Berkdelikanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arakadaşlar telefon almayı düşünüyorum samsung galaxy s4 mini ve iphone 4s arasında kaldım yardım edin sizce hangisi ? 

4s4s4s
S4 mini gereksiz pahalı bir telefon onun yerine daha güzel alternatifleri düşün. Telefonda ne yapmak istiyorsun bi de önemli olan o
ne amaçla kullanacağına bağlı sadece sms görüşme ise 3310 da aynı işi görür daha sağlam ve dayanıklıdır...
amacını belirtisen (oyun,internet vs) daha iyi yardımcı olabiliriz.
cok yararli bir yorum olmus4 adet s4
tabiiki s4 diyebilirim
Oyun fotoğraf bide hiç kasmaması lazım önemli olan kasmaması
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Oyun internet fotoğraf bide işlemci hızı
![]()
![]()
android bi cihaz alın o zaman daha fazla ücretsiz oyuna sahiptir hatta galaksi s3 işinizi görür
Galaxy s3 e karar vermiştim ilk önce ama çok kasıyo dediler doğrumu
S3 bir zamandan sonra kasmaya başlar (125-150 uygulamadan sonra) ayrıca ben telefon aldimmi uzun süre kullanırım diyorsanız 4s alın ama yenisi çıkınca degistiririm diyorsanız android telefonlara bakın
Oyun fotoğraf bide hiç kasmaması lazım önemli olan kasmaması
Hiç kasmamasını istiyorsan Samsung alma derim. Cep telefonunu evindeki bilgisayar gibi rahat kullanmak istiyorsan Android al. Senin dediklerine göre iPhone daha uygun duruyor sana. Bol oyun, kaliteli kamera, hızlı browser.
Peki s3 menü geçişlerinde falan takılıyomu
Zaten bende iOScuyum ama iphone 4 üm var sıkıldım artık iOS tan hep aynı
Dediğim gibi 150 uygulamayı geçerse hafif takilmalar başlar
Sıkıldıysaniz androide geçin hergün yeni rom atınS4 mini yerine s3 veya note 2 daha iyi
Ben hep iOS kullandım androide alışabilirmiyim ?
Ben hep iOS kullandım androide alışabilirmiyim ?
Ben zaten s4 de alabilirim ama büyüklüğü biraz sıkıntılı kullanamaya bilirim
Zaten bende iOScuyum ama iphone 4 üm var sıkıldım artık iOS tan hep aynı
Ben olsam gidip one alır keyfime bakardım vatanda bayramda 1800 idi ama tekrar 1950 oldu
Ben olsam gidip one alır keyfime bakardım vatanda bayramda 1800 idi ama tekrar 1950 oldu
HTC one çok güzel telefon ama htc yazılım desteğini kısa kesiyor hemde s4 için daha fazla rom bulabilir ayrıca root-rom işleri samsung da çok rahat
Çünkü Samsung rom-root olmadan adam olmuyorKaldı ki çoğu çöp olan romlardan ancak birkaç tanesi takdire değer telefonun ünlü olması her alanın bi rom yapmasına neden oluyor. Sağlam romlar kaç tane ki arkadaşın sabah akşam rom yükleyeceğini sanmıyorum hele iOS'dan geçiyor ise. HTC'nin yazılımları Samsung'lardan stabil ve kalitelidir, şıktır. Kaldı ki One'a Android 5'e kadar verilir ki eminim herkesi idare eder bu kadarı. Sırf daha kolay rom yüklemek için şu anda daha iyisini alabilmek varken kötüsünü mü alsın?
Samsung s4 le htc one arasında ne fark var
One'ın daha kaliteli yazılımı, piyasanın en hızlı arayüzü, piyasanın en iyi telefon hoperlörleri, en iyi gece kameralarından biri, en şık tasarımı, en keskin ve kaliteli ekranı var
S4'ün ise genel olarak daha iyi kamerası, bataryası ve daha iyi gpu'su var.
Çünkü Samsung rom-root olmadan adam olmuyorKaldı ki çoğu çöp olan romlardan ancak birkaç tanesi takdire değer telefonun ünlü olması her alanın bi rom yapmasına neden oluyor. Sağlam romlar kaç tane ki arkadaşın sabah akşam rom yükleyeceğini sanmıyorum hele iOS'dan geçiyor ise. HTC'nin yazılımları Samsung'lardan stabil ve kalitelidir, şıktır. Kaldı ki One'a Android 5'e kadar verilir ki eminim herkesi idare eder bu kadarı. Sırf daha kolay rom yüklemek için şu anda daha iyisini alabilmek varken kötüsünü mü alsın?
Gördüğün gibi alta da rom ne demek yazmış yani herkes sabah akşam rom yüklemek için telefon almıyor içinde adam gibi romu olsun ister insanlar, kendi iyisini bulmak için uğraşmak istemez.
Bunlari biliyorum ilk Android telefonun HTC sensation di o zaman aynı şimdi htc one ve s4 olduğu gibi sensation ve s2 vardı. Aslında ben olsam bende htc one alırım çünkü değişiklik arayan biri değilim rom atmam bencede htc one alsın o sadece s4 alabilirim dediği için alsın dedim ben. birde rom - root işini seviyorsa alabilir diye düşündüm ama ne olduğunu bilmiyormus. onun dışında HTC one daha iyi