Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
e4xo45ec.png

:( Kampanya yok mu kampanya :(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bir devrin daha sonu.

Yeşilli gittim sarı geldim.
Aç koynunu ben gedlim.

Tekrar eski ben :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

koyuya dönenlere tebrikler...

ne oldum değil ne olacağım meselesidir.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Len oğlum ondokuz sıfır beşte mi üye olmayı akıl ettin diye kendime kızıyorum şuan

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Fakir ama gururlu üyeler alemine hoş geldin @Ahbârîm :)
Artık mod adayı olmadığına göre sana istediğim gibi artistlik yapabilirim di mi :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Cadde ortasında görüşmek için tableti kafama dayayınca beni geçtikten sonra deli işareti yapan apla sana sesleniyorum!!! Tablet benim dakika benim sevgili benim :) A5 quattroyu süren abiye cevabını verdiydim zaten :P

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
"ne demek olduğunu öğrenmek istersen, bana karşı bir hakaret yada küfür de bulun ve gör. (fazla merak başa beladır.) ".... siz kim oluyorsunuzda beni tehdit ediyorsunuz?

takıntılımısın arkdaşım? bana tehditkar sözler filan ? benim nick e laf eden sensin ? durduk yere polemik çıkaran sensin ? yok belanı bulursun ? ayrıca psikoloji okudum okuyunca ne oluyorum Allah için söylermisin? psikolog mu mühendismi?
ne tehdidi be.
işim gücüm yok seninle mi uğraşacağım. :)
demek istediğim normal olarak, eğer bana küfür yada hakaret edersen, benden, tahmin ettiğinden daha büyük bir tepki alırsın. :) kimseye kin beslemiyorum.

bu arada cevaplamadan edemedim: evet takıntılıyım :D cidden okb(psikologsan bilirsin bunu) :)
cevap veriyorum ne psikolog nede mühendis. pskoloji okuyunca diş hekimi olursun :D

yahu benim kimseyi tehdit ettiğim falan yok be :) kafa buluyorum :D
ve ben sana "belanı bulursun"(bu saçma bir tabir) vs de demedim :) sen öyle anladıysan bilemem.
neyse. :)
bak benim yorumum da senin yorumunda silinmiş. demek ki sadece ben değil sende hatalısın.
benim hatam varsa üzgünüm.
ama sende bana öyle yazdığın gibi bir şey yazarsan (gezerim, tozarım, .......m, hayatı yaşarım dersen):
1)ben senin psikolog vs olduğuna inanmam(inanmak zorunda değilim neden psikolog olduğunu kanıtlamak istiyorsun ki) :)
2)doğal senin kurduğun bu cümleye sinirlenirim :) ben ilk mesajımda yardım etmek istedim. :) neyse ya. uzatmayalım. hatamız varsa affola.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] [MENTION=358264]PanPish[/MENTION] Meseleyi daha fazla uzatmayalım....

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mısır'da olup bitenler için konu açmaya gerek yok....!

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
forumla ilgili bir şey merak ettim de :)
acaba hiç forum da online üye sayının 0 olduğu oldu mu? :)
yani online sayısının 0 a düştüğü oldu mu :) yoksa mutlaka en az 1 fedai hep forumda dolaşır mı 0 olmasın diye :D
(ben şu ana kadar (sabahın körü hariç) 150 nin altına indiğini görmedim :))

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
forumla ilgili bir şey merak ettim de :)
acaba hiç forum da online üye sayının 0 olduğu oldu mu? :)
yani online sayısının 0 a düştüğü oldu mu :) yoksa mutlaka en az 1 fedai hep forumda dolaşır mı 0 olmasın diye :D
(ben şu ana kadar (sabahın körü hariç) 150 nin altına indiğini görmedim :))

2007 de felan olmuştur :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2007 de felan olmuştur :)
olabilir :)
bu günlerde türkiyenin ilk 90 nındaki siteyiz sonuçta. ilk 50 ye ilerliyoruz :)
mutlaka en az 1 tane online üye olur :)

ama geçenlerde hani forum anasyfası sağ altta oniline olan yöneticilrin listesi var ya işte o liste boştu :D bayramın ilk günümüydü neydi :D hiç aktif yönetici yoktu forumda

dedim ki: forumu kendi haline bırakmışlar :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Kaspersky gibi sistem sömürüsünün üstüne mcafee gibi bir canavar kursam ne olur acaba?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
merhaba sdn halkı :)
aranızda google chrome üzerinde oynanan "command&connquer tiberium alliances" oyununu oynayan var mı?
ben oynuyorum da. :) güzel oyun. oynayan varsa ittifak olalım. :) güney batıdayım.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ooof of dünya güzeliydi be, büyüyünce ne canlar yakar:)
Allah nazarlardan saklasın minik zilliyi:)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben mi paranoya yapıyorum bilmiyorum ama bazı sayılar karşıma çok fazla çıkıyor :)
>>bu yıllardır başıma geliyor: saate bakıyorum saat 14:53 :) (mesela son 4 gündür öğle vakti saate baktığımda hep 14:53 :) cidden)
>>az önce ilk defa beğeni sayıma bakacağım tuttu. baktım 143 :) (okul numaram :))
>>bu 143 sayısı her yerde karşıma çıkıyor.en basitinden mesela oyun oynuyorum adama ateş ediyorum 143 canı kalıyor :) ve bu hep oluyor.
>>doğum tarihim: 05.15.1995 :D
>>ve daha bir sürü bunlar gibi örnek :)
bu nedir ya :) kafayı yiyeceğim neredeyse saate ne zaman baksam 14:53 (cidden :)) bu sayılar benden ne istiyor :)
az önce müzik klasörüne baktım 286 tane mp3 varmış. yarısı 143 bakın :D bıktım :)

-şerafettin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hozan Şiyar-Şirinamın dinleyin. Güzel türkü. Anlamını bilmiyorum ama bir yerlerde yazıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...