Optimus gyi zaten genel olarak herkes beğeniyor herkesin merak ettiği konu kamerası.Birkaçtan gece ve gündüz çekimi flaşlı ve flaşsız çekim hdr varsa hdr çekim gibi fotoğraflar ekleyebilirseniz almak isteyenlere daha çok yardımcı olursunuz kanaatindeyimkamerası güzel fakat benim beklentim çok yüksekti beni hayal kırıklığına uğrattı ama sony lens mi ne kullanıyomuş öyle okumuştum biyerde güzel bir kamerası var![]()
iyi fikir buOptimus gyi zaten genel olarak herkes beğeniyor herkesin merak ettiği konu kamerası.Birkaçtan gece ve gündüz çekimi flaşlı ve flaşsız çekim hdr varsa hdr çekim gibi fotoğraflar ekleyebilirseniz almak isteyenlere daha çok yardımcı olursunuz kanaatindeyim![]()
lens kullanıyor optimus g 10 numara kamerası var ama şuan piyasadaki en iyi fotografı samsung'un zoom modelleri çekiyor o yüzden kafanı yorma bu fiyat atalığında optimus g kamera kalitesi iyi yani lens var sonuçta
resim çeken her alet lens kullanırnokia telefonlardaki carl zeiss yazısı lensin markasıdır
ve optimus g'deki lens ise sony üretimi
![]()
Evet size birkaç resim buldum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kayıt edip bilgisayarda bakmanız tavsiye edilir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
10 resim var ve resimlerin toplam boyutu 40.9 mbo yüzden sayfa biraz geç açılabilir
![]()
bence gayet uygun o kadar param olsa alırdım bu arada nerden buldun bu fiyata?
evet hepsini ben çektimHocam bu resimleri siz mi çektiniz ?
Teşekkür ederiz eğer discovery almamış olsaydım heralde bu fotoğrafları görünce bende g alırdım nese isabet olmuş umarım almak isteyenlerin kafasındaki soruları gidermiştir bu resimler.evet hepsini ben çektim![]()
Hocam bu resimleri siz mi çektiniz ?