Bizim s3 yetim bizim s3 öksüz ... aciyor sdnyi önünde htcler sonyler guncelleme aliyor o s3 bunu görüyor diyorki samsung benim de guncellemem olsa bana da guncelleme gelse samsung bizde niye yok bize niye guncelleme vermiyorsun diyor
Samsungdan önce verdi güncellemeyi, acaba sorunsuz mu?
Daha fazla güncelleme alacağını sanmıyorum.Boş RAM miktarı 400-500 MB larda geziyor. Arayüz hızlanmış gayet stabil duruyor. Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kamera ve müzikte iyileştirmeler mevcut. Bu sense sürümünde android özüne dönmüş gibi duruyor HTC.
Muhtemelen One X' in son güncellemesi olur bu diye tahmin ediyorum. Eğer 4.3 Jelly Bean' inide alırsa One X, bu telefon için üzerine düşeni yapmış olacaktır bana göre.
Daha fazla güncelleme alacağını sanmıyorum.
Boş rem önceden ne kadardı ki?
Htc onex+ a zoe mi geldi ?Bende one x plus modeli var. Sesinde bile değişiklik olmuş helal olsun : ) daha iyi ses veriyor. Performansı baya artmis gibi. Ben aslında pek inanmam ama daha onceden antutu diye bi test programını indirip denedim 18000 civarı almisti dün yine indirip denedim 22000 aldi. Oyun ve menüde ise hissedilir derecede iyileştirme var. Kamerası daha iyi olmuş özellikle gündüz çekimlerinde. Sense 5 in getirdiği yenilikleri beni baya bi mutlu etti biri hariç hava durumu !!! Ben onu çok seviyordum değiştirmişlerZoe özelliği çok iyi hoş kaydedebilmeside çok iyi. Sarj konusunda çok iyileştirme yok ama yinede iyi
Forever Htc
Anlamadım sadece galeriyemi geldi kamera ya eklenmedimiEvet geldi galeride fotoğraflara girince yani albüm şeklinde girince üst kısımda hareket ediyor. Görsel efektini sen secebiliyorsun. Ve kaydedebiliyorsun![]()
Bende one x plus modeli var. Sesinde bile değişiklik olmuş helal olsun : ) daha iyi ses veriyor. Performansı baya artmis gibi. Ben aslında pek inanmam ama daha onceden antutu diye bi test programını indirip denedim 18000 civarı almisti dün yine indirip denedim 22000 aldi. Oyun ve menüde ise hissedilir derecede iyileştirme var. Kamerası daha iyi olmuş özellikle gündüz çekimlerinde. Sense 5 in getirdiği yenilikleri beni baya bi mutlu etti biri hariç hava durumu !!! Ben onu çok seviyordum değiştirmişlerZoe özelliği çok iyi hoş kaydedebilmeside çok iyi. Sarj konusunda çok iyileştirme yok ama yinede iyi
Forever Htc
Evet var guncelleme boyutu 485 mb geldi
Blinkfeed var mı
Bende anlamadım one x 385 geliyor one x plus a kimisine 406 kimisine 486 mb geliyor kimisinde batarya kullanımı artıyor kimisinde de fark yok kimisinde performans artıyor kimisinde yine aynı. Htc nin one x plus kendi duyurduğu guncelleme boyutuda 486 mb di. Bende oyle aldım performans arttı. Ama şarj konusunda öyle çok artış yok zaten bana fazlasıyla yetiyordu. Bilmiyorum yoksa one s meselesi gibi bzim cihazlarda mi aynı oldu.