Pc açılışta kendiliğinden şu sayfaları açıyor

yahsiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
pc ilk açılışta aşağıdaki resimde gördüğünüz sayfaları kendilinden açmaya başladı :bored:(diğer sayfalarda ilkiyle benzer sayfalar)
eset smart security6 ile tarama yaptım
malwarebytes ve combofix ile taradım temiz çıktı
sanırım açılan sayfaların facebookla bi ilgisi var
facebook virüsüne mi yakalandım :confused1:
bundan kurtulmanın çaresi nedir?? ee dostlar bi yardımcı olun hele.:(
format atmadan çözmek istiyorum. format en son çare olmalı
http://n1308.hizliresim.com/1d/s/rv53t.jpg

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Baslat >calistir>msconfig yazip entera bas orada baslangic sekmesinden acilan sayfalarla ilgili isaretleri kaldir

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
int explorer yada hangi tarayıcı kullanıyorsan özellikleri tıkla hedef kısmında exe uzantısından sonrasını sil ve uygula yap sonrasın da tarayıcının kısayolunu masaüstünde vs nerde var sil tekrar tarayıcı ac bir dene bakalım

yahsiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Baslat >calistir>msconfig yazip entera bas orada baslangic sekmesinden acilan sayfalarla ilgili isaretleri kaldir
başlangıçta çalışan programları kontrol ettim. çözüm olmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

int explorer yada hangi tarayıcı kullanıyorsan özellikleri tıkla hedef kısmında exe uzantısından sonrasını sil ve uygula yap sonrasın da tarayıcının kısayolunu masaüstünde vs nerde var sil tekrar tarayıcı ac bir dene bakalım

tarayıcıyla ilgili problem değil. varsayılan tarayıcım Firefoxu tamamen sildim. bilgisayarı açtığımda bu sefer internet explorer aynı sayfaları açtı. onu silsem chrome da aynı sayfaları açacak. ne yapacağımı bilemiyorum beynim durdu

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Facebook Messenger'ı Bilgisayarınızdan kaldırırsanız problem çözülecektir.

Bu genel bir problem. Bu problem ile ilgili Hata Raporu açılmış olması lazım. Şu an için tek yapabileceğiniz facebook messenger'ı kaldırmak.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
trojan, spy bulaşma ihtimali yüksek. sistem geri yüklemeyi deneyin olmazsa ad aware ve spyware benzeri programlarla temizleyin. ya da direkt combofix kullanın.

yahsiman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Facebook Messenger'ı Bilgisayarınızdan kaldırırsanız problem çözülecektir.

Bu genel bir problem. Bu problem ile ilgili Hata Raporu açılmış olması lazım. Şu an için tek yapabileceğiniz facebook messenger'ı kaldırmak.

sağol arkadaşım. facebook messenger.ı kaldırınca sorun çözüldü. ohh be (format atmaktan kurtuldum sayende)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürler arkadaşlar alakanız için
sorun çözülmüştür. EropaKING arkadaşımızın önerisiyle hallettim facebook messengerdan kaynaklanıyormuş.