LG Optimus G Alınırmı

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lg Optimus G Almaya Karar verdim 1285 Tl Ye Sizce Fiyat Uygunmudur Ve Bu Telefon İyi Bir Telefonmudur Almalımıyım ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ben aldım kullanıyorum gayette memnunum :) zaten donanımı vs.. sizi yarıyolda bırakçak cinsten değil :)

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki fiyatı uygunmu sizce 1285 Tl ? birde kamerasına kötü diyorlar bazı yerlerde kamerası nasıl ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
kamerası güzel fakat benim beklentim çok yüksekti beni hayal kırıklığına uğrattı ama sony lens mi ne kullanıyomuş öyle okumuştum biyerde güzel bir kamerası var :)

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2almayı hiç düşünmedim o biraz büyük kacıyo gerçi Optimus G de kücük sayılmaz ama o biraz abartı :D Kamera 13mp demişler ama hiçbiyerde 13mp gibi çektiğini duymadım :D inşallah tatmin eder

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence pişman olmassın . Güzel telefon LG Optimus G :!

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kamerası güzel fakat benim beklentim çok yüksekti beni hayal kırıklığına uğrattı ama sony lens mi ne kullanıyomuş öyle okumuştum biyerde güzel bir kamerası var :)
Optimus gyi zaten genel olarak herkes beğeniyor herkesin merak ettiği konu kamerası.Birkaçtan gece ve gündüz çekimi flaşlı ve flaşsız çekim hdr varsa hdr çekim gibi fotoğraflar ekleyebilirseniz almak isteyenlere daha çok yardımcı olursunuz kanaatindeyim :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Optimus gyi zaten genel olarak herkes beğeniyor herkesin merak ettiği konu kamerası.Birkaçtan gece ve gündüz çekimi flaşlı ve flaşsız çekim hdr varsa hdr çekim gibi fotoğraflar ekleyebilirseniz almak isteyenlere daha çok yardımcı olursunuz kanaatindeyim :)
iyi fikir bu :) çekip eklerim akşama :)

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lens kullanıyor optimus g 10 numara kamerası var ama şuan piyasadaki en iyi fotografı samsung'un zoom modelleri çekiyor o yüzden kafanı yorma bu fiyat atalığında optimus g kamera kalitesi iyi yani lens var sonuçta

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
lens kullanıyor optimus g 10 numara kamerası var ama şuan piyasadaki en iyi fotografı samsung'un zoom modelleri çekiyor o yüzden kafanı yorma bu fiyat atalığında optimus g kamera kalitesi iyi yani lens var sonuçta

resim çeken her alet lens kullanır :) nokia telefonlardaki carl zeiss yazısı lensin markasıdır :) ve optimus g'deki lens ise sony üretimi :)

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
akşam eklersen gerçekten cok süper olur :D teşekkür ederim şimdiden

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güzel telefon sony olunca her türlü o parayı hak ediyor

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Evet size birkaç resim buldum :D

4CEYmJf.jpg

gHcvDYi.jpg

WgR6H35.jpg

7TO3CfG.jpg

W6vUVNe.jpg

9IrMziZ.jpg

ue97f4c.jpg

OHnNLc4.jpg

O4d0osq.jpg

IpArtlR.jpg

Kayıt edip bilgisayarda bakmanız tavsiye edilir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

10 resim var ve resimlerin toplam boyutu 40.9 mb :) o yüzden sayfa biraz geç açılabilir :)

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kötü diyorlar falan ama bence gayet iyi tesekkür ederim fotoğraflar için yardımcı oldun :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet size birkaç resim buldum :D

4CEYmJf.jpg

gHcvDYi.jpg

WgR6H35.jpg

7TO3CfG.jpg

W6vUVNe.jpg

9IrMziZ.jpg

ue97f4c.jpg

OHnNLc4.jpg

O4d0osq.jpg

IpArtlR.jpg

Kayıt edip bilgisayarda bakmanız tavsiye edilir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

10 resim var ve resimlerin toplam boyutu 40.9 mb :) o yüzden sayfa biraz geç açılabilir :)

Hocam bu resimleri siz mi çektiniz ?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence gayet uygun o kadar param olsa alırdım bu arada nerden buldun bu fiyata?

Kemsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu 1 yıldır kullanıyorum teknosadan 1.500 e aldım not 2 ıle aynı fıyattı aldıgımda form sayfalarında LG yı bı cekememezlıkmı var anlamadım ama telefon canavar o kamerası kötü diyen arkadaşlarda kulaktan dolma bılgılerle laga luga yapmasın gıt teknosaya kardeşim al optimus g ıle not 2 yı bak kamerasını felan kendın karar ver en ufak kusur yaşamadım ben telefonda pişman olmazsın:cool: