iTunes gift card generator...

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi gift card code yaratan bir program arıyorum varmıdır böyle bir şey elinde olan varsa lütfen paylaşabilirmi şimdi gidip gift card alasım gelmiyor açıkçası bir koda 25-50tl bayılasım gelmiyor.
böyle bir şey yok ise bedavadan ücretli uygulamaları nasıl indirebilirim detaylı anlatırsanız sevinirim...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız gibi gift card code yaratan bir program arıyorum varmıdır böyle bir şey elinde olan varsa lütfen paylaşabilirmi şimdi gidip gift card alasım gelmiyor açıkçası bir koda 25-50tl bayılasım gelmiyor.
böyle bir şey yok ise bedavadan ücretli uygulamaları nasıl indirebilirim detaylı anlatırsanız sevinirim...

Freeappslots u öneririm.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben denemiştim hiç çalışmıyorlar zaman kaybı zaten kartı alcaktım ama yine de deneyeyim dedim olmadı. Kartımla mutluyum

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
25pp itools veya ifunbox.

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetten indirebildiğimiz/ulaşıbildiğimiz her şeye "bizim"/"benim" algısıyla baktığımız için böyle şeyler tuhaf gelmiyor [MENTION=300206]Milton Sirotta[/MENTION] . Hatta kendinin yaptığı hırsızlığı/girdiği hakkı görmeyip orjinaline para verene "salak" ya da onu almak için kaç gün para biriktiren gençlere "zengin bilmemnesi" yakıştırması yapıyorlar. :)

Merak ediyorum da bunu yapanlar kendileri sadece "1 TL" karşılığında oyun/uygulama yazsalar ve onun satılmadan internette birilerinin korsanını yayınladığını görseler ne yaparlar??? :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İnternetten indirebildiğimiz/ulaşıbildiğimiz her şeye "bizim"/"benim" algısıyla baktığımız için böyle şeyler tuhaf gelmiyor [MENTION=300206]Milton Sirotta[/MENTION] . Hatta kendinin yaptığı hırsızlığı/girdiği hakkı görmeyip orjinaline para verene "salak" ya da onu almak için kaç gün para biriktiren gençlere "zengin bilmemnesi" yakıştırması yapıyorlar. :)

Merak ediyorum da bunu yapanlar kendileri sadece "1 TL" karşılığında oyun/uygulama yazsalar ve onun satılmadan internette birilerinin korsanını yayınladığını görseler ne yaparlar??? :D

Ben de onun icin karsi cikiyorum korsana. Herkes biraz empati kursa boyle seyler olmayacak.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Böyle şeyler için "generator" aramayın. Hatta mümkünse korsan amaçlar için indirip kullanmaya çalışmayın.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetten indirebildiğimiz/ulaşıbildiğimiz her şeye "bizim"/"benim" algısıyla baktığımız için böyle şeyler tuhaf gelmiyor @Milton Sirotta . Hatta kendinin yaptığı hırsızlığı/girdiği hakkı görmeyip orjinaline para verene "salak" ya da onu almak için kaç gün para biriktiren gençlere "zengin bilmemnesi" yakıştırması yapıyorlar. :)

gerçekten çok haklısın dostum. Sen çok çalışıp bir şey yaptıktan sonra emeğinin karşılığını istemez misin? İstersin bu hakkın. Biri korsan olarak yapsa incinmez misin emeğini çalıyor diye. Sinirlenirsin ve hakkın zaten ayrıca iphone alacak parası olan adamın 2 tl ya da 5 tl verecek parası da vardır. Ayrıca bir uygulamaya para ödemek her zaman zenginlik anlamına gelmez. Bunu da doğru dedin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Android e bu crackli uygulama mereti denen şey yüzünden yapımcılar tarafından pek destek verilmiyor ya.