Bilgisayar kendi kendine kapanıyor [Yardım]

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kasayı açık bırakıp oyuna gir ekran kartının ısınmasına bakabiliyorsan bak fan çalışıyormu bi bak genelde ekran kartı ısındığı için oyundayken pc kapanır

Bilgisayarının açılmadığını belirtmiş. ilk mesaja yazdıysan o 2012den beri çözmüştür :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde Pc Çok Güzel Çalışıyordu Bir Anda Ekran Karardı Ekranı Alttan Kapatıp Açtım Yeşil Işık Yanıyor Geri Ekran Geliyor 2,3 Saniye Sonra Yine Aynısı Oluyor Ekranı Alttan Kapatıp Açınca Geri Geliyor 2,3 Saniye Sonra Geri Gidiyor Virüslü program Kullanmaya Başlayınca Böyle Oldu Virüs taraması yaptım sildim 4-5 Kere Tarattım Aç kapa Yaparak Ekran Kartında Sorun Olduğunu Düşündüm Güncelliyim Dedim En Güncel Durumdaymış Kasada toz Vardır dedim Açtım İçini Ter Temiz Ettim Yine Aynı Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim Laptop ısınmadan kapanıyor ve özellikle oyunlarda altında nerdeyse 150 TL lik soğutucu var ama nafile :(

hckroll1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benıms orunum okudum yorumları brıaz farklı analmadım laptop kullanıcısıyım beyler ama bakın sımdı benım pcm metın2 wolfteam knıght onlınede falan kapoanmıyoru ama c0 cabal onlıne ıgbı bı oyuna gırıyortum normalde aynı tur en alta getırıyorum grafıgı ama yıne o oyunklar da kapanıyor sızce nedenı yardımcı olursanız sevırınırm