Mortal kombat komplete edition Windows 8 sorunu

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
mrb arkdaşlar mortal kombat komplete edition bu oyun windows 7 varken hiç sorun olmadan oynuyordum fakat, windows 8'e geçiş yapınca yanlışlıkla online moda girdim bir daha oyun açılmadı. sildim tekrar kurdum yine faydası yok. Windows 8'de smartscreen özelliği varmış, bu direk bilgisayara bir şey yüklenince microsoft'a gönderiyormuş, tabi bizim korsan kullanıcıların işine gelmeyen bir hadise, şimdi ben mortal kombatı tekrardan nasıl oynayabilirim ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla aklıma bir şey gelmiyor bilgisayarı geri bir zaman yükle sistem dosyalarını temizle ne bilim dene bir şeyler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarda oyuna ait ayar dosyalarının bulunduğu klasörleri elle sil. app data nın içinde vardı birde local ,roaming vb klasörlerin içinde vardı. ben oyle cozmustum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
herhanngi bir uninstaller ile oyunu kaldır ve gereksiz kalıntılarını da sil özellikle regedit teki. sonra tekrardan yükle bakalım.
bu arada uninstaller olarak iobit uninstaller kullanabilirsin

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
crack'ten olabilir. Yani etkisini filan yitirmiş olabilir. Crack yüzünden bende heçç açılmıyordu lanet olası :D

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
herhanngi bir uninstaller ile oyunu kaldır ve gereksiz kalıntılarını da sil özellikle regedit teki. sonra tekrardan yükle bakalım.
bu arada uninstaller olarak iobit uninstaller kullanabilirsin
iobiti kurdum regedit için özel bişey yapıyım mı ?

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oyunu kaldırdıktan sonra bilgisayarı tarama yapıyor. zaten o esnada regedit'i de tarıyor. orada bulunanları silersen yeterli olacaktır :)

yine olmadı fakat çalıştır'a %appdata% yazıp options'u değiştirince oldu..

https://hotfile.com/dl/233006153/482f971/Mortal_Kombat_Komplete_Edition_Config.rar.html