Genel Af Çıkartılsın!!!

Genel Af Çıkartılsın mı??

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kanaatimce gelmek isteyen tekrar başka nick ile gelir ben şahsen ban yediğim bir foruma geri dönmezdim
Kendimi bir MOD yerine koyarsam banladığım üyenin tekrar geri gelmesini de istemezdim.
Eğer bir durumda mağdursanız karşı tarafı affetme seçeneğiniz vardır, başkasının yerine suçluyu af etmek mantık olarak yanlıştır. Kul hakkını ancak hakkı yenilen affedebilir. Eşitlik ile adalet her zaman aynı yerde bulunamayabilir.
Genel af yerine sadece başkasını mağdur* etmeyenleri seçebileceksek gelsin derdim. Ama böyle birşey söz konusu olmadığından af istemiyorum.
Gerçekten haksız yere gönderilmiş iyi insanlarda olabilir hatta bir gün o insanlardan biri de ben olabilirim ama düşüncelerim bu yönde.
Kaldı ki tekrar ediyorum AF verilirse de forumun kötüleşeceğini sanmam çünkü ortalığı bulandırmak isteyen zaten bi şekilde yine gelir lakin haksızlığa ya da hakarete uğrayanlar forumdan soğuyabilir.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
forum ordusu olarak yönetime el koyup darbe mi yapsak :laugh:

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar Arkadaşlar.

SDN Forumumuzun tekrardan eski eğlenceli, kalteli ve saygılı günlere geri dönmesi için genel af ilân edilsin. Ramazan Bayramı sonuna kadar bu küslük sona ersin diyorum. :)

Saygılar..

Bence mesajın istenmeden yanlış anlaşılabilir, çünkü mesajından SDN nin şuanda saygısız günler içinde olduğu gibi bir ima çıkarılabilir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Buldum Buldum sorunun cözümünü buldum
[MENTION=2]Troy[/MENTION] banlayalım herşey düzelir:mrgreen:

bir mesaj yazdım buraya daha önce foruma katkısı olan ve bugüne kadar cazesı olmayan ve ya 1 kere bir yanlışı olan istemeyerek olsada bir hata işlemiş ise bunlar af edillebilir ayrıca 1000 mesaj üzeri üyeler düşüncesi daha iyi bu arkadaşlar bir defalına şans verilsin foruma tekrar dönsünler bu hem Şuan eleştiri alan Modlerımız ve üyeler icinde bir ders niteliği olur yani af edilen cezalı arkadaşların hem 2 taraf dan birini haklı cıkarır şuan olan eleştireleri haklı cıkarır ya üyeler haklı cıkar modlar haksız ve ya modlar haklı cıkar üyeler haksız cıkar bu sürecden sonra alıncak kararlar daha sağlıklı cıkar.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yönetim bize demokrasi bahşeymeyecek! mi bu sefer?

Nerede kaldı populizminiz :) Nerede kaldı çoğunlukçuluğunuz :)

Siz istediğiniz biz de yapıyoruz diyecek bir babayiğit arıyoruz :)

Direnişçimiz geldi hoş geldi. Şimdi başlarsın usta DİRENSDN Kurucu istifa BİLMEM NE! YÖNETİM HEPİMİZ ÇABULCUYUZ ... :D :D:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
74-74 olmuş kaçak oymu kullandınız :mrgreen:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Yok canım öyle yapmamışlardır dimi :P

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Af olmasın olmamalı hatalar yapmamalısınız kurallara uymalısınız ana avrat söveceksin geri geleceksin şerefini sorgulamalısın olmaz bu iş. @REDFOKS sonuna kadar haklı,

Yaptığın hatalar kadar büyük olmadın bana anlatma
Konuştukların kadar küçük olmadın, mini minnacık
Bilirler herşeyi doğru ama niye yürüyüp dururlar eğri
Çık şu işin içinden çık şimdi

ne güzel yazmış sagopa

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Hayır diyen bazı üyelerden şunu anladım. Hakaret edeni asmak lazım pardon sürmek lazım :P Ben hiç o hakaret edenleri görmedim. Mahkemenin bile gerekçeli kararı, bilmem ne kararı varken biz ban yiyen üyeler hakkında sadece sonucu hatta onu bile görmediğimiz oldu. :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu mantıkla "Evet" oyu verenlerin hepsi şerefsiz mi oluyor şimdi ?

Ne alakası var anlamak istediğin gibi anlıyorsun tamamını okurmusun yazımın Ne demişim ana avrat söveceksin geri geleceksin şerefini sorgulamalısın olmaz bu iş. cımbızla ayıklama yapma lütfen

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gelen yönetici giydiriyor..
Giden yönetici giydiriyor..

İyi ki bir af olsun dedik, destek verdik,
Giymediğimiz yafta kalmadı. :)

Bakış açınıza sağlık, ne diyelim...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Beyler bayanlar, konunun heba olmasını istemiyorsak hepimiz sakin sakin yorumlarımızı yazmalıyız.

Öpüyorum sizi.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gelen yönetici giydiriyor..
Giden yönetici giydiriyor..

İyi ki bir af olsun dedik, destek verdik,
Giymediğimiz yafta kalmadı. :)

Bakış açınıza sağlık, ne diyelim...

