- Reaksiyon puanı
- 12
bazen connecting yazıyor bağlanmıyor oyuna sebebi ne acaba kullanıcı adı kısmında?
Zaten ben de iki saatligine acabilmistim PC yi. Maalesef artik beni eskisi kadar goremeyeceksinizyeni gördüm ya mesajını.bugün pek giremedim oyuna.
Bende de oluyor o, bir odaya baglanmak istedigimde connecting... diyor ve kaliyor, internetin yavasligindan olabilir belki, bilemeyecegim...bazen connecting yazıyor bağlanmıyor oyuna sebebi ne acaba kullanıcı adı kısmında?
Mario'nun da grafikleri iyi değil ama çok sarıyor.Grafikleri pek sarmadı bu oyunun yav.
Hocam müsait olduğunda atacağım indirme linkini.@Milton Sirotta şimdi gamespy'a üye oluyorum oyun nereden indiricem ?![]()
Mario zamanında çıktığı zaman çok çok iyiydi başarılı olduğu için bu zamanalra geldi.Mario'nun da grafikleri iyi değil ama çok sarıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam müsait olduğunda atacağım indirme linkini.
Grafikleri pek sarmadı bu oyunun yav.
Demek ki bu zamana yetişemedi =)Rise of Nations 2003 yapımı bir oyun. O zamalar oyun incelemelerinde 100 üzerinden en düşük notu 85 ti. Hey gidi günler be.
Demek ki bu zamana yetişemedi =)
Size anlatmak istediğim şey kaliteli bir oyun olması değil, beraber eğlenceli bir vakit geçirmek için iyi bir alternatif olması.Mario zamanında çıktığı zaman çok çok iyiydi başarılı olduğu için bu zamanalra geldi.
Ama çok çok kaliteli oyunların olduğu bir dönemde bu oyun..zor
Bekliyorum ben her zaman müsaitimMario'nun da grafikleri iyi değil ama çok sarıyor.
Hocam müsait olduğunda atacağım indirme linkini.
Gel, beraber oynayalım.Rise of Nations 2003 yapımı bir oyun. O zamalar oyun incelemelerinde 100 üzerinden en düşük notu 85 ti. Hey gidi günler be.
Oynayan var. Özellikle iftar vaktinden sonra Türk oyuncu bulmak kolaylaşıyor. En azından 1-2 Türk oyuncu oluyor.Hala oynayan varsa bu zamana yetişmiş demektir. Belki sen o zamana yetişememişsindir![]()
Hocam iftarımı açayım da göndereyim. Kusura bakmayın.Bekliyorum ben her zaman müsaitim![]()
sıkıntı yokGel, beraber oynayalım.
Oynayan var. Özellikle iftar vaktinden sonra Türk oyuncu bulmak kolaylaşıyor. En azından 1-2 Türk oyuncu oluyor.
Hocam iftarımı açayım da göndereyim. Kusura bakmayın.
Öyle olsun bakalım.Hala oynayan varsa bu zamana yetişmiş demektir. Belki sen o zamana yetişememişsindir![]()
Ben de iyi sayılmam, noob'un üst versiyonu acıkYüklersem yarın gelebilirim. Yalnız söyliyeyim yıllardır oynamıyorum sıfırdan başlamış olacam. Yani kısaca noob um![]()
yarın akşam ben de gelebilirimBen de iyi sayılmam, noob'un üst versiyonu acıkGelebilen herkes gelsin, özellikle 2vs2 gibi takımlar halinde oynayınca daha zevkli oluyor.
Yarın derken bugün yani değil mi?yarın akşam ben de gelebilirimama daha önce hiç bu oyunu oynamadım
age of empiersin kralını oynarım ama
![]()
bu akşam işte anlayınYarın derken bugün yani değil mi?Saat 00:00'ı geçti de ondan
Age of Empires'ın daha düşük grafikli ve daha eğlenceli hali Rise of.
Hadi ya, ben de sadece bu akşam 21-22 arası açabiliyordum.Bu akşam olması imkansız gibi iftara gidiyoruz.
şu lobi için olan şey kaç mb çünkü gözükmüyor bende ilerleme öyle sonsuzdan birşeyler iniyorHadi ya, ben de sadece bu akşam 21-22 arası açabiliyordum.![]()
Bir fikrim yok ama çok büyük değildir. 20MB'ı geçeceğini sanmıyorum.şu lobi için olan şey kaç mb çünkü gözükmüyor bende ilerleme öyle sonsuzdan birşeyler iniyor![]()