ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11

Arkadaşlar 10 - 15 Dakika boyunca bekledim böyle kalıyor. Sorun ne olabilir?
Telefon: Sony Xperia Sola ve Rootlu. Bootlader kilidi açık değil.
cmw yükleyebilmen için bootloader kilidini açman gerekiyor..yoksa yükleyemezsin
Root yapmak için yada CWM yüklemek için Bootloaderi açmaya gerek yok. tabi bazı durumlarda açmak gerekiyor
Driverlar yüklü değil sanırım
telefondan bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye ve debu modu açman gerek.
Flashtool'daki driver'lar mı?
İkiside açık.
evet. flashmode driverını yüklemeyi dene tekrardan
hocam win 8 kullanıyorsun belki yapmışsındır ama yinede söylemek isterim driverları kurman için sürücü imzalamasını devre dışı bırakarak yapman gerekir bunu yapmadıysan bunu yaparak baştan yükle driverları öyle dene.
Cihazı flash modunda bağladığın zaman aygıt yöneticisinde "SEMC Flash Device" olarak görünüyorsa, sadece Flashtool'u aç ve "Install Recovery" tuşuna tıklayarak tek tuşla yükle, diğer türlü çok uğraştırabilir.
Ayrıca Doomlord'un Bootmanager'ını da Flashtool ile flash edebilirsin, içerisinde bir kaç adet farklı recovery gömülü geliyor.
Bu durumda Flashtool içindeki driver'ı kurmalısın. Yükleme sırasında çok defa onay ekranı çıkar, her seferinde de "yine de yükle" seçeneğini seçerek yüklemeyi tamamla. Hala bu şekilde tanınmıyorsa, yükleme bittikten sonra aygıt yöneticisindeki "Android" aygıtına sağ tıkla ve otomatik sürücü güncelleştirmesi yap. (Muhtemelen bu şekilde Flashtool'un yüklediği sürücüleri bulacaktır.) Bu sürücü yükleme olayı olmadan hiçbir şekilde telefona bilgisayardan müdahale edemezsin.
Yok paşam sürücüleri 2-3 kere yükledim. Sonuç pasif. Otomatik güncelleştirme'ye tıkladım Sürücü yazılımını bulamadı. Yine sonuç pasif.
bu konudan sürücü imza kontrolünü devre dışı bırak ve flashmode driverını (flashtool içindeki) seçip yükle bakalım
http://forum.shiftdelete.net/androi...fastboot-driver-kurulumu-resimli-anlatim.html
Dediklerini yaptım ama Driver'lar tekrar yüklenmiyor var olan driverlarla tekrar devam ediyor. Flashtool'u kaldırıp yükledim yine olmadı. Driverlar nasıl silip tekrar yüklerim?
başka bilgisayarda deneme şansın var mı?
2 Tane de Laptop var Birinde Windows 7, birinde Windows Vista var. Onlarda da denerim az sonra, sonucu yazarım.
daha öncede yazdım dikkate almadın Birkez daha yazayım
google play de x-parts diye bir program var bu programla kolayca sony tellere cwm yuklenıyor
ne ugrasıyorsun bılgıdsayarla
dahada dıkkate almazsan ne dıyım
başka bilgisayarda deneme şansın var mı?
4 Tane Bilgisayarda Denedim hocam. Yine olmuyor. Bootloader'i açıp mı yüklesem?
Android sürümü ve Derleme numarası kaç hocam?![]()
Android Sürümü: 4.0.4, Derleme Numarası: 6.1.1.B.1.54