SDN Rise of Nations Grubu

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
bazen connecting yazıyor bağlanmıyor oyuna sebebi ne acaba kullanıcı adı kısmında?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yeni gördüm ya mesajını.bugün pek giremedim oyuna.
Zaten ben de iki saatligine acabilmistim PC yi. Maalesef artik beni eskisi kadar goremeyeceksiniz :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bazen connecting yazıyor bağlanmıyor oyuna sebebi ne acaba kullanıcı adı kısmında?
Bende de oluyor o, bir odaya baglanmak istedigimde connecting... diyor ve kaliyor, internetin yavasligindan olabilir belki, bilemeyecegim...

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hic oynayan yok mu yahu?
Gerci ben oynayamiyorum ama... ;(

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar, pek ragmet gormedi bu oyun ama zevk almasaniz bile birlikte zaman gecirmek icin oynayabiliriz. Oyun sarmasa da arkadasliklar yeterince guzel. Gun ve saati kararlastirirsak belki az da olsa toplanabiliriz. En azindan hatrim icin yukleyin, o bana yeter. ;)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=300206]Milton Sirotta[/MENTION] şimdi gamespy'a üye oluyorum oyun nereden indiricem ? :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Mario'nun da grafikleri iyi değil ama çok sarıyor. :D

Hocam müsait olduğunda atacağım indirme linkini.
Mario zamanında çıktığı zaman çok çok iyiydi başarılı olduğu için bu zamanalra geldi.
Ama çok çok kaliteli oyunların olduğu bir dönemde bu oyun..zor

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mario zamanında çıktığı zaman çok çok iyiydi başarılı olduğu için bu zamanalra geldi.
Ama çok çok kaliteli oyunların olduğu bir dönemde bu oyun..zor
Size anlatmak istediğim şey kaliteli bir oyun olması değil, beraber eğlenceli bir vakit geçirmek için iyi bir alternatif olması.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Rise of Nations 2003 yapımı bir oyun. O zamalar oyun incelemelerinde 100 üzerinden en düşük notu 85 ti. Hey gidi günler be.
Gel, beraber oynayalım. :)

Hala oynayan varsa bu zamana yetişmiş demektir. Belki sen o zamana yetişememişsindir :)
Oynayan var. Özellikle iftar vaktinden sonra Türk oyuncu bulmak kolaylaşıyor. En azından 1-2 Türk oyuncu oluyor.

Bekliyorum ben her zaman müsaitim :D
Hocam iftarımı açayım da göndereyim. Kusura bakmayın.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Gel, beraber oynayalım. :)

Oynayan var. Özellikle iftar vaktinden sonra Türk oyuncu bulmak kolaylaşıyor. En azından 1-2 Türk oyuncu oluyor.

Hocam iftarımı açayım da göndereyim. Kusura bakmayın.
sıkıntı yok :) siz ne zaman müsait olursanız şayet onu da "müsait olduğundunda" yazdığın için dedim :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION] indirme linki, serial ve patch'ini attım. Şuan oynayabilecek var mı?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=105043]way_be[/MENTION] [MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION] [MENTION=167111]yaşlı çocuk[/MENTION] [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] gelebilir misiniz şimdi?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yüklersem yarın gelebilirim. Yalnız söyliyeyim yıllardır oynamıyorum sıfırdan başlamış olacam. Yani kısaca noob um :D
Ben de iyi sayılmam, noob'un üst versiyonu acık :) Gelebilen herkes gelsin, özellikle 2vs2 gibi takımlar halinde oynayınca daha zevkli oluyor.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ben de iyi sayılmam, noob'un üst versiyonu acık :) Gelebilen herkes gelsin, özellikle 2vs2 gibi takımlar halinde oynayınca daha zevkli oluyor.
yarın akşam ben de gelebilirim :) ama daha önce hiç bu oyunu oynamadım :) age of empiersin kralını oynarım ama :P

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yarın akşam ben de gelebilirim :) ama daha önce hiç bu oyunu oynamadım :) age of empiersin kralını oynarım ama :P
Yarın derken bugün yani değil mi? :D Saat 00:00'ı geçti de ondan :) Age of Empires'ın daha düşük grafikli ve daha eğlenceli hali Rise of.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION], [MENTION=64474]rozabay[/MENTION];
Bugün saat kaçta? İftardan sonra olursa çok şahane olur.