Karargaht
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 112
Sol alt köşede yazıyormuş evet. Adam iyi evet, genelde ayarında yapıyor.
saat 12'yi geçti AKK sıfırlandımı diye bakıyoruz...evettt.... :drool:
![]()
çekimleri nasıl? normal dijital kameralar gibi mi? farkları ne?S4 Zoom'un performansı çok iyi gerçekten!!
çekimleri nasıl? normal dijital kameralar gibi mi? farkları ne?
buraya atıver önce bir ikisır paylaşmamyarın ben test edicem inşallah... bir kaç fotoğraf var aslında konuyu şimdiden açsam mı bilemedim
buraya atıver önce bir ikiyarın açarsın konuyu
merak ettim. kafamda bir makine almak var.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sevdanın helal olanı, kör düğüm olanı...
rahatlamadım be yav![]()
meraklandırıyon adamı ammahehe ... abim çekmiş bir kaç foto ama kendisi fotoğraftan anlamadığını söylüyor bu nedenle pek iyi sayılmaz... o halde bile etkileyici
heh
e ... abim çekmiş bir kaç foto ama kendisi fotoğraftan anlamadığını söylüyor bu nedenle pek iyi sayılmaz... o halde bile etkileyici
meraklandırıyon adamı amma![]()
Ağız sulandırmak huyundur zaten![]()
Karikatürde 1- Özer Aydoğan'ın, 2- Yiğit Özgür'ün üstüne tanımam.
Özer Aydoğan zaten baştan kare kafalarla adamı perişan ediyor. Sonra espriyle vuruyor.![]()
buraya böyle atınca kalite düşüyor olabilir.
sen bunları bir siteye yükle indirip bakalım. yoksa benim s2 bile daha iyi diyecemdiğer fotoğrafı gördün mü?aynı yerden çekilen bu futuğraf
![]()
sen bunları bir siteye yükle indirip bakalım. yoksa benim s2 bile daha iyi diyecem![]()
bende onu diyorumbugün ben çekeyim de sende gör makineyifotoğrafları facebooktan atıyorum düşüyor değeri...
bende onu diyorum![]()
sen resimleri yükle kaliteyi öyle görelimayrıca o görünen kule ile aradaki mesafe 15 km
abim arabayı çekmiş iki ışığı ayırt edebilmiş..
sen resimleri yükle kaliteyi öyle görelimyanlış reklam yapıyon
fiyatı nasıl peki?
bizim arabayı verip bunu alalım
hemde sadece body
5:30 dan sonra s4zoom var isterseniz tamamını izleyin...
[video=youtube;53Xq3FWQGZI]http://www.youtube.com/watch?v=53Xq3FWQGZI[/video]
amma o makineyle kulenin dibindeki adamı görürsün
![]()
karşılaştırmayı dijital makinelerle yapsalarmış keşke. telefonlarla kıyaslamışlar başta. bakalım ilerisi nasıl?televizyon kulesinin yanında adam olmaz olamaz![]()