Android Kamera Programları!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
g6fKzTtYw6OSGNU8zUMlsFy4vUAQ3io1aH4GwFW_epMCchA0thBoMSGh_lclQRiIpDE=w705

Burada size sadece bir adet sevdiğim bir programdan bahsedeceğim. Bu program basit reklamlı virüslü sadece efekt verme programı değildir. Bunu kamera programlarıyla karıştırmayalım. Ayrıca diğer bazı kamera programları gibi resim çekerken çözünürlüğü düşürme olayını sadece bunda gözlemlemediğim için bu güzel programdan yararlanmanızı istedim. Kamera ayarını 6 MP getirip görüntü oranını 16:9 yaptığınız halde çözünürlüğün düşmediğini göreceksiniz. Evet programın linki aşağıda.

S-JkL5uYhAyJFSbSfh8KHbla_s9DqyXrgCsf93N6VeRH4qJPpcRPV1M2uHrUycOjpQ
Y10oedJMV2Fv4XOLFFavbmwxpXZEPmQH9q-i2N0k603g8ddAxOnHXSExpr-3t_72kA
pW62QiuicbOjh4aFP4faIZ8rb0YHlVuB5157GkXmIcDqoE_VTaXBGkGz4XjQ-Ys2N10

peDNQipI0J15FclrvGnka55uDWhBui4Q2ZSy7JPA93H43igEYYhUlsXxvlHGvmppoK4
-H5m2sQcjCEXmlWZYSGYReCRym-txNDDgv519ILTKBB8jR_nlcDoWBGnV1ojdsPNmz4
OkepQIicg8A7q2eJUjOr4rAWLitKV8O0nMr96F7CIH7QP9Dfb4R2VCdkarOTks6uAtk

[video=youtube;pXKyT389I90]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXKyT389I90[/video]

Program Türkçe ve ücretsiz. Tabiki bir kaç saçma efekte para vermek istemediğiniz sürece. Normal kamerada çektiğiniz resimler genellikle kare şeklide 4:3 formatındadır. Fakat Camera MX 'te söylediğim ayarları yaparsanız geniş ekran resimler elde edeceksiniz. Hemde kaliteden ödün vermeden.

FWQkZWDASfnMv1OTmmW-ajOCkmYAWUq7--DxjWEfUly7kC6IzbIaflM_MCu5mSDub0A

Benim de sizden istediğim bununla yarışacak bir program önermeniz.

Buyrun indirme linki;

Camera MX Android için

Hazırlayan: [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]
MAGIX

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet güzel program geçenlerde kuzenim demişti bende indirdim :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bunu zaten s4 te yapıyor otomatik kamera çekerken aşagı tarafta efektler var farkı ne ? hue saturatıon filan var ,*

4.3 çekmıyor ayrıca s4 16.9 full geniş bantta videoda s4 e yüklemişler programı o yuzden dıyorum

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Efekt olayından değilde çözünürlüğü düşürmeden geniş ekran yakalamasından bahsettim. Efekt ve 16:9 özellik bendede (HTC Desire C) var. Fakat 16:9 rersimler genelde 6 MP den 3 e düşer.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Teşekkürler

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynı şeyler telefonların kendinde de var.üstelik bundan daha iyi uygulamalar da mevcut.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Camera 360 ı denedim. Çözünürlük düşüyor. Zoom FX de en son kasım ayında güncellenmiş. 4.1.1 sürümüyle. Şuanda rakip çıkmadı.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Snapseed ucretsiz oldugu halde suana kadar gordugum en basarili fotograf uygulamalarindan. Parasina degmez ama daha ayrintili seyler istiyorsaniz PhotoShop Touch deneyebilirsiniz.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Yarışacak diğer programları söyleyeyim size. Camera FV-5, Camera Pro, Camera JB+ yarışabilir. Fakat Camera FV-5 i sevmeme rağmen resmi çek tuşuna basmama rağmen resim çekmiyor bende. (HTC Desire C)

Night Camera+ gece muhteşem fotoğraflar çekiyor. Deneyin görün.

Ayrıca farklı olarak Snap Camera HDR, Camera 2, HDR Camera yıda deneyin.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
deniyorum. İnş iyi programdır. 360 pek iyi değil artık.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cam scanner pixlr express cymera aviary tavsiye ettiklerim :)

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar "Perfectly Clear" da çok güzel bir kamera uygulaması, internette gördüydüm tanıtım resimlerini çok beğenmiştim ama bu kadar olmaz diyordum birkaç kez kullandım gerçekten tanıtım resimlerindeki kadar iyileştirme yapıyor denemenizi tavsiye ederim.

