O'na değerde beni bitiriyor

Resephone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yıl arkadaştık neredeyse 1 yıldırda sevgiliydik nefret ederdim ondan çok havalı bi görünüşü vardı kendini ulaşılmaz kılıyodu benm gözmde ilk tanıdıgım zamanlarda daha sonra yavas yavas arkadaş olmaya başladık çok ağladık birbirimize çok güldük beraber birazda akrabayız ya samimi olduk işte dersane bitti o yozgata gitti ardından ben kırsehire gittim okullarımızın ilk yılı başlamıştı ayrı kalınca çok aradık bırbırımızı hergün her saat beraberdik çok güzeldi onunla geçen zaman. şimdi ben staj yapıyorum kırıkkaledeyiz oda burda benm stajım btur sonra onunki başlıyor oda yozgata gidecek eylülün ortasında bitecek stajı çok görüşemeyeceğiz yani ama beklemediğim şeyler oldu butu hayatım alt üst oldu nerdeyse. bir daha fırsatım olmaz diye baş harflerimizden kol düğmesi yaptırdım o kadar çok özendimki çok mutluydum o gün ertesi gün almaya gidecektim .hediyeyi yaptırdığım gün öğleden sonra buluştuk çok mutluyum ya hani hep gülüyorum herşeye.. bana ayrılırız belki dedi şok oldum ama hala gülüyorum şaka mı ya diyorum içimden aslında ayrılmak için gelmiştim ama vazgeçtim dedi niye dedim bugun gözlerinin içine kadar gülüyorsun dedi tek kelime etmedim kalk git yanımdan dedim beraber kalkalım dedi ısrar etti kalktık dolmuşa bindim eve geldim çok kotuydom sanki en yakın dostumun cenazesinden gelmiş gibiydim hediyesi tatili pastası kutlaması sevgisi olan herşeyi bitirdi oyle hevesli heycankıydım ki hiç birseyim kalmadı artık.. butun planı iptal etmek çok zor geldi telefonda konusamamk ne kadar zorladı beni.. siz siz olun sakın planlı programlı yaşamayın hayatınızı onun üstüne kurduğuz insana bile güvenmeyin önce o demeyin önce sizz sizz sizz.. kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü o bile düşünmedi artık önce benn..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siz siz olun sakın planlı programlı yaşamayın hayatınızı onun üstüne kurduğuz insana bile güvenmeyin önce o demeyin önce sizz sizz sizz.. kendimi toparlamaya çalışıyorum çünkü o bile düşünmedi artık önce benn..
Buraya şiddetle katılıyorum... Çok fazla plan yapmayın ve hayatınızı birilerinin üzerine kurmayın yoksa çok ama çok üzülürsünüz, hayatınız altüst olur senelerce toparlayamazsınız...
Herkeste böyle mi olur derseniz ? Hayır tabiki herkeste böyle olmaz, sevgiyi hakeden sonuna kadar giden insanlar da var ama eskisi gibi değil artık. Böyle birini bulmak neredeyse imkansız oldu... Böyle insanların sayısı çok ama çok az...
Sevdiğim bir kız vardı... Önce arkadaş olarak başlamıştık sonra onun bana karşı duyguları olduğunun farkına varmıştım, derken bana açıldı ve duygularını itiraf etti... Pek sürpriz olmamıştı benim için çünkü bana olan ilgisinden ve davranışlarından anlamıştım herşeyi... Aslında ben de ondan hoşlanıyordum hem de çok... Onunlayken vakit nasıl geçiyor anlamazdım. Bir arada değilken telefonla sabahlara kadar konuşurduk hiç uyumazdık... Ancak ona karşı duygularımı itiraf etmekten korkuyordum... Ya ben yanlış anladıysam diyordum kendi kendime... Ya o bana o gözle bakmıyorsa ? o zaman arkadaşlığımız biterdi ve ben bundan dolayı çok korkuyordum...
O bana açıldıktan sonra ben de ona açıldım... gel zaman git zaman birbirimize sırılsıklam aşık olduk, artık birbirimizin olmadığı bir dünya hayal edemez olmuş bu düşüncenin düşüncesi bile bizi deli eder duruma gelmişti... Sonra planlar yaptık... Evlenecektik, çalışıp ev alacaktık... Beraber gezip tozup gençlik yıllarımızın tadını çıkaracaktık ve en sonunda çocuk sahibi olup o muhteşem duyguyu yaşayacaktık... Bunları konuşmak bile bizi mutluluktan deli ederdi...
Hayatımın tamamını ona adamıştım... Atacağım her adımıma onu dahil etmiştim... Geleceğimi komple onunla ve onunla yapacaklarımın üzerine kurmuştum... Birbirimize ne sözler vermiştik... Bana diyordu ki Allah seni benim için yaratmış, sen benim kaderimsin... Belki klasik sözler evet ama delicesine sevidğin birinden böyle sözler duymak ne kadar güzeldi bir bilseniz... Seninle evleneyim, senin eşin olayım o şerefe ereyim ondan sonra ölsem de gam yemem derdi... Benim için sadece sen varsın ve senden başkası asla olmayacak derdi... Ben de aynı duyguları paylaşıyordum. Benim için o bir yana diğer tüm dünya bir yana... Onun için herşeyden vazgeçmiştim... Tek istediğim o idi. Ne para ne pul, ne şan ne şöhret inanın yiyecek ekmeğim olmasa onunla olsam yeterdi bana... Onu o derece seviyordum...
