Hakan_E_Deniz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
ii geceler
Demek ki birikimleriniz yeterli seviyeye ulaşmamış![]()
Yardırvee 900 geldi 100 mesaja profum hadi begenin bunu![]()
![]()
Bundan sonra 1080p yada 1080i dizileri indirip gif arşivi yapayım diyorum.Ne diyorsun
![]()
Lafı çevirme nerede bu HD Gizem KARACA'lar![]()
yok abi. başkalarına da musallat oluyordur onlarBu haxballdaki beyinsizler beni mi buluyor hep?
İnsan kılıklının biri benim ismimle admine sövüyor o da beni banlıyor, küfür de ederek tabi.yok abi. başkalarına da musallat oluyordur onlartek kurban sen değilsindir bence.
![]()
boşver abi sen yav. ağzını bozma afedersin o mallar yüzünden.İnsan kılıklının biri benim ismimle admine sövüyor o da beni banlıyor, küfür de ederek tabi.
Bir tanesi hatalı davranıp gol yemeye sebep olduğum için direkt mal diyo, sonra ortalarda dolanıyon diye banlıyorlar salaklar.
Oysa ki defansa yakın durup gelen topları paslıyordum, böyle aptallar nasıl geliyor anlamıyorum.
Zaten o mal diyen oyun kurmuştu da girip sövüp çıktım ana avrat, bir daha girip bir daha sövdüm. İçim öyle rahatladı ki...
Maça 1,5 saat kala misafir gelmesi kadar kötü bir talihsizlik var mı..
Açık ve net maçı izleyeceğim, misafir misafirliğini bilecek![]()
Maça 1,5 saat kala misafir gelmesi kadar kötü bir talihsizlik var mı..
Açık ve net maçı izleyeceğim, misafir misafirliğini bilecek![]()
Hak edene hak ettiği gibi davranıyorum.boşver abi sen yav. ağzını bozma afedersin o mallar yüzünden.
bırak onlar öyle düşünsün. onların ne olduğunu biz biliyoz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
benimde başıma çok gelir online oyunlarda. bazen karşmdakiyi dumur ederim laflarlar oyundan kaçar. nickini bildiğim için peşini bırakmam.
bazen de susarım. hep öldürürüm. sinir olur. yine oyundan çıkar![]()
haklsını abim.Hak edene hak ettiği gibi davranıyorum.
Acemi adam görüyorlar hemen mal bu felan diyorlar, sanki kendileri pro doğdu..
Acemidir diyorum anlayan yok. Tam dayaklıklar.
Csde de çok küfür yedim vurduğum için, hileli diye iftira atıp sövüyolardı.haklsını abim.
insanlara hakettiği gibi davranmalısın.(yeri gelirse bende öyle yaparım)
mesela ben wolfteam oynuyorum(ara sıra. delisideğilim. ders çalışmışşsam ve kendimi iyi hissediyorsam iki oynarım-kuruş para yatırmam. kolay kazanılmıyor bu para.).
adamı vuruyorum. hemen küfür ediyor. karaktersiz-terbiyesiz işte.
bu oyun. ben seni vururum. sen beni vurursun. böyle gider. eğleniriz. neden birbirinize terbiyesiz şeyler söylüyorsunuz ki.
(çünkü adamların seviyesi bu dimi.anlamazlar insanlıktan hayvan herifler!)
bu arada o mal diyenler tam bir mal-aptal. ben biliyorum oynadığım oyundan.
zaten mesaj gösterimini vs kapattım. sadece oyun bildirimleri. başkalarının ne yazdığı görükmüyor.
miletin küfürlerini görmüyorum yani![]()
Csde de çok küfür yedim vurduğum için, hileli diye iftira atıp sövüyolardı.
Çok rahat oluyor millet internette.