Htc One X Sense 5 Güncellemesi Geldi!

Meltoriel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar, an itibariyle HTC_M27 cid no lu telefonuma Android 4.2.2 & Sense 5 güncellemesi gelmiştir. Hayırlısı olsun herkese.

ht3w.png

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
HTC ye tebrikler, Samsung dan önce davranmış. Bu anı bur yere not etmek lazım.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boyutu htc one x plus 485 MB boyutunda deniliyor du ne fark var acaba one x e göre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme geldi. iyi oldu telefon şu anda, ram kullanımı daha azaldı ve telefon daha hızlandı. samsung fanlarına buradan selam :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Samsungdan önce verdi güncellemeyi, acaba sorunsuz mu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bizim s3 yetim bizim s3 öksüz ... aciyor sdnyi önünde htcler sonyler guncelleme aliyor o s3 bunu görüyor diyorki samsung benim de guncellemem olsa bana da guncelleme gelse samsung bizde niye yok bize niye guncelleme vermiyorsun diyor

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bizim s3 yetim bizim s3 öksüz ... aciyor sdnyi önünde htcler sonyler guncelleme aliyor o s3 bunu görüyor diyorki samsung benim de guncellemem olsa bana da guncelleme gelse samsung bizde niye yok bize niye guncelleme vermiyorsun diyor

Çocukların ellerinde Jellybean ler, 4.2.2 ler boy boy reklamlarda geziyor. Bunu gören samsung diyor; benim niye Jellybean im yok, niye bana 4.2.2 vermiyorsunuz uleen!

Siz de sızıntı sürüm ile idare edin. Ayrıca Samsung direkt 4.3 verecek diyorlar.

Meltoriel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsungdan önce verdi güncellemeyi, acaba sorunsuz mu?

Boş RAM miktarı 400-500 MB larda geziyor. Arayüz hızlanmış gayet stabil duruyor. Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kamera ve müzikte iyileştirmeler mevcut. Bu sense sürümünde android özüne dönmüş gibi duruyor HTC.

Muhtemelen One X' in son güncellemesi olur bu diye tahmin ediyorum. Eğer 4.3 Jelly Bean' inide alırsa One X, bu telefon için üzerine düşeni yapmış olacaktır bana göre.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Boş RAM miktarı 400-500 MB larda geziyor. Arayüz hızlanmış gayet stabil duruyor. Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kamera ve müzikte iyileştirmeler mevcut. Bu sense sürümünde android özüne dönmüş gibi duruyor HTC.

Muhtemelen One X' in son güncellemesi olur bu diye tahmin ediyorum. Eğer 4.3 Jelly Bean' inide alırsa One X, bu telefon için üzerine düşeni yapmış olacaktır bana göre.
Daha fazla güncelleme alacağını sanmıyorum.
Boş rem önceden ne kadardı ki?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende one x plus modeli var. Sesinde bile değişiklik olmuş helal olsun : ) daha iyi ses veriyor. Performansı baya artmis gibi. Ben aslında pek inanmam ama daha onceden antutu diye bi test programını indirip denedim 18000 civarı almisti dün yine indirip denedim 22000 aldi. Oyun ve menüde ise hissedilir derecede iyileştirme var. Kamerası daha iyi olmuş özellikle gündüz çekimlerinde. Sense 5 in getirdiği yenilikleri beni baya bi mutlu etti biri hariç hava durumu !!! Ben onu çok seviyordum değiştirmişler :( Zoe özelliği çok iyi hoş kaydedebilmeside çok iyi. Sarj konusunda çok iyileştirme yok ama yinede iyi :)
Forever Htc

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende one x plus modeli var. Sesinde bile değişiklik olmuş helal olsun : ) daha iyi ses veriyor. Performansı baya artmis gibi. Ben aslında pek inanmam ama daha onceden antutu diye bi test programını indirip denedim 18000 civarı almisti dün yine indirip denedim 22000 aldi. Oyun ve menüde ise hissedilir derecede iyileştirme var. Kamerası daha iyi olmuş özellikle gündüz çekimlerinde. Sense 5 in getirdiği yenilikleri beni baya bi mutlu etti biri hariç hava durumu !!! Ben onu çok seviyordum değiştirmişler :( Zoe özelliği çok iyi hoş kaydedebilmeside çok iyi. Sarj konusunda çok iyileştirme yok ama yinede iyi :)
Forever Htc
Htc onex+ a zoe mi geldi ?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet geldi galeride fotoğraflara girince yani albüm şeklinde girince üst kısımda hareket ediyor. Görsel efektini sen secebiliyorsun. Ve kaydedebiliyorsun :)