Screenshots:

Qyp15AJ.jpg
pIBb2cz.jpg

9nPp8En.jpg
SvdYZ2Q.jpg

zdeTCTA.jpg

QzWs0Zi.jpg

70Gb4Ti.jpg

Detaylı bilgi için Google Play Store

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
evet Perfectly Clear 'ı atlamışım. Oda güzel bir program.. 17.7.2013 v2.01 yeni bir program.

sahintez

Uninhibited no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Yarışacak diğer programları söyleyeyim size. Camera FV-5, Camera Pro, Camera JB+ yarışabilir. Fakat Camera FV-5 i sevmeme rağmen resmi çek tuşuna basmama rağmen resim çekmiyor bende. (HTC Desire C)

Night Camera+ gece muhteşem fotoğraflar çekiyor. Deneyin görün.

Ayrıca farklı olarak Snap Camera HDR, Camera 2, HDR Camera yıda deneyin.
Peki dostumşöyle bir program önerirmisin? Video kaydı yaparken pause yapıp tekrar basınca kayda devam edecek bir program var mı acaba? Ücretsiz olursa çok iyi olur. Benim ufaklık(salih 10 yaşında) kaç gündür arıyorda?

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cidden perfectly clear çok iyi indirimde iken almıştım. Fotoğrafı bi yere koymadan kesinlikle bi deniyorum ne yapacak diye :)

HTC One için boşuna fotoğraf çekenleri denemeyin en iyisi kendi kamera uygulaması.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Peki dostumşöyle bir program önerirmisin? Video kaydı yaparken pause yapıp tekrar basınca kayda devam edecek bir program var mı acaba? Ücretsiz olursa çok iyi olur. Benim ufaklık(salih 10 yaşında) kaç gündür arıyorda?

Tamam hocam bakayım. Yalnız ben hiç duymadım daha. Çünkü kullanmadığım program kalmadı androidde.
Cidden perfectly clear çok iyi indirimde iken almıştım. Fotoğrafı bi yere koymadan kesinlikle bi deniyorum ne yapacak diye :)

HTC One için boşuna fotoğraf çekenleri denemeyin en iyisi kendi kamera uygulaması.

Perfectly Cleari 2 gündür deniyorum. Program fos bence. Neden derseniz ayarlarımda fotoğraf kalitesi en yüksek seviyede olmasına rağmen çektiğim fotoğraflar 640x480 çıkıyor. :) Anca resmi editöründe açıp efekt uygularsam 5 MP oluyor. Kaldırdım. Yarışamaz.

Dostlar Cemera JB+ ile Snap Camera yı da denedim 2 gündür muhteşemler. Video kaydında hangi ses kodeckiyle kayıt yapılmasına kadar bitreytine kadar ayar yaptım. Orjinalinde bu ayarlar yok telefounumun. Deneyin görün..

Saygılar..

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam hocam bakayım. Yalnız ben hiç duymadım daha. Çünkü kullanmadığım program kalmadı androidde.

Perfectly Cleari 2 gündür deniyorum. Program fos bence. Neden derseniz ayarlarımda fotoğraf kalitesi en yüksek seviyede olmasına rağmen çektiğim fotoğraflar 640x480 çıkıyor. :) Anca resmi editöründe açıp efekt uygularsam 5 MP oluyor. Kaldırdım. Yarışamaz.

Dostlar Cemera JB+ ile Snap Camera yı da denedim 2 gündür muhteşemler. Video kaydında hangi ses kodeckiyle kayıt yapılmasına kadar bitreytine kadar ayar yaptım. Orjinalinde bu ayarlar yok telefounumun. Deneyin görün..

Saygılar..

Bende tam boyut çıkarıyor fotoğrafı, acaba telefon modeli ile mi alakalı ya da paralı sürüm lite sürüm diye bir şeyler mi var?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
En iyisi Cyber-Shot ama Root gerektirir. :devil:

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Saygılar..

Kardeş bence senin telefonda veya program ayarlarında bir sorun var çünkü bende program ile çektiğim tüm fotoğrafların çözünürlüğü tam tutuyor (5MP) hatta programın ayarlarında 8MP, 6.1MP gibi değerler ile çektiğim zaman bile 8MP'lik fotoğraflar kaydediyor tabii ne kadar kaliteli fotoğraflar olur bilmiyorum. Fakat boyutunda artış var.

Çektiğim 5MP lik ve 8MP lik fotoğraflar, fotoğrafların Ayrıntılar bölümünden çektiğim telefonun kamerası ile ilgili diğer özelliklere de bakabilirsiniz;

8MP Telefon; Motorola ATRIX MB860

qu4r2.jpg

5MP Telefon; Motorola ATRIX MB860

qu4ry.jpg

Çektiğim 5MP lik fotoğrafta biraz sarsıntı olmuş gibi gözüküyor, ben kalitenin pek değiştini sanmıyorum bu değişiklik büyük bir ihtimal sarsıntıdandır.

