Xperia Z bilgi edinme(yardım)

ceza03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi günler ben şuan apple4 kullanıyorum önümüzdeki hafta xperia Z almayı düşünüyorum aklımda 2 soru var 1- örg. hespiburada gibi marketlerden alınca herhangi birsorun cıkarsa telefonu garantisi nsl kullan gı nereye göndermm gerektigini bilimiyorum 2- apple koruyucu film kulanıyoruz ekran çizilmesin diye Z ekranı çizilmez diye biliyorum bu bilgi dogrumu eger dogruysa film takmadan anahtarla aynı cepte kullana billirmiyim herkese çok tşkr ederim :laugh:(garanti konusunda çok cahıllım bu konu benım ııcın onemlı)

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetten alacağın telefon ithalatçı firma garantisinde olur, problem çıkarsa firmaya kargoyla gönderirsin. O telefonun camı kolay kolay çizilmez ama yine de anahtarla aynı cebe koymanı tavsiye etmem :)

ceza03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternetten alacağın telefon ithalatçı firma garantisinde olur, problem çıkarsa firmaya kargoyla gönderirsin. O telefonun camı kolay kolay çizilmez ama yine de anahtarla aynı cebe koymanı tavsiye etmem :)
eywllah dostum ürün yurtiçi garantili onu söylıye bılırım yanı teknık bı sorun cıksa aldıgım sıteyemı gondercem ! çizilmeyle ılgılı yenı vıdeo ızledım adam cıvıyle çizmeye calsıtı çizemedi yani sanrım filme gerek yok :)

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada sitesindeki ürünler resmi ithalattır için rahat olsun. garanti konusunda ise site ile irtibata geçiyosunuz ve sizi teknik servisine yönlendiriyor. koruyucu film xperia z modelindede var çizilmez ama üzerindeki kaplama çizilir bu yüzden ikinci film almanı tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon elimden düştü çizildi nasıl filme gerek yok çıkaracam jelatini ide sony yazısı çıkıyomuş doğru mu