Dropbox hakkında

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben s3'üme cyanogenmod yükledim ve tekrar orijinal roma dönmek istiyordum. Dönemedim ve telefoncuya gönderdim. Telefoncu yaptı ama anlaşılan sahte roota denk gelmişim.Ve telefen sıfırlandı. Şimdi ben daha önceden fotoğraflarımı dropbox'a yedeklemiştim şimdi o fotoğrafları tekrar galerime nasıl yükleyebilirim? Lütfen yardımcı olun.

cefdsahg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Uygulamayı aç dosyanın üstüne bir kere tıkla otomatik indirmeye başlıyor.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konu hortlatmak gibi olacak ancak bir şey öğrenmek istiyorum...

Mesela bugün denk geldiğim bir haberi okudum..

elemanın biri htc marka telefonunu kaybetmiş....olayı direk kopyalayıp veriyorum sizlere...
[h=5]"Belcik bir çocuğun HTC telefonu çalınmış, telefon da internete girdikçe fotoğrafları çocuğun Dropbox'a yüklemeye devam etmiş. Olay televizyona çıkana kadar adam Romen hırsızının -sevgilisinin- hayatını takip edip, fotoğrafları da bloga çakmış."[/h]Bir link vermiş birde bir bayan ve daha birkaç kişi nin özel resimleri herkese yayılmış durumda...

sorum şu;

Bu uygulama ne kadar sağlıklı,yani özel bir video veya resmi buraya atmamak mı lazım..

Veya istem dışımı telefonda yaptığımız herşey ( yani çektiğimiz resim veya videolar ) otomatik olarak dropbox'kaydedliyormu.

Ve ben bu telefonu kaybettiğim de o bilgiler bulanıun eline geçmiş mi oluyor..

Son olarak; bizden başka kimse göremiyor değilmi?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

elemanın biri htc marka telefonunu kaybetmiş....olayı direk kopyalayıp veriyorum sizlere...
"Belcik bir çocuğun HTC telefonu çalınmış, telefon da internete girdikçe fotoğrafları çocuğun Dropbox'a yüklemeye devam etmiş. Olay televizyona çıkana kadar adam Romen hırsızının -sevgilisinin- hayatını takip edip, fotoğrafları da bloga çakmış."

Bir link vermiş birde bir bayan ve daha birkaç kişi nin özel resimleri herkese yayılmış durumda...

sorum şu;

Bu uygulama ne kadar sağlıklı,yani özel bir video veya resmi buraya atmamak mı lazım..

Veya istem dışımı telefonda yaptığımız herşey ( yani çektiğimiz resim veya videolar ) otomatik olarak dropbox'kaydedliyormu.

senin mailin ve şifreni bilmedikçe kimse dropboxta resim ve videolarına bakamaz

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
senin mailin ve şifreni bilmedikçe kimse dropboxta resim ve videolarına bakamaz

Peki telefonu kaybettiğinde?

Mesela;bir akıllı telefonda face,twitet v.s hesaplar sürekli açık durumda..her girdiğimizde şifre v.s yazmıyoruz..Bu durumda nasıl olur bahsettiğiniz şifre mail hesap bilgileri?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Mesela;bir akıllı telefonda face,twitet v.s hesaplar sürekli açık durumda..her girdiğimizde şifre v.s yazmıyoruz..Bu durumda nasıl olur bahsettiğiniz şifre mail hesap bilgileri?

telefonu kaybedersen bulan kişi senin dropbox verilerine rahatça ulaşır. ancak bu bence dropbox'un sorunu değil senin sorunun.

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6ghpvd.jpg

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende dropbox kullanıyorum bir tane hesabım var ve onda bütün resimlerimi upload ettim, giriş sadece telefonuma gelen kod ile giriliyor :) size tavsiyem hesabınıza telefon numaranızı girin ve girişleri daha güvenli olacaktır.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Peki nasıl indiriliyor telefona ben baktım da indirme diye bir seçenek göremedim.

Resimleri veya dosyaları tek tek favori olarak işaretlersen dropbox resimleri galerine otomatik kaydeder. silsen bile yeniden galeriye kaydeder.

"Belcik bir çocuğun HTC telefonu çalınmış, telefon da internete girdikçe fotoğrafları çocuğun Dropbox'a yüklemeye devam etmiş. Olay televizyona çıkana kadar adam Romen hırsızının -sevgilisinin- hayatını takip edip, fotoğrafları da bloga çakmış."

Bir link vermiş birde bir bayan ve daha birkaç kişi nin özel resimleri herkese yayılmış durumda...

sorum şu;

Dropboxun ayarlarında resimler veya videolar otomatik yüklensin işaretliyse hesaptan çıkılmadıkça telefon çalınsa dahi çalan kişinin çektiği resimleri ve videoları otomatik yüklemeye devam eder. telefon sahibi kontrol eder.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@demircan256
Telefon ücreticilerinin telefonları uzaktan işlevsiz hale getiren uygulamaları var. Bunları ayarlarsanız telefonunuzu kaybettiğinizde uzaktan kilitleyebilirsiniz. telefona reset,format,room vb. atmak zorunda kalırlar. Bu sayedede sizin hesaplarınıza ulaşamazlar. Örnek samsung takip uygulaması; http://findmymobile.samsung.com

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

applock gibi programlr kullan şifre koy programlarına

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Zaten istersen dropboxa şifre koyabiliyorsun açılışta birde otomatik yükleme sen istersen oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben dropbox a resimleri yedekledikten sonra galeriden kaldıramıyorum bunun bir yolu var mı ? resimlerin galeride görünmesini istemiyorum dropboxta dursun sadece