Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Dome akar. :D

Bare_Load_Screen_Dome_MW3.png

@Ahbârî net uzantısı bir yönetici tarafından çalındı o yüzde se uzantısına geçtiler.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Uyuşturucu mevzu mu? o adamın kullanacağını sanmıyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ben hem net uzantılıdan hem ötekinden giriyorm. Farkı yok gibi. Şifre filan değiştirelim mi?
Farkı var. Net uzantısı ratiolarda oynama yaptı ve 139k torrente sahip buna karşı se 180 bine yakın torrent var ve domaindeki ratio eski zamunda dönemindekiyle aynı. Ben rationun 1'e tamamlanmasını daha çok av düşürmeleri için yapıldığını düşünüyorum. Bundan sonra net domaine girmeyeceğim se üstünden devam edeceğiö sana da onu tavsiye ederim.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Farkı var. Net uzantısı ratiolarda oynama yaptı ve 139k torrente sahip buna karşı se 180 bine yakın torrent var ve domaindeki ratio eski zamunda dönemindekiyle aynı. Ben rationun 1'e tamamlanmasını daha çok av düşürmeleri için yapıldığını düşünüyorum. Bundan sonra net domaine girmeyeceğim se üstünden devam edeceğiö sana da onu tavsiye ederim.
senden duydum ilk defa. Net uzantılıyı kullanmakta bir sakınca olur mu peki bir yandan? av düşürme derken?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Adam 0.07 ratioya ship diyelim. Ratio bir bakmış 1'e yükseltilmiş. E adam da diyor ki yükselmiş o zaman buradan devam edelim. gibi...
bana iyi oldu aslında o :) artık piratebaydan devam ediyorum zaten de eğer mail vs için sıkıntı yoksa ben netten devam edeyim :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bana iyi oldu aslında o :) artık piratebaydan devam ediyorum zaten de eğer mail vs için sıkıntı yoksa ben netten devam edeyim :)
İyi olduğunu sanıyorsun ama değişen hiçbir şey yok. Ben belki yıllardır ratioyu 0.1'in altında kullanıyorum ve bugüne kadar bir tane dahi uyarı gelmedi. Çünkü zamunda ratio önemsemeyen bir site. Yani ha ratio 1 olmuş ha 100 ha 999 hiçbir şey fark etmiyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
İyi olduğunu sanıyorsun ama değişen hiçbir şey yok. Ben belki yıllardır ratioyu 0.1'in altında kullanıyorum ve bugüne kadar bir tane dahi uyarı gelmedi. Çünkü zamunda ratio önemsemeyen bir site. Yani ha ratio 1 olmuş ha 100 ha 999 hiçbir şey fark etmiyor.
o zaman daha çok torent olduğu için se uzantı daha iyi oluyor. benimde 4,5 senedir aynı. se de şu 0.2 gibi. net olanda 1.5 :)

-şerafettin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman daha çok torent olduğu için se uzantı daha iyi oluyor. benimde 4,5 senedir aynı. se de şu 0.2 gibi. net olanda 1.5 :)
İndirme sitelerini önermem, Bittorrent veya Microtorrent(µtorrent) indir -ki tavsiyem Bittorrent-, sonra da isohunt.com'a istediğin torrenti yaz, onu indir ve Bittorrent'ten indirmeye başla -µtorrent ise µtorrent kullan-.

Sonra internetten Tracker bul, izleyicilere ekle, indirme hızı artar(seedi az olanın erişimi ve hızı da az olur, tracker seeder arttırır).

Bildiğim bu kadar. Benden ehliniz mutlaka vardır, yanlışım varsa düzeltiniz.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ula*n laptop iyi ki benim değilsin yoksa seni evde parçalayıp balkondan attıktan sonra aşağıda da üstünde tepinip çöpe atardım seni...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Projenin İlk Binasının Açılısını YAptık:)
2 gün istirahat:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben izlemedim,
Bir ara indirip izlemek istiyorum "3 idiots" filmi ile beraber.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ne oldu [MENTION=63117]friendly[/MENTION] keyfin yerinde ..... daim olur inşaAllah:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...