İpad 4 olanlar kesinlikle baksın

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ipad4 ün bir kusurunu buldum bikaç gün önce konu açmışdım ipad şarj olmuyor diye arkadaşımdada oldu bu adaptör çeviriler usb kablonun içindeki altın rengindeki elektirik akımını sağlayan yeri eritiyor kanıt resmi aşşağıda [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://s1308.hizliresim.com/1d/q/rtcg8.jpg[/URL][/IMG]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gördüğünüz gibi altın sarısı gibi olan yerlerin boyları farklı yani dönüştürücü olmadan kullanın bilgisiyardsan şarj edin bn öyle yapıyorum

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kardeşim sorun yok, o erime değil. USB bağlantı standardı o şekilde. Uzun iki uç güç için, kısa iki uç ise veri aktarımı için. Veri aktarımı sırasında USB belleği çıkardığınızda önce kısa ucun bağlantısı kesilir yani veri aktarımı durur, sonra ise güç bağlantısı kesilmiş olur.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki bilgisayardan şarj etmek sağlıklı mı?hem batarya hem de güvenlik anlamında

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sorun yok, o erime değil. USB bağlantı standardı o şekilde. Uzun iki uç güç için, kısa iki uç ise veri aktarımı için. Veri aktarımı sırasında USB belleği çıkardığınızda önce kısa ucun bağlantısı kesilir yani veri aktarımı durur, sonra ise güç bağlantısı kesilmiş olur.
Zaten biliyorum onları adaptör gerçekten eritiyor ilk gün aldığımdan biraz daha azaldı yemin edebilirim :)

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus ai charger programını kullanabilirsin hakan.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yeri gelmişken :) ıpad 3 le 4 arasında gözle görülür bir fark yoktu almamıştım 5 De farklılıklar olurmu diye düşnüyorum yoksa minicik gelştirmelermi olur işletim sistemi hariç

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeri gelmişken :) ıpad 3 le 4 arasında gözle görülür bir fark yoktu almamıştım 5 De farklılıklar olurmu diye düşnüyorum yoksa minicik gelştirmelermi olur işletim sistemi hariç
Dumdumaq kardeş ipad5 için igzo ekran geliyor shapprie miydineydi anlaşma yaptıkar ve büyük ihtimal ios7 ile gelicek şuanki duruma bakarsak enerji tasarufu ve incelik hafiflik olucak ama ipad ile ipad 4 arasındaki iki farkvar ipad 4 ün işletim sistemi daha güçlüdür vede lightning port ile şarj ediliyor