S3'üm Şarj olmuyor lütfen bakın

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi S3'üm şarj olmuyor,evdeki her türlü prizi denedim olmuyor,kırmızı bildirim ışığı yanıyor batarya simgesinde şarj olduğunu gösteren simge de var fakat adaptör'üm şarj etmiyor,birde laptop'umda USB ile şarj etmeyi denedim bu oldu,ama biliyorsunuz ki USB aslında şarj etmek için değil ve de çok yavaş,ne yapmalıyım? Bulunduğum yerdeki tanıdık ve işinde usta olan bi telefoncuya mı götüreyim adaptör'ü yoksa bekleyip Samsung mağazasına mı götüreyim? Garantisi falan herşeyi var yardımlarınızı bekliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler %11'di şimdi anca %12 olmuş yazdığımdan beri,ne yapıcam ya bakın bi :/ Normalde şimdiye bi en az %30 olmuştu 10 dakikada

Reaksiyon puanı
2,148
Kablo değiştir, nokia kablosu falan varsa onunla bağla şarj cihazına. Şarj cihazı bozuksa custom kernel kurarak usbden şarj olma hızını arttırabiliyorsun eğer uğraşırsan.

karazindan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç uğraşma aynı sorun bende de vardı yolladım servise faturada yazan şöyleydi: şarj cihazı ile parça değişimi yapıldı. şuan 2 saatten daha kısa sürede ful oluyor.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir arkadaşınızdan şarj aleti alıp deneme şansınız varsa sıkıntı açığa çıkar ki zannımca şarj aletinin kendisi bozuk.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sorunun çözülene kadar asus-ai-charger programını kur bilgisayarına.prizi aratmaz.

büyük ihtimal kablonda sorun var. yada prize taktığın aparatta

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazen güç tasarrufunda ise yavaş dolabiliyor güç tasarrufundan alıp denediniz mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj aleti değiştir orjinal şarj aleti al sorun çözülür bide bu çıktı çakma şarj aletleri heryerde satılıyor orjinal diye alınıyon telefonu yokuşa çıkan kamyon gibi şarj ediyor

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunun çözülene kadar asus-ai-charger programını kur bilgisayarına.prizi aratmaz.

büyük ihtimal kablonda sorun var. yada prize taktığın aparatta
hocam bu prog. kurdum. masaustune bır kısayol falan gelmedi. simdi herhangi bir cihazımı usbden sarja taksam hızlı sarj mı olacak yoksa baska ayar yapmam gerekıyor mu ?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hocam bu prog. kurdum. masaustune bır kısayol falan gelmedi. simdi herhangi bir cihazımı usbden sarja taksam hızlı sarj mı olacak yoksa baska ayar yapmam gerekıyor mu ?
system trayda simgesi görülüyorsa başka birşey yapmana gerek yok.hızlı şarj olur usbden