Genel Af Çıkartılsın!!!

Genel Af Çıkartılsın mı??

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kendi diyen kendi olur, ya, pışıııık durumuna doğru gidiyor tartışma :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konunun ne oldugunu bende biliyorum... ama ne yazıp yazmayacagımı sana sormam... begenirsin yada begenmezsin... emir de verme kimseye kardeşim ...

Sana emir mi verdim hocam şimdi? konun ne olduğunu biliyorsunda neden alakasız mesaj yazıyorsun o zaman?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Zaten sen hiç bir şey demezsin hatta iki dk öncede yazmadın bir şey bizde salağız bir seni anlamayız zaten. Evet oyu kullanan herkese de şerefsiz dedik en büyük fitne biziz.

Allah akıl fikir versin sana

Doğru bildiğimi her seviyede ki insanın anlayacağı dilden çeşitli versiyonlarda ifade ettim..
Her zamanda böyle yapmaya devam edeceğim..

Ayrıca ; Gürcan'a yaptığın oyun bana sökmez hocam.. :D
Ben sinirli bir insan değilim, -dinime hakaret etmediğin sürece- bana dahi hakaret etsen seninle oturur sabaha kadar belli bir seviyede tartışırım..

Ama sen buna dayanabilir misin bilmiyorum :)

Ettiğin dua için de teşekkür ederim..
Her zaman fazlasına ihtiyaç var... Amiiiiinnn :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sana emir mi verdim hocam şimdi? konun ne olduğunu biliyorsunda neden alakasız mesaj yazıyorsun o zaman?
Önceki mesajları okumadan yazarsan böyle olur işte... mesajlarımı kime ne yazdıgımı ne yazdıklarını oku öyle sor kardeşim.:)
gidin özelden konusursunuz demek başka bir anlam mıı ifade ediyor:9

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Önceki mesajları okumadan yazarsan böyle olur işte... mesajlarımı kime ne yazdıgımı ne yazdıklarını oku öyle sor kardeşim.:)

Okudum hocam ne yazıldığınıda biliyorum lütfen demek emir vermekse kusura bakma ben hep emir veriyorum o vakit

bende diyorum ki özelden konuşursunuz dini konuya katmayalım anlatabildim mi acaba? emir verdim galiba :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Konunun ne oldugunu bende biliyorum... ama ne yazıp yazmayacagımı sana sormam... begenirsin yada begenmezsin... emir de verme kimseye kardeşim ...

Bazı şeyleri o kadar zorluyorsunuz ki iyi niyetimize de istismar ediyorsunuz. Bak dün gece ben şöyle bir sözlü uyarıda bulundum:

http://forum.shiftdelete.net/sdn%27e-onerileriniz/327921-genel-af-cikartilsin-4.html#post2964637

Arkadaşlar konu dışında konuşmak istediklerinizi özel mesajla hallederseniz daha iyi olur, bu konu dini bilgilerinizi yarıştıracak yer değil. Konuyu amacından saptırmayalım lütfen.

Bunun üzerine sen yukarıdaki mesajı atıyorsun. Moderatör arkadaşım sana ceza vermek yerine gene sözlü olarak uyarıyor ama sen gene kendi bildiğin gibi cevap yazmaya kalkıyorsun. Bak forum kuralımız ne diyor:

"gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır"

Ceza sistemimizde bununla ilgili ceza puanı da mevcut. Biz bazı şeylerde esneklik tanırken bazı arkadaşlar bu iyi niyetimizi kötü yönde kullanıyorlar. Ne yazacağından sen sorumlusun. Eğer forum kuralı konu ile alakasız mesaj yazamazsın diyorsa yazamazsın arkadaşım. Üye olurken bu maddelerin hepsini kabul ediyorsun.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158

Evet ne yazıp yazmayacağınızı kimseye sormak zorunda değilsiniz lakin kurallar çerçevesinde alakasız mesajlara müsade etmeyiz. Belli bir tolerans sağlarız ama devamı halinde ceza almanız kuvvetle muhtemel olur.

