İtunes Eşzamanlama Sorunu

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar itunes eşzamanlama yapıyorum 4/4 te kalıyor sildim tekrar yükledim yine aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim.:closedeyes:

kingofsword

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefona reset atmayı dene. (Apple logosu gelene kadar Home ve Power tuşuna aynı anda basılı tut.)

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Denedim ama sorun hala devam ediyor.

kingofsword

Asistan
Reaksiyon puanı
1

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende kullanıyorum itools'u fakat ios 7 beta 4 kullandığım için oda düzgün çalışmıyor :S

kingofsword

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende kullanıyorum itools'u fakat ios 7 beta 4 kullandığım için oda düzgün çalışmıyor :S

Ben yazılım güncelleme dışındaki her işi (müzik, kitap, zil sesi vb.) iTools ile hallediyorum ve hiçbir sorun çıkmıyor. iOS 7 Beta 4 kullanıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım bende de aynı sorun vardı. Çözümü için siteleri araştırırken deli oluyordum az kalsın. Bir arkadaşımda da beta 4 yüklü o eşzamanlama yapabiliyor ben yapamıyordum. Sorunu farkettim Wi-Fi açıkken eşzamanlama yapmıyor. Kablo ile takılı ama Wi-Fi kapalı denedim ve az önce senkronize yaptım. Bilginize...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende eszamanlama yaparken donmuyordu ama dosyayi tle atmiordu arkadasin deidgi gii wifii kapadim denedim oldu tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wifi kapattığım halde yine eşzamanlama yapılamadı. bi ara olmuştu ama sonra müzkleri silip başka müzik atmayı denedim olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çoook saol Allah senden razı olsun aynı hata bendede vardı işe yaradı çok saol ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle slm arkadaslar bnde 3gs 16 var itunes den günceleme yaptım telefonum kendini yüklüyo ( ülke,saat dili,wiffi ) ayarlarını yapıyorum sonra bir kaç dakkika sörüyo yeniden dene diyo dünden beri ona ugraşıyorum bi yardımedin arkadaslar :D