Galaxy Note 2

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen ben telefonun camını kırmıştım zaten forumda açmıştım kırdığımı garantiye götürdüm 500 tl istiyorlar dokunmatikle ekran değişecekmiş kazıklamaya çalışıyorlar. Benim anlamadığım dokunmatik çalışıyo noktası noktasına internetten ekran camı alıp taksam acaba telefona zarar verme şansım var mı 80 tl ye satanlar varda kararsız kaldım garantiye 500 tl vereceğime 0 tel alırım daha iyi ?
Şimdiden yardımınız için teşekkürler

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kendin yapamazsın. Bayağı zahmetli iş. Dogubank ta çalışırken ağabeyim taşıyordu da, 15 dk sürüyor. Arkasından sökmeye başlıyorsun, ekrana hava basınçlı yapışkanı tutturup çıkarıyorsun ekranı. Onun orada bağlantıları var falan filan. Malesef ver 500 tl yi yaptır. Sonra da 50 tl vet kasko yaptır. Geçmiş olsun.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendin yapamazsın. Bayağı zahmetli iş. Dogubank ta çalışırken ağabeyim taşıyordu da, 15 dk sürüyor. Arkasından sökmeye başlıyorsun, ekrana hava basınçlı yapışkanı tutturup çıkarıyorsun ekranı. Onun orada bağlantıları var falan filan. Malesef ver 500 tl yi yaptır. Sonra da 50 tl vet kasko yaptır. Geçmiş olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=NtaBVQSA6sM bunda arkayı açmadan direk ekranı çıkarıyor basitçe bunun gibi mesela

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kendin yapabilirsin boşuna o kadar para verme :) 100 tl civarı bir masrafın olur :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaş ekran değişimi dedi ben de ona göre söyledim. Zaten dokunmatik değişimi de zahmetli iş. Arkadaş o alttaki yapışan bantı bulabilir, yerine basit bir yapışkan da sürebilir, ama o sweeper ı zor bulur. Sweeper bulamazsa küçük, cama yapıştırılan vakumlardan da kullanabilir. Ekranın sol üst, sağ üst, sol alt, sağ alt köşelere vakum koyacak, aynı anda hepsini birden çekecek yavaşça. Hepsini aynı anda çekmek için vakumlar arasına 5-6 sıra misina çekecek. Ekranı söktükten sonra iş sadece yapıştırmak kalıyor. Eğer yapamazsan Dogubank a gidebilirsin. Benden de yardım alabilirsin. Hiç ekran takmadım ama ağabeyim den deneyimim var.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ekran değişimi dedi ben de ona göre söyledim. Zaten dokunmatik değişimi de zahmetli iş. Arkadaş o alttaki yapışan bantı bulabilir, yerine basit bir yapışkan da sürebilir, ama o sweeper ı zor bulur. Sweeper bulamazsa küçük, cama yapıştırılan vakumlardan da kullanabilir. Ekranın sol üst, sağ üst, sol alt, sağ alt köşelere vakum koyacak, aynı anda hepsini birden çekecek yavaşça. Hepsini aynı anda çekmek için vakumlar arasına 5-6 sıra misina çekecek. Ekranı söktükten sonra iş sadece yapıştırmak kalıyor. Eğer yapamazsan Dogubank a gidebilirsin. Benden de yardım alabilirsin. Hiç ekran takmadım ama ağabeyim den deneyimim var.
yapıştırırken acaba japon olur mu

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
İşkence ile sıkman lazım birde :) şaka bir yana telefonu daha kötü hale sokma derim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ön paneli değişecekler sanırım... yerinizde olsam farklı bir servise daha sorarım cam falan almak daha fazla sıkıntı çıkarmaktan başka birşey olmayacaktır sizin için...