Platon
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Kendi diyen kendi olur, ya, pışıııık durumuna doğru gidiyor tartışma 

Konunun ne oldugunu bende biliyorum... ama ne yazıp yazmayacagımı sana sormam... begenirsin yada begenmezsin... emir de verme kimseye kardeşim ...
Zaten sen hiç bir şey demezsin hatta iki dk öncede yazmadın bir şey bizde salağız bir seni anlamayız zaten. Evet oyu kullanan herkese de şerefsiz dedik en büyük fitne biziz.
Allah akıl fikir versin sana
Önceki mesajları okumadan yazarsan böyle olur işte... mesajlarımı kime ne yazdıgımı ne yazdıklarını oku öyle sor kardeşim.Sana emir mi verdim hocam şimdi? konun ne olduğunu biliyorsunda neden alakasız mesaj yazıyorsun o zaman?
Önceki mesajları okumadan yazarsan böyle olur işte... mesajlarımı kime ne yazdıgımı ne yazdıklarını oku öyle sor kardeşim.![]()
Konunun ne oldugunu bende biliyorum... ama ne yazıp yazmayacagımı sana sormam... begenirsin yada begenmezsin... emir de verme kimseye kardeşim ...
Arkadaşlar konu dışında konuşmak istediklerinizi özel mesajla hallederseniz daha iyi olur, bu konu dini bilgilerinizi yarıştıracak yer değil. Konuyu amacından saptırmayalım lütfen.
senin derdini anmlıyorum arkadasımmm......Bazı şeyleri o kadar zorluyorsunuz ki iyi niyetimize de istismar ediyorsunuz. Bak dün gece ben şöyle bir sözlü uyarıda bulundum:
http://forum.shiftdelete.net/sdn'e-onerileriniz/327921-genel-af-cikartilsin-4.html#post2964637
Bunun üzerine sen yukarıdaki mesajı atıyorsun. Moderatör arkadaşım sana ceza vermek yerine gene sözlü olarak uyarıyor ama sen gene kendi bildiğin gibi cevap yazmaya kalkıyorsun. Bak forum kuralımız ne diyor:
"gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır"
Ceza sistemimizde bununla ilgili ceza puanı da mevcut. Biz bazı şeylerde esneklik tanırken bazı arkadaşlar bu iyi niyetimizi kötü yönde kullanıyorlar. Ne yazacağından sen sorumlusun. Eğer forum kuralı konu ile alakasız mesaj yazamazsın diyorsa yazamazsın arkadaşım. Üye olurken bu maddelerin hepsini kabul ediyorsun.
pesimist kardeşim ya mesajları tek taraflı okuyoresunuz yada belli bir önyargı ile yaklasıyorsunuz insanlara.... Bugüne kadar Gezi Hariç Kimse ile tartışmadım kırmadım..... ama dinime laf edene hiç bir şey olmamaış gibi hareket edemem. ben sizi bilmem ama kusura bakmayın ben de öyleyim.... Saygı isteyen insanın saygıl olması gerektiği gibi.Evet ne yazıp yazmayacağınızı kimseye sormak zorunda değilsiniz lakin kurallar çerçevesinde alakasız mesajlara müsade etmeyiz. Belli bir tolerans sağlarız ama devamı halinde ceza almanız kuvvetle muhtemel olur.
O yüzden biraz daha dikkatli olalım.
Doğru bildiğimi her seviyede ki insanın anlayacağı dilden çeşitli versiyonlarda ifade ettim..
Her zamanda böyle yapmaya devam edeceğim..
Ayrıca ; Gürcan'a yaptığın oyun bana sökmez hocam..
Ben sinirli bir insan değilim, -dinime hakaret etmediğin sürece- bana dahi hakaret etsen seninle oturur sabaha kadar belli bir seviyede tartışırım..
Ama sen buna dayanabilir misin bilmiyorum![]()
Ettiğin dua için de teşekkür ederim..
Her zaman fazlasına ihtiyaç var... Amiiiiinnn![]()