Blogger reklam düzenlemesi

kaantalha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar benim bir bloğum var yeni açtım ve reklam aldım. Ama bu reklamların boyutlarını nasıl ayarlayabilirim onu bilmiyorum her yerde aradım ama yok bulamadım. mesela konunun altındaki reklam kare şeklinde ama ben onun daha geniş bir reklam türü olmasını istiyorum.

site adresim http://hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com

isterseniz daha anlaşılır olmam için bakabilirsiniz

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
reklam koyman için biraz erken değilmi sence ? 7 gün olmuş ve hemen reklam koyuyorsun bence günlük belli bir ziyaretçi sayın olsun biraz hit kazan öyle reklam koy |

boyut işine dönersek sana reklam için verdikleri kodda wight felan yazar kodun içinde onları kendine göre ayarlayabilirsin

kaantalha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
erken olduğunu biliyorum ama yinede başvuru yapayım dedim olumsuz bir etkisi olu mu ki

genişlik ayarlarıyla oynamak google politikalarına aykırı değil mi ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
erken olduğunu biliyorum ama yinede başvuru yapayım dedim olumsuz bir etkisi olu mu ki

genişlik ayarlarıyla oynamak google politikalarına aykırı değil mi ?

politika yı bilmem ancak erken reklam koyman blogun için faydalı bir gelişme olmaz bence

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
reklamlar zaten belirgin değiller bence kaldırmalısın en azından belli bir hitin olunca (günlük 100 ziyaretçi üstü felan)

kaantalha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
reklamlar zaten belirgin değiller bence kaldırmalısın en azından belli bir hitin olunca (günlük 100 ziyaretçi üstü felan)
fakat neden belli bir ziyaretçiye ulaştıktan sonra reklam koymalıyım açıklar mısın merak ettim ? bu arada yardımın için teşekkürler hocam

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
fakat neden belli bir ziyaretçiye ulaştıktan sonra reklam koymalıyım açıklar mısın merak ettim ? bu arada yardımın için teşekkürler hocam

başlangıçta reklam koyman bloglama işini sadece para için yapıyormuşsun hissi verebilir eğer belli bir hite ulaşabilirsen üye/ziyaretçiler reklam koymanın senin hakkın olduğunu düşüneceklerdir. ben bir web sitesine girdiğimde bakıyorum bu tür şeylere mesela

kaantalha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
başlangıçta reklam koyman bloglama işini sadece para için yapıyormuşsun hissi verebilir eğer belli bir hite ulaşabilirsen üye/ziyaretçiler reklam koymanın senin hakkın olduğunu düşüneceklerdir. ben bir web sitesine girdiğimde bakıyorum bu tür şeylere mesela
anladım hocam tekrar teşekkürler