benergews
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlarım beni dışlıyor 

benim arkadaşım bile yok.Arkadaşlarım beni dışlıyor![]()
Teşekkürler. Sırf futbolu sevmiyorum diye. En azından hepsi dışlamıyorbenim arkadaşım bile yok.
ben ve bilgisayarım. başka bir şey yok... :crying:
ama bilgisayarımla mutluyum
onlar seni dışlıyorsa; senin arkadaşlığını hak etmediklerindendir. emin olabilirsin.![]()
inanmazsın futbolu bende hiç sevmiyorum. oynamam. izlemem. takım bile tutmamTeşekkürler. Sırf futbolu sevmiyorum diye. En azından hepsi dışlamıyor![]()
Benim o kadar da yokj:laugh:inanmazsın futbolu bende hiç sevmiyorum. oynamam. izlemem. takım bile tutmam
bu yüzden futbol sevmiyorum diye bana bir kaç laf atan oldu. şimdi bakırköyde tatildeler. akıllarını aldım
boşver. kimseye ihtiyacım yok. senin de yok(tek başına mutlu olmayı öğren
. ben öğrendim sayılır...)
benim sadece 5 tane arkadaşım var. oda okulda. onların biri erkek 4 ü kız.
başka da hiç arkadaşım yok. hep dışlarlar beni
umrumda değil ama.
neye son 4 gü abiBenim o kadar da yokj:laugh:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Son 4 Gün![]()
inşallah kazasız belasız dönersin abi.Türkiyeye dönüyorum . Allah Kısmet ederse Perşembe İstanbuldayım![]()
arabistan mı ???:laugh:
Arabistandayım çalısıyordum . iş bitti..
arabistan mı ???
abicim aklıma gelecek en son yerdesin
hmm. hatırladım. inşaat işiyanlış hatırlamadım değil mi. önceki bir mesajında bahsetmiştin abi.
Allah kolaylık versin abi.
kazasız belasız dönmen dileğiyle.
(arabistan da internet var mı)
sende msaj kasma derdindesinkuşlan haberleşiyolarşaka şaka bu arad 1300 olmuş yeni farkettim
![]()
sende msaj kasma derdindesin
benimkide 1018 nolmuş kiboşver mesajı
![]()
yoksa sen demi takıntılısın benim gibiamaç o değil mesaj isterse on olsun ben 100 e gelince yine yazıyom buraya alışkanlık olmuş her 100 mesajda yazmaya çalışıyom![]()
Güvercin kuşları var. onlar türkiyeye mesajları götürüp getiriyorlar.:laugh:arabistan mı ???
abicim aklıma gelecek en son yerdesin
hmm. hatırladım. inşaat işiyanlış hatırlamadım değil mi. önceki bir mesajında bahsetmiştin abi.
Allah kolaylık versin abi.
kazasız belasız dönmen dileğiyle.
(arabistan da internet var mı)
kuşlar kaç megabit? :biggrin:Güvercin kuşları var. onlar türkiyeye mesajları götürüp getiriyorlar.:laugh:
gaziantep te de 3-4 ay önce 4.1 şiddetindse bir deprem oldu 1 er gün arayla. daha doğrusu deprem maraşta olmuş etrkisi gaziantep ten de hissedildi. 4.1 şiddetinde ve 3.9 şiddetinde.Bugün 17 Ağustos ve az önce 4.1 şiddetinde deprem oldu. Aklım çıktı.
Ölümü hafiften hissedince de insan ne tuhaf oluyormuş.
Maç 4-2 bitseydi daha anlamlı olurduGüzel hareket.
![]()
grafiklere baktım güzele benziyor ama 18 gb verilmez o oyuna :yes:RAGE adlı oyunu oynayanınız var mı?
Güzel midir? 18 gb cik dosyası var. Ona göre oynayayım diyorum.