Hayatımda ilk kez kavga edeceğim..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Adam o gün onu unutmuştur sende bir haftadır kavgayı bekliyorsun. :D

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok be bi hafta olmadı 3 gün cumartesi pazar pazartesi :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vurdum adam yere yığıldı ve egildim dedimki pepsi seni yaşatır

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
müdür yardımcınızla fln konuşun ve çocuğun sınıfının değişmesini isteyin, kavgaya kesinlikle karşıyım ama benimde aklıma bir anım geldi hemen anlatmam lazım :)
aynen lise 1 e yeni başlamıştım sınıfta 2 senelik bir kız öğrenci vardı okul başladıktan 10 gün sonra dışardan biri daha geldi ve bu kızda o çocuğa yazıyordu, çocukta bana.. ben yüz vermedim diye çocuk uyuz olmuş bana havalı bi şeydi kıza bunu dövesene demiş :) buda durduk yerde ders sırasında bana laf attı ama öyle bi laf söyledi ki altta kalmam imkansız (: bende cvp verdim,tenefüste bekle dedi, bekledim ama bi taraftan nasıl korkuyorum anlatamam neyse tenefüs oldu biz laf söyleyerek başladık kavgaya, tabi kız kavgası yumruk fln yok saçımı tuttu çekio bu benim :D baya bi çekti bırak diyorum bırakmıyo bende boğazını tuttum :S sıkmaya başladım tamda yerini yakalamışım şansa (: 3sn sonra öksürerek saçımdan elini çekmek durumunda kaldı ve konuşamadı bi süre bende döndüm arkamı gittim :) ilk ve son kavgam böylelikle sona ermişti ;)
sonra biz o kızla baya bi samimi olduk ve çocuk söyledi diye laf attığını kendi itiraf etmişti.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu okuldan ayrılana kadar benim bu elemanla mevzu devam edicek ağznı burnunu kırsam bile bulaşır bu yine bugun durduk yere bana diyorki çıkışta sıkıyorsa bekle.Deli bu harbi dediğim gibi çözemedim..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bu okuldan ayrılana kadar benim bu elemanla mevzu devam edicek ağznı burnunu kırsam bile bulaşır bu yine bugun durduk yere bana diyorki çıkışta sıkıyorsa bekle.Deli bu harbi dediğim gibi çözemedim..

Bekle sende :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tavsiye edilen şeye bak!! kendiniz delisiniz bide çoluk çocuğun aklına girip başını yakmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güzel kardeşim senin yapacağin ilk şey kavgayi bitirmek olsun eğer o çocuk illahada kavga etmek istiyorsa sana samimi söylüyorum oradan kaç çünkü ordaki şerefsizlerin diline düşmemek için dayak yemek veya atipta başina bela almak zorunda deilsin kesinlikle kavga etme ve o kavgadan kaç korkmanada hiç gerek yok eğer korkuyorsanda arkadaşlarinla okula git gel yaşim 19 şu ana kadar belki 10-15 kez kavga etmişimdir oda cok zor durumda kaldiğimdan diğer kavgalardan hep kaçmişimdir kendi sağliğim için unutma bu beden sana allahin emanetidir kardeşim buna sen bi laf için zarar verdireceksen günah işlemi olursun sana bu yazdiklarim bi işine yaradiysa ne mutlu bana hadi allaha emanet ol iyi forumlar

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu zamana kadar kavga mı kaldı be SDN okuru :D

E

Ekfjıcjdjwak

SDN Okuru
Bak kardeşim sana takıldıkları gibi banada takılıolardı önceden sonra bir gün böyle 2 3 kişi takıldı tamamı yanımdaki arkadaşıma dedimki eğer bişey olursa çocuğa şahit ol bana bişeyler söyle onları suçla dedim çocuk çıkışta benle dalga geçti bende dayanmayıp vurdum bitane çocuk bayıldı gerçekten bayıldı sonra beni müdüre söylemiş müdür çağırdı işte neden yaptın filan bende anlattım sonra arkadaşımı çağırdım oda anlattı benim dediklerimi bu kadar ama ondan sonra benden 4 yaş büyük birini çağırdı sıkıştırdılar sonra orda. Şansına abim geçiodu abimin yanı dada 4 arkadaşı vardı abim de meslek liseli bu arada yani eskiden şimdi üniversite de o çocuğun ağIna sıçtılar sonra dier gün çocuklar özür dilemeye geldiler dahada takılan olmadı