Hocam alakası yok alınma kırılma darılma bizde haklıyız bizim açımızdan da düşün tamam eyvallah arkadaşların ama senin arkadaşların burada sıkıntı yaratıyorsa kusura bakma padişahı gelse gider, deme ki şimdi siz herkesi kovuyorsunuz banlıyorsunuz hayır hatalar birikir sel olur taşar o zaman güle güle kimsenin kimseyle alıp veremediği yokken ufak tefek şeylerden ben sana ana avrat küfür etsem hoşuna gider mi? ben banlansam sen benim bir daha gelmemi istermisin? böylede düşünmek lazım, yaşın benden büyük hayat tecrüben daha fazla senin aslında bu duruma daha iyi süzmen gerekir bence

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Beyler bayanlar, konunun heba olmasını istemiyorsak hepimiz sakin sakin yorumlarımızı yazmalıyız.

Öpüyorum sizi.

Sevgili adminim, biz sükunetimizi muhafaza ediyoruz..
Lakin af için gerekçelerimizi ortaya koydukça, nefret içeren ifadelerle karşılaşıyoruz..
Şerefimize kadar geldi konu neredeyse...
Bu da bizi üzmekte..
Neden bizim diğerlerine saygı duyduğumuz gibi, bizim düşüncelerimize saygı duyulmuyor... ?

Hatta dün bir ara konu konuyu açmışken yöneticilerimizden birisi tarafından üstü kapalı tehdit bile aldım. :)

Bu mudur yönetim anlayışı ?

Bence biz bu af konusundan vazgeçelim,
Ama forum anayasasını tekrar düzenleyelim..
Yöneticiler ve forum gidişatı asla eleştirilere açık değildir maddesi koyalım ki, bundan sonra üyeler olarak haddimizi bilelim...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Grup kurup insanların arkasından konuşmak nedir ? [MENTION=63117]friendly[/MENTION] yafta vurma ve ütü kapalı konusunda senden daha iyisi yoktur emin ol.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
O değil de tartışmaya giren yöneticiler de konuyu açandan eski değil yani. :P Kimisi 2011 kimisi 2010 :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Grup kurup insanların arkasından konuşmak nedir ? @friendly yafta vurma ve ütü kapalı konusunda senden daha iyisi yoktur emin ol.

Kimin hangi konuda daha iyi olduğunu..
Kimin sevilip sevilmediğini..
Hatta kimin yalaka olduğunu..

Bu forumdaki herkes görüyor, biliyor ve anlıyor... :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sevgili adminim, biz sükunetimizi muhafaza ediyoruz..
Lakin af için gerekçelerimizi ortaya koydukça, nefret içeren ifadelerle karşılaşıyoruz..
Şerefimize kadar geldi konu neredeyse...
Bu da bizi üzmekte..
Neden bizim diğerlerine saygı duyduğumuz gibi, bizim düşüncelerimize saygı duyulmuyor... ?

Hatta dün bir ara konu konuyu açmışken yöneticilerimizden birisi tarafından üstü kapalı tehdit bile aldım. :)

Bu mudur yönetim anlayışı ?

Bence biz bu af konusundan vazgeçelim,
Ama forum anayasasını tekrar düzenleyelim..
Yöneticiler ve forum gidişatı asla eleştirilere açık değildir maddesi koyalım ki, bundan sonra üyeler olarak haddimizi bilelim...

Ah hocam ah istediğin gibi anlıyorsun iyi niyetimizi bile çeviriyorsun helal olsun

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kimin hangi konuda daha iyi olduğunu..
Kimin sevilip sevilmediğini..
Hatta kimin yalaka olduğunu..

Bu forumdaki herkes görüyor, biliyor ve anlıyor... :)

evet senin gibi düşünmeyen herkes yalaka bu forumda demi.. Asıl bu forumda kimin fitne fesat olduğunu herkes görüyor.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
evet senin gibi düşünmeyen herkes yalaka bu forumda demi.. Asıl bu forumda kimin fitne fesat olduğunu herkes görüyor.

Ben öyle bir şey demedim..
Herkes kendi gönlüne göre ve kalbine göre bakar, düşünür ve yorumlar..

Her sevmediğin kişiye fitne fesat yaftası vurup forumdan banlayarak ya da ötekileştirerek nereye kadar gideceksin şahsen merak ediyorum... :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Boşver hocam böyle konuları alakası yok konuyla lütfen tartışmayın din konusunda özelden konuşursunuz
Konunun ne oldugunu bende biliyorum... ama ne yazıp yazmayacagımı sana sormam... begenirsin yada begenmezsin... emir de verme kimseye kardeşim ...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
O değil de tartışmaya giren yöneticiler de konuyu açandan eski değil yani. :P Kimisi 2011 kimisi 2010 :P

Bu hiçbir anlam ifade etmiyor. Forum olarak bu da dahil olmak üzere üyeler arası hiçbir ayrım asla gözetmedik.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben öyle bir şey demedim..
Herkes kendi gönlüne göre ve kalbine göre bakar, düşünür ve yorumlar..

Her sevmediğin kişiye fitne fesat yaftası vurup forumdan banlayarak ya da ötekileştirerek nereye kadar gideceksin şahsen merak ediyorum... :)

Zaten sen hiç bir şey demezsin hatta iki dk öncede yazmadın bir şey bizde salağız bir seni anlamayız zaten. Evet oyu kullanan herkese de şerefsiz dedik en büyük fitne biziz.

Allah akıl fikir versin sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...