Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
zamundaya bişey mi odu ki?Hadi gençler mitinge
Za mun da za mun da
[video=youtube;5y4TECTBsCo]http://www.youtube.com/watch?v=5y4TECTBsCo[/video]
zamundaya bişey mi odu ki?Hadi gençler mitinge
Za mun da za mun da
[video=youtube;5y4TECTBsCo]http://www.youtube.com/watch?v=5y4TECTBsCo[/video]
Ne olmadı kizamundaya bişey mi odu ki?
söyle de öğrenekNe olmadı ki![]()
ben hem net uzantılıdan hem ötekinden giriyorm. Farkı yok gibi. Şifre filan değiştirelim mi?
Yavaşş. Adamın şarkısının yorumları beğeni manyağı olmuş.
http://www.youtube.com/watch?v=aBc-lKqyNmE
Farkı var. Net uzantısı ratiolarda oynama yaptı ve 139k torrente sahip buna karşı se 180 bine yakın torrent var ve domaindeki ratio eski zamunda dönemindekiyle aynı. Ben rationun 1'e tamamlanmasını daha çok av düşürmeleri için yapıldığını düşünüyorum. Bundan sonra net domaine girmeyeceğim se üstünden devam edeceğiö sana da onu tavsiye ederim.ben hem net uzantılıdan hem ötekinden giriyorm. Farkı yok gibi. Şifre filan değiştirelim mi?
senden duydum ilk defa. Net uzantılıyı kullanmakta bir sakınca olur mu peki bir yandan? av düşürme derken?Farkı var. Net uzantısı ratiolarda oynama yaptı ve 139k torrente sahip buna karşı se 180 bine yakın torrent var ve domaindeki ratio eski zamunda dönemindekiyle aynı. Ben rationun 1'e tamamlanmasını daha çok av düşürmeleri için yapıldığını düşünüyorum. Bundan sonra net domaine girmeyeceğim se üstünden devam edeceğiö sana da onu tavsiye ederim.
Boş ver herkes kendi kararlarında özgür.senden duydum ilk defa. Net uzantılıyı kullanmakta bir sakınca olur mu peki bir yandan? av düşürme derken?
merak ettim şu av düşürme dedin ya. o nasıl yani?Boş ver herkes kendi kararlarında özgür.![]()
Adam 0.07 ratioya ship diyelim. Ratio bir bakmış 1'e yükseltilmiş. E adam da diyor ki yükselmiş o zaman buradan devam edelim. gibi...merak ettim şu av düşürme dedin ya. o nasıl yani?
bana iyi oldu aslında oAdam 0.07 ratioya ship diyelim. Ratio bir bakmış 1'e yükseltilmiş. E adam da diyor ki yükselmiş o zaman buradan devam edelim. gibi...
İyi olduğunu sanıyorsun ama değişen hiçbir şey yok. Ben belki yıllardır ratioyu 0.1'in altında kullanıyorum ve bugüne kadar bir tane dahi uyarı gelmedi. Çünkü zamunda ratio önemsemeyen bir site. Yani ha ratio 1 olmuş ha 100 ha 999 hiçbir şey fark etmiyor.bana iyi oldu aslında oartık piratebaydan devam ediyorum zaten de eğer mail vs için sıkıntı yoksa ben netten devam edeyim
![]()
o zaman daha çok torent olduğu için se uzantı daha iyi oluyor. benimde 4,5 senedir aynı. se de şu 0.2 gibi. net olanda 1.5İyi olduğunu sanıyorsun ama değişen hiçbir şey yok. Ben belki yıllardır ratioyu 0.1'in altında kullanıyorum ve bugüne kadar bir tane dahi uyarı gelmedi. Çünkü zamunda ratio önemsemeyen bir site. Yani ha ratio 1 olmuş ha 100 ha 999 hiçbir şey fark etmiyor.
İndirme sitelerini önermem, Bittorrent veya Microtorrent(µtorrent) indir -ki tavsiyem Bittorrent-, sonra da isohunt.com'a istediğin torrenti yaz, onu indir ve Bittorrent'ten indirmeye başla -µtorrent ise µtorrent kullan-.o zaman daha çok torent olduğu için se uzantı daha iyi oluyor. benimde 4,5 senedir aynı. se de şu 0.2 gibi. net olanda 1.5![]()
izlemeyenler kaçırmasın...
![]()