Film sitesi yapmak

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film Sitesi İle daha önce uraşmış aranızda varmı varsa yardımcı olurmusunuz

* Filmlere alt yazı eklemek için En İyi program

*Hit yapmak

*Film sitesi İle ilgili yapmam gerekenler

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu işle ugraşmadım ama site olarak benzer tasarımlardan kaçın 1000 tane aynı tema aynı içerik hatta aynı isim(*** :) site mevcut.

Mesela dizimag tarzı film sitesi hiç görmedim. Degişik birşey yapın fark yaratın.Ondan sonra hit işi kolay :)

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu işle ugraşmadım ama site olarak benzer tasarımlardan kaçın 1000 tane aynı tema aynı içerik hatta aynı isim(*** gibi :) site mevcut.

Mesela dizimag tarzı film sitesi hiç görmedim. Degişik birşey yapın fark yaratın.Ondan sonra hit işi kolay :)

site ismim öle değil zaten akılda kalıcı yani

.filminabisi.com

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Web tasarım ve programlama bilginiz var mı?

Edit: Siteyi şimdi gördüm, yukarıdaki arkadaşın yaptığı yorum fazlasıyla doğru. Sitenizi diğer sitelerden farklı kılan hiç birşey göremedim ben, aksine bir çok yönlendirme çalışmıyor. Tasarımı da şahsen başarılı bulmadım. Piyasada şu an tabiri caizse yığınla film sitesi var. İnsanların sizi tercih etmesi için farklı birşeyler sunmalısınız.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hobaaa en nefret ettigim tema :mrgreen: Bir kullanıcı kaybettin yada IDM ile çekerim babama :)

hidayet61 4 filme tıkladım 3 ü açılmadı :D

temayı biliyorsun demekki çok kullanılan bir teman ama altta footer bölümünde temanın asıl sahibinin web sitesi , adı veya iletişim adresi yok :D

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
filmler dahaden tam olarak eklenmedi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Filmleri yüklemek için vk.com dan hesap açıp ordaki hesabınıza filmleri yükleyip hazır kod olarak sitenize yapıştırabilirsiniz hem sitenizin ağırlığını azaltır.

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filmleri yüklemek için vk.com dan hesap açıp ordaki hesabınıza filmleri yükleyip hazır kod olarak sitenize yapıştırabilirsiniz hem sitenizin ağırlığını azaltır.

öle yapıyorum zaten ama tema konusunda olmaz dedi herkes:D özel temamı yaptırayım

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şöyle birşey olabilir.

creaprojectonlinefilmiz.jpg

Yada sadece film afişi olan tema vardı.Siteyi hatırlıyamadım. Sadece üst bölümden film tarzını seçip tam sayfa film afişleri çıkıyor üzerine gelince film adı imdb puanı gibi bilgiler çıkıyordu.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
farklı bir şey yapın hep wordpress hep aynı temalar piyasa çöp site ile dolu mesela dizimag asp ile yazılmış sizde biraz para verin sağlam bir yazılım sağlam bir tema yaptırın hit gelir zaten

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ücretli bi script ile bu işi yürütebilirsiniz. bir de filmlerin altına sitenizin ismini çaktınızmı tam olur :)