Merhaba, Asus laptop alacağım. minumum i5 işlemcili 8gb ramli, ekran kartı iyi, mat ekran ve harddiski minumum 750 gb bir şey istiyorum. geçen haftasonu media markt'ta K56CB -X0033H modelini 1700 tl'ye buldum. Aklımdaki modeller şunlar;
K56CB-X0029H
K56CB-X0033H
K55VJ
Hangi serisinin iyi olduğunu da tam bilmiyorum? K56CB serisi iyi midir? Link bulamıyorum, internette yok. Media markt'ta görmüştüm. Hangi modellerini/serilerini tavsiye edersiniz asus'tan?
Bütçe maksimum 1700 tl
Kampanyalı bir yerden alacğaım. İyi kampanyalar var şurada derseniz oraya da yönelebilirim. Yer ankara, hangi mağazadan ucuza alabilirim?
Laptobu çok az oyun oynamak için istiyorum. Daha çok programlar -autocad, solid, word, excel vs- için istiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yukarı. Bilen yok mu?
Yukarı
K56CB-X0029H
K56CB-X0033H
K55VJ
Hangi serisinin iyi olduğunu da tam bilmiyorum? K56CB serisi iyi midir? Link bulamıyorum, internette yok. Media markt'ta görmüştüm. Hangi modellerini/serilerini tavsiye edersiniz asus'tan?
Bütçe maksimum 1700 tl
Kampanyalı bir yerden alacğaım. İyi kampanyalar var şurada derseniz oraya da yönelebilirim. Yer ankara, hangi mağazadan ucuza alabilirim?
Laptobu çok az oyun oynamak için istiyorum. Daha çok programlar -autocad, solid, word, excel vs- için istiyorum.
Yukarı. Bilen yok mu?
Yukarı