iPhone 3G için AppStore uygulamaları

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar öncelikle
Elime iPhone 3g geçti 4.2.1 sürümü fakat appstore da doğal olarak %99 kadar uygulamayı yükleyemiyorum.Uyumsuzluk hatası alarak."Facebook,twitter,temple run vs" Bunun için 4.2.1 sürümüne jailbreak yapmayı düşünüyorum.Sizin önerileriniz nelerdir :wink:

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3G için son sürüm 4.2.1 olarak biliyorum ama.3GS değil telefonum 3G.

benim telefonum da 3 ama benimkisinde 6.1.3 var.
şöyle İtunesi indirip telefonunu bağla. sonra kenardaki iphone ye tıklarsan orda yazılım güncelleme var. tıklayıp güncelleye bilirsin:biggrin:
(Ama yapmadan önce bir yedekleme yapsan iyi olur:rolleyes:)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim telefonum da 3 ama benimkisinde 6.1.3 var.
şöyle İtunesi indirip telefonunu bağla. sonra kenardaki iphone ye tıklarsan orda yazılım güncelleme var. tıklayıp güncelleye bilirsin:biggrin:
(Ama yapmadan önce bir yedekleme yapsan iyi olur:rolleyes:)
Kardeş adam 3g diyo 3gs demiyo 3g sadece 4.2.1 e kadar güncelleme alıyo hem 6.1.3 de jailbreak tam olarak cıkmadı Senin telefon 3gs dir

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4.2.1 e Jailbreak atıp 25pp yükledim.Yine istediğim tüm programları yükleyemesemde oyun tarzı şeyler yükledim sorunsuz daha kullanışlı old sanırım yapılabilecek en iyisi bu şuan x)

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kusura bakmayın konuyu hortlatmış gibi oldum ama cevap yazmadan duramadım neden 4.2.1 istiyorsunuz eski bir iphone 3G kullanıcısıyım ve gerçekten her türlü şeyi araştırmıştım kullanırken en iyi sürüm 3.1.3 ve 3.1.3 ün en iyi modifiyelisi whited00r 6. ios 6 görünümü verilmiş siri,anımsatıcılar,stok kamerada video çekimi gibi bir çok özellik sunuyor ve iphone 3G ios 4.2.1 de yapabileceğiniz çok bir şey yok yani tamam uygulama desteği fazla olabilir fakat o uygulamalar 30 saniyede açıldıktan sonra ve kastıktan sonra ne anlamı var? ios 3.1.3 daha stabil bir sistemdir bence whited00r 6 kurun kullanın vazgeçemezsiniz kendine özel appstore tarzı bir şeyi var apptimemachine di sanırım adı iphone 3g ile uyumlu tüm oyun,program vb.... bulabilirsiniz orda.

Deneyin hız farkını göreceksiniz.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sat yani 4 öncesi eskidi. Hatta 4 de gün sayıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım ıphone 3 ıOS 4.2.1 surum uygulama atılmıyor bunun ıcın ne yapılmalıdır ney yuklenmelı nasıl gelıstırılmelı ????

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Jb yap daha iyi böyle uygulama bulmak zor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
real tennis
red ball serisi
gta chinatown wars bunları indirip zaman geçirebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar belli bi süredir kullanıorm 3g okadarda kötü değil jailbreak yapınca orjinalliği gidio hiç yapma ben sana bendekileri açıklıyım

boost2 Lite,BambooFlute,RealTenis,EarlyBird,OperaMini ve facebook sorunu yaşıosun yani foto atma falan felan yada paket yapamıosan face paketi Quickly bunu indir bu facebook ve hem facebook hem feys paketi oluo hemde foto atabiliosun ve şu an bende 3 4 sayfa oyun var yani 8 gb nin 6 gb si oyun şu an yani oyun bisürü var ama bulması zor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu 3 gnin anasını avradını sülalesini elleriinden öpmiyeyim adamlar hem yapıyorlar sonrada uygulama bu iphone ile uyumsuz diyorlar ulan 63 00 daha çok uygulama var eski telefonum htc vardı bozuldu keşke o olsaydı ne boşbeleş 1 telefon bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 3G kullanıyorum ve acaba İphone 3G için uyumlu oyunlardan birkaç tane daha söyleyebilirmisiniz. Ben de bir oyun bile yok. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Macman Kurablirsin 3G İçin çok İllet Bi telefon nefret ettirdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam,elimde bir Iphone 3G var. Sürüm 4.2.1 ve hiç uygulama yüklenmiyor. En azından whatsapp falan gerekli bana ve bi çözüm var mı ? Teknoloji özürlü bir insanın anlayacağı biçimde bi yanıt gelirse çok mutlu olurum :blushing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler 3g en fazla 4.2.1 oluyor ama facebook mesenger ve temple run nı yukleyın sıze eski sürümü yükler olur:yes::yes::yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoo ben temple run u yüklemeye çalıştım ama yüklemedi kardeş bana 4.3 den aşşa olmucak dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonum iphone 3gs 6.1.6 sürümü var ios 7 atmaya çalışıyorum biraz bilgi verirmisiniz

canmuharemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3GS kullanıcısıyım iOS 6 kullanıyorum ve uygulamlar çalışmıyor en popülerleri. iOS 7.1 yapabilirsen hepsi çalışır. Ama o zaman telefon kasar. Sosyal medya işini bence tarayıcıdan hallet.