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sen action shot ile karistirdin galiba hani şu foto çekerken istenmeyi yok eti. Eğer onu diyorsan o yok galiba :)

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forever Htc

kardeş htc one x plus a güncelleme boyutu ne kadar ve 3 saniye foto çekme özelliği var demi

ferhatcepteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam ustalar benim 32gb htc one x endevator imei değiştim ve güncelleme alamıyorum heralde rom yüklemem lazım türkçeyide morelocale ile kullanıyorum 3.14.720.24 yazılım numarası 4.1.1 versiyon kernel sürümü 3.1.10-g62b3f63 root@abm040 #1 SMP PREEMPT bu telefona nasıl türkçeli rom yükleyebilirim. hindistan versiyonu backup cid 038.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=363232]ferhatcepteknik[/MENTION] kardesim htc ye email atsan daha iyi olur onlar verebiliyor sanirsam one x in root room olayı biraz karışık bende bulamamamistim genelde yabancı sitelerde oluyor.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet var guncelleme boyutu 485 mb geldi

benim cihaz kvk da idi o yüzden soruyorum antutu 22000 e yükseldi mi gerçekten birisi sonucun resmini çekip koymuş antutu sonucu 13680 gibi bir sonuç vermiş güncellemeden sonra şaşırdım açıkçası ve ayrıyeten galiba one x e zeo özelliği gelmedi ..
htc one x plus :485mb
htc one x :379mb
boyutlara bakarsak özellik kırpılmış gibi one x e
kamera da yoldan geçen birini kaldır ma varmı ?
Ses konusunda hissedilir derecede fark var mi ?
Sorular fazla oldu ama cvplarsaniz sevinirim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim telefon da one x plus bu arada

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Blinkfeed ve Zoe geldi evet vat. Senin yoldan geçerken birini kaldırma dediğim action shot o yok. Bende hissedilir derecede performans attı.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
action shot donanımsal bir özellik mi de vermedi

başka bir forum da htc one x plus kullanıcısı güncelleme ekranını çekmiş yollamış boyutu 406mb olarak gözüküyor herkez e mi böyle geldi yoksa bazılarına mi anlamadım eğer ona 406 mb olarak geldiyse 80 mb lik özellik ne oluyor

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende anlamadım one x 385 geliyor one x plus a kimisine 406 kimisine 486 mb geliyor kimisinde batarya kullanımı artıyor kimisinde de fark yok kimisinde performans artıyor kimisinde yine aynı. Htc nin one x plus kendi duyurduğu guncelleme boyutuda 486 mb di. Bende oyle aldım performans arttı. Ama şarj konusunda öyle çok artış yok zaten bana fazlasıyla yetiyordu. Bilmiyorum yoksa one s meselesi gibi bzim cihazlarda mi aynı oldu.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende anlamadım one x 385 geliyor one x plus a kimisine 406 kimisine 486 mb geliyor kimisinde batarya kullanımı artıyor kimisinde de fark yok kimisinde performans artıyor kimisinde yine aynı. Htc nin one x plus kendi duyurduğu guncelleme boyutuda 486 mb di. Bende oyle aldım performans arttı. Ama şarj konusunda öyle çok artış yok zaten bana fazlasıyla yetiyordu. Bilmiyorum yoksa one s meselesi gibi bzim cihazlarda mi aynı oldu.

cid 027 mi türkiye oluyor galiba 027 demi başka sitedekiler e de 406 mb gelmiş güncelleme versiyonu kaç sende 2.17.709.2 mi bu versiyona 485 mb gözüküyor ama 2.18.401.2 veriyonuna da 406mb olarak verilmiş .s

yani internette 485 mb boyutundaki güncelleme versiyonu 2.17 ile başlıyor 406 mb boyutundaki güncelleme versiyonu 2.18 ile başlıyor