Daha sonra çalışıp çabalamaya başladım, onun için iyi bir gelecek hazırlamak istiyordum... Gece gündüz deliler gibi çalıştım.. İlk başta ev alacak yeteri kadar param yoktu ama biriktiriyordum kısa sürede bir ev alabilecektim. En olmadı kredi çekecektim bankadan... Fakat tüm bunlardan önce bir ev kiraladım ve içini komple dayadım döşedim... Hayalimde yeteri kadar param olduğunda kiraladığım evi satın almaktı ama o zamana kadar herşeyin hazır olması için erkenden hazırlıklara başlamak istemiştim...
Ailemden ayrıldım ve bu eve taşındım... Duvarlarda onun resimleri, üzerimde onun resminin baskılı olduğu elbiseler, bilgisayarımda kredi kartlarımda şifre olarak onun ismi.. vs vs... Hayatımın her alanına her köşesine onu koydum... Onunla nefes alıp onunla nefes veriyordum... Bir ağacın toprağa kök salması gibi, onun kökleri bütün vücuduma dağılmıştı, bütün vücudumu benliğimi benden almıştı...
Ama... şuan burada açıklasam roman olacak bazı olaylar yüzünden onun duyguları değişti ve benden uzaklaştı... Beni terketti... O gideli tam 1.5 sene oldu ben hala burada tuttuğum evde onun özlemi ile kavruluyorum... Bir gün belki geri gelir diye hep bekledim ama gelmedi... Onu geri getirmek için ne kadar yol varsa hepsini denedim ama hiç biri bir işe yaramadı.
En son konuştuğumuzda beni seviyorsan unut beni dedi, bir daha beni rahatsız etme dedi. Duygularım değişti, artık ben eski ben değilim dedi... Artık seni sevmiyorum seninle olamam dedi... Bunları söylerken ne kadar kolay söyledi. Ama ben inanmak istememiştim... Ne oldu böyle bir anda, daha düne kadar birbirimiz için ölüyorduk birbirimiz olmadan yaşayamıyorduk... Uzun süre bunlara inanmak istemedim ve belki birşeye kızgındır beni üzmek için bilerek yapıyordur diye düşündüm... Ama öyle değildi... Söyledikleri gerçekti... En son ona ulaşabileceğim bütün yolları kapadı bana... Numarasını değiştirdi, başka bir yere taşındı... 6 Aydır ondan hiç bir haber alamıyorum... Tesadüfen bir arkadaşına dek geldim geçenlerde... arkadaşı o seni unuttu, hayatına devam ediyor hatta yeni bir erkek arkadaşı var ve birbirlerini çok seviyorlar dedi... O an sadece ölmek istedim... O nasıl bir acı anlatamam, daha dün bana sevgi sözcükleri söyleyen insan artık aynı sözleri başkasına söyler olmuştu... Düşünsenize bu nasıl bir adalet bu nasıl zalim bir dünya...
Hayatım altüst durumda, onu hayatımdan söküp atamıyorum... Çünkü ben artık o olmuşum, onu söküp atarsam benden geriye hiç birşey kalmayacak... Kanıma iliklerime kadar o işlemiş... Ne yapacağımı bilemiyorum her gün Allahtan canımı alması için dua ediyorum, başka da yapabilecek birşeyim yok. Hayatın benim için hiç bir anlamı kalmadı. Onun olmadığı bir dünyayı sevmiyorum ve istemiyorum...
Biliyorum her ayrılıktan sonra insanlar bu tür şeyler hisseder ama bu çok farklı bir durum. Daha önce de kız arkadaşlarım oldu ve ayrılıklar yaşadım... Bu hepsinden çok farklıydı... Ki öyle olmasaydı 1.5 sene geçmesine karşın kalbim halen gittiği ilk günkü gibi sızlamazdı, bu kadar acı çekmezdim... 1.5 yıl az bir zaman değil...

Resephone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende anlatayım o zaman bugun olanı az önce yanımdaydı ayrılma sebeplerini sordum ben konusacağım deyip çağırmıştım ortak arkadaşımız zorla getirmiş.. çok şaşırdım bunu duyunca. uzun suredir çabaladığını beni üzmemek için yanımda olması gerektiğini düşünmüş böyle iyi mi oldu dedim bence evet dedi deneme tahtası gibi duruyormuşum o zaman dedim.1 yıl dönümümüz için yaptığım herşeyi kız kardeşiyle samımıyetimi herşeyi anlattım o kadar çok detaya girmiştim ki onları anlatsam ağlayacaktım karsısında. bir gün gelsem evlenir misin benimle dedi kapının önüne dahi almam seni dedim ben çok ciddiyim senden iyisini bulamayacağım dedi geri gelebilirim gibi şeyler söyledi. insan seviyor ya ciddiye aldım arkadaşımız ciddiye alma sakın dedi...helallik istedi tokalaştık ve gitti öylece gitti.
Bilmiyorki onsuz yaşamak zor gelecek içim kan ağlayacak... aldığı kolyeyi ve yazdığı notu arkadaşımıza gösterdim.. al yüzüne at dedi yapamadım yemin et vereyim hediyelerini deyince almak için emin ederim dedim ve sessizce çantama koydum şimdide bilgisayarın basındayım.. çok üzüldüğünü pişmanlığımı anladığını ve bi geizekalı olduğunu söyledim hadi geçmiş olsun dedim..
Bundan sonra tek söyleyebileceğim şey ALACAĞIM OLSUNN...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
akraba gibiyiz derken :D ortaya karışık menü der gibi :) uzaktn akraba bile olsa geç derim ne olursa olsun :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ilk iki yorum gozumu korkuttu bırak okumayı bakamadım bıle :D :D :D