Hala bir değişme olmuyorsa senin telefonda, ben telefonun normal kamerası ile çekip üzerinde ayar yaptırtıyorum, eskiden çektiğim resimleri gayet netleştiriyor göze hitap ediyor resimler. Yani programın fos olduğunu düşünmüyorum :D

Bu arada bir ayrıntıya deyineyim fotoğrafları pc nize indirdiğinizde oluşan simge resmi (Önizleme Resmi) fotoğrafın orijinal halini gösteriyor, fotoğrafın ne kadar kapalı olduğunu ve programın ne kadar değiştirdiğini görebilirsiniz ordan.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Bende tam boyut çıkarıyor fotoğrafı, acaba telefon modeli ile mi alakalı ya da paralı sürüm lite sürüm diye bir şeyler mi var?

Kardeş bence senin telefonda veya program ayarlarında bir sorun var çünkü bende program ile çektiğim tüm fotoğrafların çözünürlüğü tam tutuyor (5MP) hatta programın ayarlarında 8MP, 6.1MP gibi değerler ile çektiğim zaman bile 8MP'lik fotoğraflar kaydediyor tabii ne kadar kaliteli fotoğraflar olur bilmiyorum. Fakat boyutunda artış var.

Çektiğim 5MP lik ve 8MP lik fotoğraflar, fotoğrafların Ayrıntılar bölümünden çektiğim telefonun kamerası ile ilgili diğer özelliklere de bakabilirsiniz;

8MP Telefon; Motorola ATRIX MB860

5MP Telefon; Motorola ATRIX MB860

Çektiğim 5MP lik fotoğrafta biraz sarsıntı olmuş gibi gözüküyor, ben kalitenin pek değiştini sanmıyorum bu değişiklik büyük bir ihtimal sarsıntıdandır.

Hala bir değişme olmuyorsa senin telefonda, ben telefonun normal kamerası ile çekip üzerinde ayar yaptırtıyorum, eskiden çektiğim resimleri gayet netleştiriyor göze hitap ediyor resimler. Yani programın fos olduğunu düşünmüyorum :D

Bu arada bir ayrıntıya deyineyim fotoğrafları pc nize indirdiğinizde oluşan simge resmi (Önizleme Resmi) fotoğrafın orijinal halini gösteriyor, fotoğrafın ne kadar kapalı olduğunu ve programın ne kadar değiştirdiğini görebilirsiniz ordan.

Usta olayı çözdüm. Yalnız 640x480 resimler sizdede olması lazım. Ayarlarda resmi çektikten sonra önizleme olarak varsayılan çözünürlük değeri 640x480 olarak duruyordu ellememiştim. Buda resmi çektikten sonra önizleme ile kaydediyor. efekt uygularsak orjinal efektli resmi kaydediyor. Fakat bu efekt vermeden resmi kaydedin. bakın 640x480 mi? Herkes te aynısı olması lazım ozaman. yok değilse dediğim gibi program fos :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Usta olayı çözdüm. Yalnız 640x480 resimler sizdede olması lazım. Ayarlarda resmi çektikten sonra önizleme olarak varsayılan çözünürlük değeri 640x480 olarak duruyordu ellememiştim. Buda resmi çektikten sonra önizleme ile kaydediyor. efekt uygularsak orjinal efektli resmi kaydediyor. Fakat bu efekt vermeden resmi kaydedin. bakın 640x480 mi? Herkes te aynısı olması lazım ozaman. yok değilse dediğim gibi program fos :)

Normal kamera ile çekip efekt yapıyorum sadece ben de. Ondan işimi görüyor zaten onun için demiştim ben tam çözünürlük çıkıyor diye :)

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

yaw valla ben ne yaptıysam 640x480 çözünürlüğü tutturamadım programla çektiğim fotoğraflarda üzerinde efekt uyguladıklarımında boyutları aynı 5MP ki ayarlarda 640x480 i de göremedim

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuya anket eklermisiniz birde diger tanitalan programlarida ilk meseja ekleyebilirsneiz cok güzel olur.

sahintez

Uninhibited no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Tamam hocam bakayım. Yalnız ben hiç duymadım daha. Çünkü kullanmadığım program kalmadı androidde.....
Saygılar..
Ya aslında benim nokia c5'te bile var bu özellik. Çocuk oradan alışmış. Androidde bende bulamadım.
tşk.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Snap Camera HDR ​Bir numara. kaydeceğiniz video formatının ses kodekine kadar seç.tiriyor. Tavsiye ederim.