Samsung s3 mini Açamıyorum

onurjancelep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba samsung s3 mini kullanıyorum. 2 hafta oldu alalı.
bugun aksama dogru işte 7-8 gibi birşeyler yukledım oyundu androidden işte sonra ındırdıkten sonra hata verdı sureklı ıste sanırım dedıgı hazıfa dolu bırseyler sılın baktım tamam dedm sılme yerıne gıttıgını zannettım uygulamalı gosterdı ama sılemedım sonra teli kapadım actım hata vermıyor eve geldım telefona bırsey kaydetmıstım film sitesi. onu yazmak ıcın telefona yoneldım baktım kapalı. neyse actım acarken android simgesi vardı sımgede unlem vardı noluyo lan dedım ardından belkı bırseye basmıs olabilirim ama gelen ekran boyle virtual pc dekı ekran gibiydi turuncu root mu reboot mu ne yazıyordu yenıden baslatma mı neydı reboot neyse işte smdi o geldi gitti o turuncu yazılan oldugu ekran açılmıyo yav bu telefon kırıyıımmı nabıyım ? :D

Reaksiyon puanı
2,148
Yine batarya çıkar tak, ses kısma+power+home tuşlarına aynı anda basılı tut, yine açılmıyorsa ya batarya bitmiş olabilir o da değilse garantisi varsa garantiye ver.

Reaksiyon puanı
2,148
Orjinal değil derken? Model mi orjinal değil yoksa model orjinal ama telefon kaçak falan mı?

onurjancelep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pilde korea yazıo bide pilde chiana yazıo flan telde d korea yazıo made in by samsung dıyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamam başa saralim nerden aldin bunu sen kaça aldin
annem gonderdi hediye :D sormadım su anda halledebilcek bir yol bulalım :(

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç duzeltemezsen usb bilgisayara bağla. Tam formatla

Reaksiyon puanı
16,128
Yine batarya çıkar tak, ses kısma+power+home tuşlarına aynı anda basılı tut, yine açılmıyorsa ya batarya bitmiş olabilir o da değilse garantisi varsa garantiye ver.

o s3 mini orjinal ve bu mesajdaki işlemi yap düzelir biri 270liraya çakma s3 mini almış 3 günde elinde kalmış diye konu açmıştı ...

Reaksiyon puanı
2,148
Sorun yok diyorum ben de. Yazsın normaldir.

Hiç açılmıyorsa yardım edebileceğimiz bi durum yok.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
anneler herşeyin iyisini bilir dogrusunu bilir anlaminda dedim sana neden sahte bişey alsin ki
anlama sorunun varsa yaş kaç

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba full birick mi oldu benimde başıma gelmişti aynı senin gibi hiç tepki vermemişti 3 gün net kovaladım samsung un bir dosyasını filan yükledim bir proglamla sonra dowload menüsü açıldı orginal dosyayı yükledim odinle oldu ama hiç hatırlamıyorum kusura bakma. Garanti yoksa(annen gönderdiğine göre vardır sağlam yerden almıştır) gönder servise yoksa bence birick olmuş olabilir

onurjancelep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anneler herşeyin iyisini bilir dogrusunu bilir anlaminda dedim sana neden sahte bişey alsin ki
anlama sorunun varsa yaş kaç
21
acaba full birick mi oldu benimde başıma gelmişti aynı senin gibi hiç tepki vermemişti 3 gün net kovaladım samsung un bir dosyasını filan yükledim bir proglamla sonra dowload menüsü açıldı orginal dosyayı yükledim odinle oldu ama hiç hatırlamıyorum kusura bakma. Garanti yoksa(annen gönderdiğine göre vardır sağlam yerden almıştır) gönder servise yoksa bence birick olmuş olabilir
nasıl birşey bu garanti blgesı

onurjancelep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kutuyla gelmedi mi tel
aynn kndi kutusundaydı kutuyu actm telfonu aldm kapadım kenra koydum smdi askerden yenı gelen arkadasımın evındyım ve gıdınce ona bakayım garantı blgesı var dıylım nerey müracaat etmeliyim neler yapmalıyım yazarsanız boyle seylerl ılk defa ugrasacagım da. bilgim yok.

Reaksiyon puanı
16,128
h3kxk.jpg
buna benzer bişey olabilir.