Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. Ben şimdi yükledim 4.2.2 ROM'u. Herhangi bir sıkınıtı olmaadı çalışıyor. Bunu çerçeve boyuları falan 4.1.2'ye göre daha iyi. Mesela Telefona dokunup açtığınızda en üst sıra sağa doğru girinti yapmış oluyordu ama bunda öyle bir durum yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, 4.2.2 ROM u nasıl yüklediniz, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

zvandut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=2]
icon1.png
Note 8 n5105 telefon özellikli 4.2.2 n5100 Rom yükleme[/h]
Merhaba, 4.2.2 ROM u nasıl yüklediniz, bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.​

1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407752 adresinden ROM'u indirdim.

2) CWM ana menüsünden install from sdcard seçeneğinden choose zip from sdcard seçeneğini seçerek sd karta yüklediğim ROM'u seçerek yükledim.

Şimdilik bir sıkıntı yok. Eğer olursa buradan bilgisini veririm.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi 273 tane apk dosyası var içinde 20 tane ana uygulama olsa geriye kalan 250 tane apk nın rom içinde olup dosyalarımdan görünmemesi yani tablete kurulmamasının anlamı nedir?

2 atı hiç sormuyorum :D kesinlikle kurmuyorsun abi... bekliyoruzzzzz :mad:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407752 adresinden ROM'u indirdim.

2) CWM ana menüsünden install from sdcard seçeneğinden choose zip from sdcard seçeneğini seçerek sd karta yüklediğim ROM'u seçerek yükledim.

Şimdilik bir sıkıntı yok. Eğer olursa buradan bilgisini veririm.

rom çok iyi çalışıyor ama sıkıntılı... 273 uygulama 2 turuva atı iyiye alamet değil cihazın kendi hafızasında 2GB yer bırakıyor o 273 uygulamadan 20 tane falan kurulu olduğu halde...

başka rom bekliyorum ben

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi 273 tane apk dosyası var içinde 20 tane ana uygulama olsa geriye kalan 250 tane apk nın rom içinde olup dosyalarımdan görünmemesi yani tablete kurulmamasının anlamı nedir?

2 atı hiç sormuyorum :D kesinlikle kurmuyorsun abi... bekliyoruzzzzz :mad:

rom çok iyi çalışıyor ama sıkıntılı... 273 uygulama 2 turuva atı iyiye alamet değil cihazın kendi hafızasında 2GB yer bırakıyor o 273 uygulamadan 20 tane falan kurulu olduğu halde...

başka rom bekliyorum ben

Allah Allah. Romu yükleyince 2gb yer mi kaldı?

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefon özelliğini açma özelliğini bu romla en baştan yapsak ne olur acaba?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Allah Allah. Romu yükleyince 2gb yer mi kaldı?

aynen öyle abi ya çok mantıksız bir durum ... telefon özelliği devam ediyor zaten onda sıkıntı yok... ama hafıza, apk dosyaları ve turuva atları sıkıntılı bir durumun göstergesi...

Ben yerinizde olsam geek78' in 4.2.2 deodex romunu beklerim.

böyle giderse stock romu optimize edip kurucam... ama bekliyorum şu an

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizden sonra konu içinde yapılan yorumlarda bu ROM da Truva aı olduğu ve sadece kullanılabilir 2 Gb. dahili hafızada yer kaldığı belirtilmektedir. Siz şu an ROM u kullanmaktasınız, gerçekten kullanılabilir 2 Gb. boş yer mi kladı ve Rom da stabilite nasıl. SPen de bir problem var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Verdiğiniz linkten indirmeye çalışıyorum ama server çok ağır. Eğer siz indirdiyseniz ve mümkün olursa, Drive veya benzeri bir programdan paylaşım açabilirseniz çok çok mutlu olurum.
İyi günler dileklerimle,

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba, hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizden sonra konu içinde yapılan yorumlarda bu ROM da Truva aı olduğu ve sadece kullanılabilir 2 Gb. dahili hafızada yer kaldığı belirtilmektedir. Siz şu an ROM u kullanmaktasınız, gerçekten kullanılabilir 2 Gb. boş yer mi kladı ve Rom da stabilite nasıl. SPen de bir problem var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Verdiğiniz linkten indirmeye çalışıyorum ama server çok ağır. Eğer siz indirdiyseniz ve mümkün olursa, Drive veya benzeri bir programdan paylaşım açabilirseniz çok çok mutlu olurum.
İyi günler dileklerimle,

romda stabilite mükemmel fakat 2 GB kaldı 13 tane uygulama yükledikten sonra 14.yü yüklemedi hata verdi hafıza yüzünden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, Rom u indirmeyi başardım ve kurdum. Bende gözüken kullanılabilir alan 8.92 Gb. Toplam alan ise 9.87 Gb.
Ancak bootloader sebebiyle açılışta halen n5105 yazmakta. Bie tek problem gözüküyor S Pen ile el yazısı kullanırken Türkçe dil Samsung Klavyede olmaması ve yüklenebilir olarak gözükmemesi sebebiyle Türkçe olarak kullanılamıyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz. Herkese iyi günler dileklerimle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yükledim. hiç öyle 2GB falan gözükmüyor. (9 GB civarı gözüküyor) , önceki orjinal aynı idi. Artı daha hızlı çalışıyor. tavsiye ederim 4.2.2 .... truva falan hikaye

Slmlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yükledim. hiç öyle 2GB falan gözükmüyor. (9 GB civarı gözüküyor) , önceki orjinal aynı idi. Artı daha hızlı çalışıyor. tavsiye ederim 4.2.2 .... truva falan hikaye

Slmlar

S pen türkçe dil yüklemesi için ayarlardan klavye ayarlarında opsiyon olarak Türkçe işaretle . Türkçe download yapıyor ve Türkçe oluyor

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

Slmlar

S pen türkçe dil yüklemesi için ayarlardan klavye ayarlarında opsiyon olarak Türkçe işaretle . Türkçe download yapıyor ve Türkçe oluyor

size kurma diyen olmadı zaten.. hikaye ise okur rahatlarsınız.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu romu bir hallette bende yükleyeyim veya düzenlemeden ver bir tadına varayım sonra düzenleneni yükleyeyim :)