LG Optimus G2 ortaya çıktı

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
[video=youtube_share;xRtCJmcw-6A]http://youtu.be/xRtCJmcw-6A[/video]

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Bu modelde sanki tasarımı bozmuş.LG yazısı alta yakışmamış.

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon gayet güzel gibi ama lg telefonda cok geride kaldı genelde tükeci samsung iphone arası yapıo tercihini .
lg nin bence önce htc sony gibi markalarla yarısması lazım öle s4 benzeri bi telefonla bence pek bişi yapamaz. özgün bir telefon üretmeli

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
telefon gayet güzel gibi ama lg telefonda cok geride kaldı genelde tükeci samsung iphone arası yapıo tercihini .
lg nin bence önce htc sony gibi markalarla yarısması lazım öle s4 benzeri bi telefonla bence pek bişi yapamaz. özgün bir telefon üretmeli
Reklam işinde geri kalıyor bence türkiye pazarında mesela optimus g pro çıkmış 5.5 inç 3100 mah bataryalı daha yeni duydum mesela satışı var türkiyede.

onerbp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklam işinde geri kalıyor bence türkiye pazarında mesela optimus g pro çıkmış 5.5 inç 3100 mah bataryalı daha yeni duydum mesela satışı var türkiyede.
reklam konusundan haklısın çok geri. satışa sunulan bir pro var fakat kaç kişi biliyor acaba? biz de takipçi olmasak bilemezdik.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
cihaz güzel ama isim lg olunca iyice düşün mek gerek

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG konusundaki ön yargılar ne zaman bitecek aceba merak ediyorum.Teknoloji konusunda kendini ispat etmiş sayılı firmalardan biri bence.Başınızdan kötü bir deneyim geçti diye her çıkan yeni ürüne kuşku ile bakmak ve onu karalamak hoş ve etik olmasa gerek diye düşünüyorum.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un her yaptığını taklit etmeyi ne zaman bırakacak acaba lg çok merak ediyorum. Kendine özgü bir şeyler yapsa donanımı zaten kuvvetli. En iyisi en çok satanı taklit edelim belki bizi de alırlar mantığıyla hiçbir şey olmaz bunlardan.

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence lg nin artik akilli telefon arenasinda soz sahibi olmasi tuketici acisindan olumlu bir durum secenekler arttikca samsung gibi tekellige alismis bir firmayi daha kapsamli yenilikler gelistirmeye itecektir bu durum lg g2 de bu dusuncemi destekler bir telefon olacak gibi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
satılık değildir yazıyor arkasında :)

lg logosu fena olmamış üstte de olsa olurdu kamera tarafının son hali böyleyse rezalet duruyor ama son hali böyle değildir , yoksa bantmı vardı bilemıyorum

Çok güzel olmuş telefon :) s4 kullanmasam kesın optımus g2 alırdım

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Harika olmuş, çok beğendim. Yazılım desteğini siki tutsa bal gaymak olur

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Ust mesaji duzeltin. Arkadas da turkce klavye yokmus. :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ust mesaji duzeltin. Arkadas da turkce klavye yokmus. :D
yazılım desteğini de yazmasa:D:D:D
---------------
lgnin arayüzü çok tatlı ve akıcı bu konuda htc ve lg yi takdir ediyor sony ve samsungu kınıyorum sony de doğru düzgün bi özellik yok nerdeyse nexus samsung ise çizgi film gibi ve kasa kasa çalışıyor