sayfa açılmıyor ?
hocam şuradan baktımbende açılıyor, sorun yok
istersen imei'ni özelden gönder senin için ben kontrol edeyim
hocam şuradan baktım
https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
imei kayıtlı değil diyor ama telefon açık kullanıyorum o nasıl oluyor ?
Telefonu aldığım yere gittim pasaport ile açıldı imei numarası olmaz diyor imei numarasını kendim kayıt ettiremez miyim ?yurt dışından gelen bir telefon satın aldıysan imei kaydı yaptırman gerek. imei kayıtsız telefonlar genelde 10-15 gün içerisinde kapanıyor
Telefonu aldığım yere gittim pasaport ile açıldı imei numarası olmaz diyor imei numarasını kendim kayıt ettiremez miyim ?
hocam adam diyor ki pasaport kaydı yaptırdım ama imei kaydı yaptırmamış telefon kapanır mı ?imei numarası olmaz ne yahu.. her telefonun bir imei numarası vardır ve bu imei no'nun btk tarafından onaylanması gerekir.
imei kaydını yapabilmen için 30 gün içerisinde türkiyeye giriş yapmış bir pasaport bulman lazım. pasaport + 110 tl ile vergi dairesine gidip kaydı yapabilirsin
hocam adam diyor ki pasaport kaydı yaptırdım ama imei kaydı yaptırmamış telefon kapanır mı ?
veya o pasaport kaydı yaptırmış sa ben imei kaydı yapabilir miyim ?
imei ve pasaport kaydı ikisi aynı şeyler.. ülkeye giriş yapan bir pasaportla telefonun imeisi kaydedilir.. pasaport kaydı yapmışsa imei kayıtlı görünmesi lazım yani![]()
Hocam tam emin olmak için söylüyorum sadece pasaport kaydı yapılmıyor değil mi
Ve bu durumda telefonum kaç ayda kapanır
hocam onu hallettim adam kapanmaz diyor kapansa biz açarız dedipasaport kaydı yapmazsanız telefon ortalama 10-15 gün içerisinde kapanır. sorularına buradan cevap bulabilirsin
http://www.cepseyir.com/yurtdisindan-getirilen-telefonlarin-pasaport-ile-imei-kaydi.html
hocam onu hallettim adam kapanmaz diyor kapansa biz açarız dedi
Şimdi benim telefonun modeli : md297b/a bu modelden telefonun A1428 veya A1429 hangisi olduğu anlaşılır mı?
Sağolun hocama1429 sizin![]()
bence bu forum yardımlaşmak için var senin gelip insanları eleştirmen için değil bilmediğimizi soracaz tabibu bilgi birikimiyle senin ios beta 4 kurmanı yada kurmaya çalışmanı pek önermiyorum şahsenbeta sürümler geliştiriciler için çıkartılmış önizleme sürümleridir. sonra telefonumun şarjı öğlen 12de bitiyo, durup dururken kendine reset atıyo falan diye gelirsin foruma
Teşekkürler olduSettings -> General -> About -> Legal -> Regulatory
Buraya girersen ilk satırda yazıyor hangi model olduğu
Telefonu ilk başta çatırmamışsın açılan telefon kapanmıyor bir daha birileri değil bizzat kendin ilgilen açtır telefonuselam arkadaşlar bana yurt dışından telefon geldi ve biri vasıtasıyla telefonu belli bir ücret karşılığında pasaport kaydı yaptırdım. Telefona yaklaşık 1.5 ay sonra kayıt dışı mesajı geldi ve telefon dün itibariyle kapandı. Bu telefonu yeniden açtırma gibi bir imkanım var mı? Varsa da nasıl olacak lütfen yardım edin telefonsuz kaldım.![]()