O yüzden biraz daha dikkatli olalım.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bazı şeyleri o kadar zorluyorsunuz ki iyi niyetimize de istismar ediyorsunuz. Bak dün gece ben şöyle bir sözlü uyarıda bulundum:

http://forum.shiftdelete.net/sdn'e-onerileriniz/327921-genel-af-cikartilsin-4.html#post2964637

Bunun üzerine sen yukarıdaki mesajı atıyorsun. Moderatör arkadaşım sana ceza vermek yerine gene sözlü olarak uyarıyor ama sen gene kendi bildiğin gibi cevap yazmaya kalkıyorsun. Bak forum kuralımız ne diyor:

"gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır"

Ceza sistemimizde bununla ilgili ceza puanı da mevcut. Biz bazı şeylerde esneklik tanırken bazı arkadaşlar bu iyi niyetimizi kötü yönde kullanıyorlar. Ne yazacağından sen sorumlusun. Eğer forum kuralı konu ile alakasız mesaj yazamazsın diyorsa yazamazsın arkadaşım. Üye olurken bu maddelerin hepsini kabul ediyorsun.
senin derdini anmlıyorum arkadasımmm......
siz benim size attığım pm e cevap bile veremedin kardeşim. senin ne niyette oldugunu da biliyorum . boşver sen böyle devam et:)
Ayrıca konuyu ben devam ettirmedim...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evet ne yazıp yazmayacağınızı kimseye sormak zorunda değilsiniz lakin kurallar çerçevesinde alakasız mesajlara müsade etmeyiz. Belli bir tolerans sağlarız ama devamı halinde ceza almanız kuvvetle muhtemel olur.

O yüzden biraz daha dikkatli olalım.
pesimist kardeşim ya mesajları tek taraflı okuyoresunuz yada belli bir önyargı ile yaklasıyorsunuz insanlara.... Bugüne kadar Gezi Hariç Kimse ile tartışmadım kırmadım..... ama dinime laf edene hiç bir şey olmamaış gibi hareket edemem. ben sizi bilmem ama kusura bakmayın ben de öyleyim.... Saygı isteyen insanın saygıl olması gerektiği gibi.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Af çıkmasın , kendi istekleriyle gidenler elbet döner.Ancak ortalığı galeyana getirenlerin gitmesi gerek artık.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konu nereye gelmiş yavv (alakasız değildir inşallah :P ).

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Doğru bildiğimi her seviyede ki insanın anlayacağı dilden çeşitli versiyonlarda ifade ettim..
Her zamanda böyle yapmaya devam edeceğim..

Ayrıca ; Gürcan'a yaptığın oyun bana sökmez hocam.. :D
Ben sinirli bir insan değilim, -dinime hakaret etmediğin sürece- bana dahi hakaret etsen seninle oturur sabaha kadar belli bir seviyede tartışırım..

Ama sen buna dayanabilir misin bilmiyorum :)

Ettiğin dua için de teşekkür ederim..
Her zaman fazlasına ihtiyaç var... Amiiiiinnn :)

Ne oyunu oynamışım kurşun kaleme ?

Oda senin gibi yazılan mesajı her tarafa çekmete usta idi bakın o mesajlar orada duruyor.

http://forum.shiftdelete.net/sdn'e-onerileriniz/319611-shiftdelete-mobil-uygulama.html#post2865001

yetmedi söyle rahatlada şahsıma yönelik söylediklerine ne ben müsade ederim nede başka biri. Nede forum kuralları.

Sana gelince anca facebookta grup kurar arkamdan konuşursun.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Şikayet edeceksin o zaman. Şikayet ettin de müdahale mi etmedik sanki? Biz söylüyoruz zaten açık açık diyoruz ki bu tarz mesajlarda esneklik tanıyoruz ama uyarı yaptıktan sonra daha devam etmemesi gerekiyor. Bakın üstteki mesaja gene de cezai yaptırımda bulunmadık biz maksimum esnekliği gösteriyoruz buna. Üyeler tarafından şikayet gelirse esneklik falan da tanımıyoruz direk mesaj silinir. En başta dediğim gibi şikayet edin bu tür mesajları.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Noktayı koyuyorum.

Konu çığrından çıkmıştır ve ikili tartışmalar had safhaya gelmiştir. Bu saatten sonra da normale dönmesi zordur.

Af konusunu yönetim kendi arasında konuşacak, tartışacak ve nihayi bir karara varacaktır.

Bu kararımızı Ramazan ayının son günlerinde sizlere açıklayacağız.

Herkese hayırlı Ramazanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...