Uzman görüşü ile telefon tavsiyesi

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
850 TL ye kadar telefon almayı düşünüyorum. Önceliklerim şık olması, uzun süre kullanabileceğim birşey olması, hızlı olması, kameranın iyi olması, whatsapp ve viber gibi uygulamaları rahatlıkla kullanabiliceğim birşey olması. oyun ise telefondan oynamak tercihim değildir. Bunlara uygun telefonlar önerebilirseniz çok sevirim.

teknokoli07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 tl den aşşağı android önermem onun için lumıa serisine bir bak derim

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yani illa 1000 tl ve yukarısını mı vermek gerekiyor ?

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizede merhaba :)Sony Xperia L yi gerçekten tasarım olarak çok beğendim fakat çözünürlük az gibi geldi ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sizede merhaba :)Sony Xperia L yi gerçekten tasarım olarak çok beğendim fakat çözünürlük az gibi geldi ?
Doğrudur biraz az ama berbat değil. Yani yeterli denecek düzeyde . Biliyorum çünkü şu an yanımda yatıyor. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki sizin belli ekran ölçütleriniz var mı ? Yani en fazla şu kadar en az şu kadar olsun diye . Çünkü L ve 4X farklı boyutlarda.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android telefon alacaksan amiral gemisi diye tabir edilen telefonlardan almalısın sıkıntı olmaması için. O yüzden HTC 8S benim önerim. Windows Phone sevmiyorsan da alacağın telefon S3 Mini'den kötü olmasın.

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur biraz az ama berbat değil. Yani yeterli denecek düzeyde . Biliyorum çünkü şu an yanımda yatıyor. :D

Peki sizin belli ekran ölçütleriniz var mı ? Yani en fazla şu kadar en az şu kadar olsun diye . Çünkü L ve 4X farklı boyutlarda.
ekran boyutu önemli değil kamera, hız, dayanıklılık, şıklık ve uzun süre sarj bunlar yani aradıklarım.

Android telefon alacaksan amiral gemisi diye tabir edilen telefonlardan almalısın sıkıntı olmaması için. O yüzden HTC 8S benim önerim. Windows Phone sevmiyorsan da alacağın telefon S3 Mini'den kötü olmasın.
tşk. ederim ama HTC 8S 5mp kamerası var ben 8 düşünüyorum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
ekran boyutu önemli değil kamera, hız, dayanıklılık, şıklık ve uzun süre sarj bunlar yani aradıklarım.
Bence size uygun telefon L dir. Çünkü telefonu incelediyseniz arka kısmı giderek inceliyor. İnce belli yani :) Bir bayana yakışacak telefon . :) Ablam kullanıyor. Ondan biliyorum :) Kamera da iyi . Ha harika müthiş diyemem ama gayet iyi. Performansı da gayet yeterli . Sitede incelemesi var zaten . İzlerseniz daha iyi fikir edinirsiniz. Xperia L inceleme - 4X HD inceleme

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence size uygun telefon L dir. Çünkü telefonu incelediyseniz arka kısmı giderek inceliyor. İnce belli yani :) Bir bayana yakışacak telefon . :) Ablam kullanıyor. Ondan biliyorum :) Kamera da iyi . Ha harika müthiş diyemem ama gayet iyi. Performansı da gayet yeterli . Sitede incelemesi var zaten . İzlerseniz daha iyi fikir edinirsiniz. Xperia L inceleme - 4X HD inceleme
Tşk. ederim. Düşünüp vericem kararımı.

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery tavsiyemdir kullandım çok hoş bir telefon internetten tanıtımlarina bakabilirsiniz özellikleri nerdeyse s3 ile ayni ve 600-650 tl (2.el değil)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tşk. ederim. Düşünüp vericem kararımı.
Rica ederim. Ha bu arada Xperia L yi özellikle önerdim ama sizi karar konusunda etkilemek istemem. Ben sadece fikir verdim. Sonuçta telefonu siz kullanacaksınız. Nihai karar sizin elbette :)

teknokoli07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 tl aşşağısı android telefonlar çok kasar özellikle lg ye bakma bende vardı çok kasıyodu satıp lumıa 520 aldım çok güzel bir telefon sen paranı zorlasan lumıa 720 gelir benim dediklerime bir bak

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ha evet gmd de var o da çok kaliteli telefon. Zaten en iyi F/P ürünü . Onu da düşünebilirsiniz.

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 tl aşşağısı android telefonlar çok kasar özellikle lg ye bakma bende vardı çok kasıyodu satıp lumıa 520 aldım çok güzel bir telefon sen paranı zorlasan lumıa 720 gelir benim dediklerime bir bak
lg den vazgeçtim dediğin doğru. lumıanın fiyatına göre kamerası ve ekran çözünürlüğü düşük değil mi?

teknokoli07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani senin parana windows phone serisi olur sonra benim gibi android alırsan pişman olursun bence lumıa 520 al 600 tl ye 250 tl ye de kendine harcarsın yani bir araştır mağazalara git bir dokun oyunvarsa oyna takılma var mı diye ama bana sorarsan süper yani o fiyata

lg oyunlarda falan çok kasıyor bikere aldım yok böle bisi en iyisi lumıa 520

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani senin parana windows phone serisi olur sonra benim gibi android alırsan pişman olursun bence lumıa 520 al 600 tl ye 250 tl ye de kendine harcarsın yani bir araştır mağazalara git bir dokun oyunvarsa oyna takılma var mı diye ama bana sorarsan süper yani o fiyata

lg oyunlarda falan çok kasıyor bikere aldım yok böle bisi en iyisi lumıa 520
oyun oynamam zaten ben telefondan. sen sony Xperia L ye neden sıcık bakmıyorsun?

teknokoli07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 1 ay sırf araştırma yapıp aldım lumıa yı hem şık hem hızlı bi kçtü yanı var bana göre flash yok zaten geceleri foto çekmiyosann önemli deil

arzu hassoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynamıyosan internettede çok dolasmıosan müzik çok abartılı indirmiyosan lg al :D

tmm ozaman lg alıyosan al senin kararın
hayır lgden vazgectim dedim. ama flash önemli yani benım içiin. benim önceliğim sony xperia L yani lg falan değil.

isyankar_emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 Miniyi kullandiğim icin sana bu telefonu rahatlikla onerebilirim. Internet, sosyal ağlar kesinlikle akici bir sekilde rahatlikla kullaniliyor. Tam bir f/p urunu.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Senin Yerinde Olsam hTC Desire 500 yada İnternetten Birazcık Araştırma Yapıp Uygun Fiyata Lumia 820 Bulabilirsin.

S

SDN Okuruuuu

SDN Okuru
Fiyat araligina uygun android BENCE en uygun general mobile serisi bi bak derim

sefaguvenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce iphone se,xperia z5,lg g4,samsung s6 bunlardan hangisini almaliyim kafam yorumlarda cok karisti yardimci olursaniz cok sevinirim