Şu aralar ne oynuyorsunuz?

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet yaz tatili ve ramazanın birleşmesiyle birlikte özellikle öğrenci arkadaşların zamanını harcadağı koca bir oyun dünyası karşımızda :) Hele ki benim gibi bir üniversite sınavını geride bıraktıysanız.

Bu günlerde bir kaç arkadaşımla beraber Dead Island,torchlight II,magicka ve portal 2 ye sardım.
Tek kişili oyunlarda ise Skyrim ve witcher 2 bu aralar %100 bitirmeye çalıştığım oyunlardan.

Peki şu aralar siz ne oynuyorsunuz?

Gamer.png

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
football manager 13 sabah otur başına iftar vaktinin nasıl geldiğini anlayamazsın :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Acaba nova 3 ü indirip tekrar mı bitirsem dedim şimdi :)

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
- Call Of Duty 4 Multiplayer,
- League Of Legends

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Tomb Raider ve Call of Juarez Gunslinger kısmetse sırada Metro33 Last Night var

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dragon Age Origin a başladım. Arkadaş oyun bitmiyor bir türlü. Uzadı da uzadı arap saçına döndü :D

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uncharted 3'ü yeni bitirdim bir kaç güne Sleeping Dogs'a geçiş yapıcam :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=358506]rapic1994[/MENTION] harikadır nova 3

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar CoH 2 oynuyorum
CoH 2 de güzel daha oynama fırsatım olmadı ama 1.oyunu steamda hala durur THQ batınca nerdeyse bedavaya almıştım :)

Hocam dota 2 nin de zevki bi başka ama steam'a geç bence :)

Dragon Age Origin a başladım. Arkadaş oyun bitmiyor bir türlü. Uzadı da uzadı arap saçına döndü :D

Hocam biter mi o ya ben dragon age fanıyım Fade denilen lanet puzzle zaten sırf 2 saatimi alıyor oyunu bitirme sürem eklenti paketleri hariç 17-18 saat falandı :D

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
CoH 2 de güzel daha oynama fırsatım olmadı ama 1.oyunu steamda hala durur THQ batınca nerdeyse bedavaya olmıştım :)

Hocam biter mi o ya ben dragon age fanıyım Fade denilen lanet puzzle zaten sırf 2 saatimi alıyor oyunu bitirme sürem eklenti paketleri hariç 17-18 saat falandı :D
o kadar rat kastık olmaz artık

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Crysis 3 bitti, Farcry 3 bitmek üzere, aynı anda Devil May Cry oynuyorum, harbi iyi sardı ha!

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crysis 3 bitti, Farcry 3 bitmek üzere, aynı anda Devil May Cry oynuyorum, harbi iyi sardı ha!

Benimde farcry 3 %50lerde crysis 3 daha ilk uzaylıyı falan gördüm başlardayım :) DmC eski 3. oyundaki tadını verememiş o yüzden bıraktım.

Bu arada güzel bir RPG heyecanı arayan arkadaşlar için dragon age ve witcher diyorum hele ki hikaye seviyorsanız film izlemekten güzel oluyor :D

dark sector diye eski bişey.

2008-2009 da falan çıktı pek eski değil güzel oyun bence :) Conquest te 2009 çıkışlı olmasına rağmen hala oynanabilen bit oyun dark secret da bu katagoriye giriyor bence

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Benimde farcry 3 %50lerde crysis 3 daha ilk uzaylıyı falan gördüm başlardayım :) DmC eski 3. oyundaki tadını verememiş o yüzden bıraktım.

Bu arada güzel bir RPG heyecanı arayan arkadaşlar için dragon age ve witcher diyorum hele ki hikaye seviyorsanız film izlemekten güzel oluyor :D

2008-2009 da falan çıktı pek eski değil güzel oyun bence :) Conquest te 2009 çıkışlı olmasına rağmen hala oynanabilen bit oyun dark secret da bu katagoriye giriyor bence
drogan age düşünüyorum ama çok uzun diyorlar :) Bir de o değerleri ayarlama filan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

conquest dediğin hangisi? LOTR mu?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
CoH 2 de güzel daha oynama fırsatım olmadı ama 1.oyunu steamda hala durur THQ batınca nerdeyse bedavaya almıştım :)

Bulmacayı geçtim. Şimdi elfin karaktina altında tutuldukları bir yer var denerim şehrinde. Oradayım. Bir yandan da Alistair ile şimdi adını unuttum kraliçenin arasını yaptım. Kısmetse onları gerdeğe sokacam. Bende Morrigan ile birlikteyim. Bakalım belki çifte düğün yaparız :mrgreen:

rapic1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
drogan age düşünüyorum ama çok uzun diyorlar :) Bir de o değerleri ayarlama filan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

conquest dediğin hangisi? LOTR mu?

Evet LOTR, dragon age güzeldir hikayesi ve diyaloglar özellikle 2.oyun nispeten daha kısadır ama 1.oyunu bitirmeden hikayeyi tam kavramak güç, zamanın varsa oyna derim pişman olmazsın.

Bulmacayı geçtim. Şimdi elfin karaktina altında tutuldukları bir yer var denerim şehrinde. Oradayım. Bir yandan da Alistair ile şimdi adını unuttum kraliçenin arasını yaptım. Kısmetse onları gerdeğe sokacam. Bende Morrigan ile birlikteyim. Bakalım belki çifte düğün yaparız
mrgreen.gif

İyi valla sonlara doğru gelmişsin şimdi bir şeyler söylerdim ama spoiler ederim zevki kalmaz :D Sonuçta her kararın oyunun sonunu ayrı ayrı etkiliyor :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Evet LOTR, dragon age güzeldir hikayesi ve diyaloglar özellikle 2.oyun nispeten daha kısadır ama 1.oyunu bitirmeden hikayeyi tam kavramak güç, zamanın varsa oyna derim pişman olmazsın.

İyi valla sonlara doğru gelmişsin şimdi bir şeyler söylerdim ama spoiler ederim zevki kalmaz :D Sonuçta her kararın oyunun sonunu ayrı ayrı etkiliyor :)
zaman derken ne kadar :)