini virüs olarak algilayip sildi.

Oyunun cd'si ile ugrasmak istemedigim icin No-DVD crack indirip yüklemistim. Bahsettigim dll. dosyasi bu crack icin gerekli, olmazsa oyun acilmiyor.

Neyse.. ben bu sorunu biraz arastirdim ve bircok forumda yanlis alarm diye cevaplar gördüm. Zararsiz kanaatine varinca bu dosyayi istisna olarak AVG'nin listesine ekledim.

Size sormak istedigim su: Bu dosya hakkinda bana daha detayli bilgi verebilecek olan var mi? Nedense icime kurt düstü. Gerekli dosyayi ayriyeten dll.com sayfasindan indirmeme ragmen trojan olarak görüyor. Yardimci olursaniz memnun olurum.

Herkese iyi forumlar :)

Reaksiyon puanı
2,148
Dosyada sorun yok crack sonuçta normaldir. Reloaded in yaptığı bir dll adından da anlaşılacağı gibi. En ünlü oyun crackerlarından.

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merak etme hiçbir sorun yok. avg o dosyayı virüs sanıyor.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim oyun orjinal olmasına rağmen ben de rld.dll kullanıyorum, yıl 2013 hala dvd istiyor oyun böyle saçmalık olamaz.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eset de virüs sanıyor ama Kaspersky de böyle bir sorun yok.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim oyun orjinal olmasına rağmen ben de rld.dll kullanıyorum, yıl 2013 hala dvd istiyor oyun böyle saçmalık olamaz.

Oyun orijinal ama, ikide bir cd'yi takip cikarmak istemiyorum.

Bu arada: Malwarebytes ile tarama yaptim üc virüs daha buldu ve temizledi. Yalniz AVG karantinaya aldigi dosyayi silmeme izin vermiyor. Dosya Assassins Creed 3'e ( orijinal oyun ) ait. Dikkatimi ceken sey ise, milletin cogu daha yeni yeni forumlara bu konu hakkinda sikayette bulunmus. Acaba AVG güncellemeden sonra sapitmis olabilir mi?

Reaksiyon puanı
2,148
Bir de mini image diye bişey var [MENTION=312196]conviction[/MENTION] 5 kb'lık bi imaj var onu daemon tools ile yerleştirince pesin dvdsini takmış gibi görüyor, rld.dll kullanmak istemiyorsan onu kullanabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi konami klasörü nasıl devre dışı bırakılır.