Windows 7 (Dep) Açılmıyor!

SERDAR9697

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABALAR YENİ ÜYEYİM SORUNU BULAMADIM BURAYA ÜYE OLUP YAZAYIM DEDİM..
sorun şu windows 7 veri yürütme engellemesi (DEP)kapalı nasıl açabilirim??
123lk.png

tatam0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede aynısı o 2 seçenek kapalı bu 2 seçeneği nasıl açıcam bi yardım eden allahın kulu yokmu nolur yardım edin depi açamıyorum işleti sistemim : windows 7 64 bit

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Başlat > Programlar > Donatılar > Komut İstemi (Sağ tuş yapıp Yönetici olarak çalıştır)

bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

Dene bakalım. Ben de netten buldum.

tatam0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlem başarıyla tamamlandı diyor ama olmuyor ya çıldırcam kafayı yicem yokmu yardım edecek..

--- Mesaj Güncellendi ---

Yokmu yardım edecek ya çok lazım bazı programları açtığımda direk çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ! yardım lütfen..

--- Mesaj Güncellendi ---

Yav Çok lazım acil yardım edin yoksa bilgisayarı formatlıycam!

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Evet soru çok önce sorulmuş ama yanıt gelmemiş. Özellikle stackhash hatası veren oyunları çalıştırmak için bu fonksiyounu açıp kapatmak zorunda kalabiliyoruz. Biraz önce bir arkadaşımın bilgisayarında aynı sorunu gördüm,veri yürütme engellemesi açılıp kapanmıyor ve kendisi win 7 kullanıyor(administirator olarak). win xp kullanıyorum ve ben açıp kapatabiliyorum,sorun win 7 ile mi ilgili?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
​Komut Dosyasını Yönetici Olarak Aç . Yani Başlat'a Gel "cmd" Yaz Çıkan Şeyi Yönetici Olarak Çalıştır Ardından Şu Komutu Kopyala Oraya Yapıştır

"bcdedit /set {current} nx Alwayson " Arkasından Bir Komut Daha Yazacaz

"bcdedit /set nx Optout"

Bunları Yaptıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlat Büyük İhtimalle Sorunun Düzelecektir :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Madem konu hortladı,başına aynı sorun gelen kişilere yol göstermesi için bende ekleme yapayım.
Aynı sorundan muzdarip kişiler GOM ve VLC player tarzı hazır codecli yazılımları kaldırında sorunun çözüldüğünü belirtmişler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
allah razı olsun o kadar yazı okuduktan sonra en basit ve kullnışlısı bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar vlc ve gom player gibi programları kaldırımca oluyor mu ? yoksa boşuna sılmeyeyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş Allah senden razı olsun bir tek sen yardımcı oldun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
saolun arkadaşlar Allah razı olsun..... bcdedit /set {current} nx Alwayson bunu ve sonra bunu bcdedit /set nx Optout yazdım cmd ye bilgisayarı yeniden başlattım oldu saolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cs de 15.2 sxe sürümünü yükledim sonra cs giriyorum halflife oyunu durdurdu programı kapat veya çözüm ara yazıyor sxe kapatınca giriyor ne yapmam lazım ??? allah rızası icin yardımcı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cs de 15.2 sxe sürümünü yükledim sonra cs giriyorum halflife oyunu durdurdu programı kapat veya çözüm ara yazıyor sxe kapatınca giriyor ne yapmam lazım ??? allah rızası icin yardımcı olun.
Bana da aynısı oluyor bunun cevabını hiç bir sitede bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cs deki o hatayı bende aldım arkadaslar o ekran kartınızın beta versıyonu veya yenı bır versıyosu yuklendıyse onu kabul etmez kapatır uyum problemı yanı eskı orjınal surumunuzu yükleyin bu seferde yenı oyunlar acılmaz ama ben WOlfenstein The New Order ındırdırdım Releoded versiyonu bende İ5 lenovo var 4 gb ram ati hd 6370m ekran kartı orjınalde ıken 2012 yıllı oyunlara kadar açıor ama wolfensteinde açamadı beta yukledım oldu ama cs 1.5 bozuldu half lıfe launcer durduruldu çozümü eski versiyonda buldum eski ekrran kartı driver ım orjınalı DEp e gelınce 64 bit yürütmeli programları tehdit olarak gördüyse Dep ayarlarından manuel olarak ayıramıyosunuz izin vermiyor bulan olursa haberim olsun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
araya cmd yazıp oraya bcdedit /set {current} nx AlwaysOff yaz yeniden başlatmana gerek yok gir açılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"cmd" Yaz Çıkan Şeyi Yönetici Olarak Çalıştır Ardından Şu Komutu Kopyala Oraya Yapıştır

"bcdedit /set {current} nx Alwaysıff yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare:Beyler Hic Biri Olmadı Acil Laızmmmmmmm Acilllll !!!1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim AYnı olay bendede var aynı olayı yapıyorum olmuyor kafayı yedim ben bu sorunu eskiden düzeltmiştim ama şimdi nasıl düzelteceğimi unuttum lütfen yardım edermisiniz gom player de silmek mümkün değil :mellow::mellow::mellow::mad::mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş sana çok ama çok teşekür ederim senin sayende düzelttim çok teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya beyler bende olmuo acil yardım lütfen biri sölesin vlc player ve gom u nerde bulurum biri sölesin

Raxnum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​Komut Dosyasını Yönetici Olarak Aç . Yani Başlat'a Gel "cmd" Yaz Çıkan Şeyi Yönetici Olarak Çalıştır Ardından Şu Komutu Kopyala Oraya Yapıştır

"bcdedit /set {current} nx Alwayson " Arkasından Bir Komut Daha Yazacaz

"bcdedit /set nx Optout"

Bunları Yaptıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlat Büyük İhtimalle Sorunun Düzelecektir :)
Kardeş Allah Razı olsun oldu valla